Įkraunama...
Įkraunama...

Gotai

sakykit ka norit, bet gotu isvaizda visgi turi zavesio. aisku, kitas dalykas, kad daznokai su isvaizda tas gotiskumas ir pasibaigia...
Atsakyti
QUOTE(kiddo @ 2006 05 08, 13:23)
sakykit ka norit, bet gotu isvaizda visgi turi zavesio. aisku, kitas dalykas, kad daznokai su isvaizda tas gotiskumas ir pasibaigia...

cia mano nuomone,bet jokio zavesio ten neiziuriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita G. @ 2006 05 07, 23:42)
netycia atklydau ir cia, bet man labai grazu, kai visa juoda eina kaip ledas ir norisi net atsisukti atgal jai. kerinti, juoda, maskuote su ledinem akim, ane blush2.gif

as manau,kad gotu nedaro vien juoda apranga schmoll.gif .....Juodai rengtis ir vadinti save -gotu-gali eilinis pižonas.... o tie juodai apsirenge paaugliukai nori issiskirti is minios...gotu pavadinima pasivoge juodu apsimeteliu gauja,nieko nesuvokianciu apie tikraja subkulturos esme ..... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mami-papi: 08 gegužės 2006 - 14:05
QUOTE(kiddo @ 2006 05 08, 10:23)

Zavesio, aisku, yra, jei viskas su saiku.
Atsakyti
Man gotai patinka thumbup.gif 4u.gif kalbant apie išvaizdą - bent jau originalūs - ne taip kaip mes - pilka masė ax.gif
kaip tik užvakar Rimi mačiau keturis gražius aukštus jaunuolius-gotus. Na tai man buvo gėda už kitus- nes maždaug galit įsivaizduoti, kaip 98% procentai į juos žiūrėjo blink.gif turbūt vienintelė žvelgiau į juos susižavėjusi. Bet gi kur demokratija, tolerancija- negi esam toks atsilikęs kaimas, kad nieko išskyrus mūsų priimtą standartą negalim toleruoti????ruselių ketveriukė sustojo atvirai apkalbinėti, na aš ir neišlaikiau-pasakiau ką galvoju, nepiktai aišku, regis kad jie suprato, ką norėjau pasakyti. Man gėda kad mes, Lietuva, ES narė galų gale, esam toks kaimas!!!
Nesvarbu, gotai, metalistai ar pankai-jie kitokie, jie galbūt taip save išreiškia ir tikrai spaudžiu ranką, kad šitam vienodų fifų kaime dar atsiranda tokių thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Na jau mergaites/merginos/moterys, ish kur toks isitikinimas, kad gotai rengias tik juodai? smile.gif I musu kaima dabar kaip tik ateina tokia tendencija, kad gotes renkasi ne romatishka ar vampire stiliu, o fairy/fetish/insutrial ir pan.Su juoda spalva derinamos ivairios ryshkios spalvos, netikri ryshkiaspalviai dredai ir kasytes.Ryshkios dryzuotos pedkelnes ir pan.Batai beje tikrai nebutinai kerzai, vasara neshiojamos ir basankes masyvia platforma ir shiaip aukshtakulniai, su kuriais shoka stripizo shokejos t.y masyvia platforma ir be galo aukshtu kulnu.kazkaip dabar jau retai bepamatysi tu romantishku grazuoliu.Beda tik tame, kad ivedant i rubus daugiau spalvu, labai sunku suderint viska ir daznai bendra visuma atrodo neskaniai. smile.gif Ash pati juodai rengiausi apie 5 metus.Niekad saves gote nelaikiau, nors vazinejau ir i koncertus, festivalius,klausiausi muzikos ir pan.Paskui pavargau nuo juodos spalvos, taigi pradejau ivedinet po truputi daugiau spalvu, nors pernai dar buvau kuningundoj ir laikrashtelyje foto turiu ish pernai ir uzpernai kunigundu shiaip renginiu gotycnu.Dabar beveik juodai nesirengiu, bet per gotika atradau stiliu, kurio atstovu pas mus dar nera ir pasakius shi zodi, pamatai tik kvailas ishraishkas smile.gif Kadangi cia kalbama apskritai apie neformalius zmones, tai dabar labai domiuosi Rockabilly.O rockabilly tai 6 deshimtmecio gyvenimo budas, muzika ir apranga.Kad geriau isivaizduotumet turbut uztenka pasakyt Elvis Presley smile.gif Manau, kad lietuviam tikrai neiprasta to laikmecio dvasia, nors ir sumoderninta kazkiek, nes vis tiek gatvej atsisuka ir ziuri.O Pin-up tai yra 30tuju-50tuju kalendorines, reklamu mergaites ir shiaip to laikmecio aktores, zymios moterys.Mums turbut geriausiai zinoma Marilyn Monroe.Labai atsiprashau, kad bishki off topic pavariau, bet noriu zmones susipazindint nors kazkiek su Rockabilly.

P.S kad rengiausi juodai nei trupucio nesigailiu, bet dabar gotai man ish shalies juokingai atrodo.Ypac tai, kad kai pradejau rengtis nejuodai ir nebesu kazkoks tai autoritetas, tai dauguma ziuri ish aukshto i mane ir tai sukelia tik juoka smile.gif Man 22 su puse jei ka biggrin.gif

P.P.S zmones netolerantishki ne tokiem kaip jie, ne tik Lietuvoje.Gal neseniai kas mate "ekstremalius pasikeitimus" apie ta gote? Ji ish Amerikos, o skundesi lygiai taip pat, kad zmones ziuri, kad laiko ja ishsigimele, kad negali susirasti normalaus darbo ir pan.Anglijoj kiek girdejau lygiai tas pats, tik Camdeme kur renkasi visas neformalus jaunimas tai jau iprasta ir gal maziau demesio kreipiama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pin-up_girl @ 2006 05 10, 12:10)
P.P.S zmones netolerantishki ne tokiem kaip jie, ne tik Lietuvoje.Gal neseniai kas mate "ekstremalius pasikeitimus" apie ta gote? Ji ish Amerikos, o skundesi lygiai taip pat, kad zmones ziuri, kad laiko ja ishsigimele, kad negali susirasti normalaus darbo ir pan.Anglijoj kiek girdejau lygiai tas pats, tik Camdeme kur renkasi visas neformalus jaunimas tai jau iprasta ir gal maziau demesio kreipiama smile.gif

gali būti, porą metų nebuvau užsienyje blush2.gif , negaliu nei patvirtint, nei paneigt, bet jau nespokso kaip į baidykles vien dėl to, kad ten tokių kitokių tikrai daugiau ir dažniau juos sutinka, bent jau sostinėse manau tikrai mirksiukas.gif
kaži kodėl žmonės taip elgiasi doh.gif ryškiai čia kažkoks psichologinis niuansas g.gif o gal susieja neformalus su kažkokiu nevisuomenišku elgesiu?kaip galvojat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 10 gegužės 2006 - 12:20
as tai nemanyciau kad taip jau baisiai ir vilniui spokso,man rodos priprato,gotu pilna dabar biggrin.gif jaunimelis musu nuo uzsienio beveik ir neatsilieka,nebe sovietmecio karta gi.bobutes aisku ziuri ir zegnojasi bet ka cia bepakeisi.o urlaganu,skinu ir kito netolerantisko bieso daug ir kitose salyse
nors siaip kaip minejau 14meciai gotai man tik juoka sukelia biggrin.gif kazkaip vaikiska ir kitokios pakraipos tiek pin-up tiek rockabillity nu tokie zaidimai paaugliski atrodo ir tiek...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 10 gegužės 2006 - 12:36
Priesh pora metu, buvau Briuselyje, gyvenau ten dvi savaites.Daznai tekdavo ir i centra nudardet.Atrodziau sau tikrai paprastai, tik tiek, kad apsirengus juodai, tiesa turejau auskariuka lupoj [dabar jau turiu du smile.gif] Tai zmones taip ziuredavo ir nesuprasdavau kodel, nes atrodziau sau tikrai paprastai ir net pas mus nieks demesio nekreipia jei taip apsirenges zmogus eina smile.gif Na juodi plaukai su gifkute, sijonas iki keliu, paltukas iki keliu, kerzai.O ishvaziuodama ish Lietuvos galvojau,kad pailsesiu nuo demesio smile.gif Shiaip, manau, kad zmones nesupranta/nemegsta ir pan. kitu subkulturu atstovu, todel, kad zmonems nepriimtina tai, kas atrodo kitaip, masto kitaip.Juk baisu tai kas nepazita ir taip yra nuo paciu seniausiu laiku, juk ir 'raganas" del to degindavo, jei raganu deginimo metu, budavo moteris ugniniais plaukais ji tuoj pat budavo sudeginama, nes tai buvo retas reishkinys ir budavo siejamas su raganyste.Viskas kas reta baugina.Gal kiti nemegsta neformaliu zmoniu, todel, kad patys negalejo pasireikshti, gal visam tam trugde aplinka, draugai, pazistami, kur jei busi kitoks, busi atstumtas.Daugumai tai tik ishsidirbinejimas ir nieko daugiau, nesupranta, kad tai zmoniu saviraishka, kad kitiems butina taip atrodyti.Na nezinau, gal kazkas tures geresniu minciu, nes ash iki shiol to paaishkinti negaliu ir vis nepriprantu.Nes atrodo, kad apsirengiu jau super paprastai, o zvilgsniu vis tiek neishvengiu, nors gal del auskaru veide....
Papildyta:
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 05 10, 14:34)
kazkaip vaikiska ir kitokios pakraipos tiek pin-up tiek rockabillity nu tokie zaidimai paaugliski atrodo ir tiek...

Tikrai nesutinku su tavimi.Uzienyje tarp zmoniu besidominciu rockabilly paaugliu yra gal kokie 5%, kai tarkim tap gotu yra atvikshciai.Beje minejau, kad man 22 su puse metu.Saves priskirt prie paaugliu negaleciau tikrai.O del skinu tai irgi nereikia per daug kalbet, nes shiaip jau mano vyras skinas smile.gif O shiaip nezinau kodel, bet yra toks stereotipas, kad skino mergina dazniausiai yra gote smile.gif Cia bent jau LT.Del Vilniaus taipogi pastebejau, kad Vilniuj zmones labiau ziuri nei Kaune tongue.gif
Atsakyti
Gal pasirodysiu kaimietė, bet kaip tik skinai atrodo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2006 05 10, 14:54)
Gal pasirodysiu kaimietė, bet kaip tik skinai atrodo? blush2.gif

Pliki, raitotais dzinsais, su kerzais, petneshom, pustom lakuniu striukem. smile.gif Shiaip jau Lietuvoje skinai siejami su rasistais, bet skinai atsirao 1969 metais Anglijoje ish darbininku klases ir nieko bendro su rasizmu neturejo.Taigi skinu yra daug rushiu, white power- skinai rasistai, tradai - treadiciniai skinai ala spirit of 69, s.h.a.r.p - skinai pries rasizma, oi skinai - skinai, kurie klausosi oi muzikos, ju gyvenimo budas - oi muzika, futbolas, mushtynes ir alus smile.gif Jei idomu tai siulau paziureti www.oioioi.ru ten labai daug apie tradicine skinu ir skinku apranga, muzka ir pan.labai ishsamus puslapis, o jei tik nori paziuret kaip atrodo tai www.google.com paieshkos zodis skinhead. Taigi mes abu su vyru old schooll'ovcikai smile.gif

P.S sorry oz offtopic, bet gal jau tada kalbam apskritai apie subkulturas? blush2.gif
Atsakyti
plika galva,kerzai.mazdaug taip atrodo tongue.gif
o kaip suprast nekalbet?as matyt galiu savo nuomone reikst arne?skinai man laaaaabai nepatinka,as kalbu ne apie isvaizda(nors ir isvaizda aisku ne kas) o apie tikrus skinus rasistus,kokiu lietuvoj matyt daugiausia.tai tikrai yra bjauru.
Papildyta:
o jei kai kuriu skinheadiskumas pasireiskia tik isvaizdos ypatumais ir tam tikros muzikos klausymu tai ok.nors mustynes tai irgi ka as zinau... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 10 gegužės 2006 - 13:06