B.Brigitte ten kur rashiau, kad nekalbet apie skinus tai shiaip

Neimk i galva, nerimtai

Shiaip kiekvienam savo.Skinai nera del aprangos jie visi turi kazkokias idejas, nerasi tokiu, kad butu vien apranga, bet nuo 69 metu labai kito ir pakito tos idejos

O del Kauno.Taip Vilnieciams atrodo, kad Kaune baisu, ash visa gyvenima gyvenau Kaune, paauglystes laikotarpiu labai norejau i Vilniu, o dabar manes ten gyvent nieks nenutemptu.Turbut situacijos irgi labai skirtingos, nzn Kaune niekad nesu gavus i skudurus tpfu tpfu tpfu, nors ir gyvenu tokiam rajone, kur neva labai baisu.Savu laiku vienintele mokykloj buvau neformale, vaikshciojau ruzavais plaukais ir nieko.Cia gal likimas, kam lemta, tam lemta.Esu nekarta girdejus, kad ir Vilniuj ka sumusho, nes turiu draugu ish Vilniaus, nesu uzsisedejus vienoj vietoj.

O tas gociu daznas paverkimas, kaip manes visi nekencia ir nemyli ir mane Kaune musha, tai man tik norejimas pasirodyti, mazdaug, ash tokia ishskirtine, kad net mane musha.

Teko skaityti gothic.lt forume, kad viena mergaiciuke Kaune uzvijo mano rajone kol ejo iki stoteles ir dar kekshe buvo ishvadinta buvo,o kai pamaciau ta mergaiciuke, naturali medaus spalvos plauku mergaite, susipynus dvi ilgas kasas ir su jezuitkes uniforma.Reikia daznai uz tai skirti kur tiesa, o kur melas ir maziau klausyt, kad Kaunas tai jau visai...

Nors kad paburba tai neneigiu
Papildyta:Foto imesiu vekarop arba tau i az arba cia nuoroda

Nes pas mane netas nuo 17 val. vakaro, tai diena isheina tik forume lankytis, o visa kita labai prastai krauna tai ir foto neuzkrauna