Įkraunama...
Įkraunama...

Gotai

QUOTE(Pin-up_girl @ 2006 05 10, 13:44)
Del Vilniaus taipogi pastebejau, kad Vilniuj zmones labiau ziuri nei Kaune tongue.gif

nu as tai nesutinku su tuo. darugas pana gote turejo is kauno,tai vargse oi kiek lupta doh.gif vilniuj tai pasiziuri ir tiek,negi gaila? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2006 05 10, 15:12)
nu as tai nesutinku su tuo. darugas pana gote turejo is kauno,tai vargse oi kiek lupta doh.gif vilniuj tai pasiziuri ir tiek,negi gaila? mirksiukas.gif

as irgi isitikinus kad vilnius simta kart tolerantiskesnis uz kauna.vilniuj dabar gatvese visokio plauko jaunimelio ir gana drasaus bei ekstravagantisko,visi iprate.o tie kurie atvaziave is kauno kaip tik stebisi kad cia eini ramus ir zinai kad i galva negausi kaip kaune kur nukabinus galva reik eit kad neduokdie zvilgsnio neuzkabintum
Atsakyti
QUOTE(Pin-up_girl @ 2006 05 10, 12:44)
del auskaru veide....

gražu wub.gif įmestum nuotrauką savo ar ką mirksiukas.gif pasigrožėtume biggrin.gif
mano asmeninė nuomonė-gražu kol neperžengiamos estetikos ribos-na pvz. aš svajoju apie auskarą bamboj-na negaliu, nes porą metų kaip priaugus keletą kg verysad.gif gražu ir nosy auskaras:super
QUOTE(Stigma @ 2006 05 10, 13:12)

kaune gali ir ne gotas būdamas gauti lupt mirksiukas.gif
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 05 10, 13:26)
as irgi isitikinus kad vilnius simta kart tolerantiskesnis uz kauna.vilniuj dabar gatvese visokio plauko jaunimelio ir gana drasaus bei ekstravagantisko,visi iprate.o tie kurie atvaziave is kauno kaip tik stebisi kad cia eini ramus ir zinai kad i galva negausi kaip kaune kur nukabinus galva reik eit kad neduokdie zvilgsnio neuzkabintum

manau, kad tikra tiesa, Vilnius ir Klaipėda daug tolerantiškesni kultūrų skirtumui thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 10 gegužės 2006 - 13:44
B.Brigitte ten kur rashiau, kad nekalbet apie skinus tai shiaip smile.gif Neimk i galva, nerimtai smile.gif Shiaip kiekvienam savo.Skinai nera del aprangos jie visi turi kazkokias idejas, nerasi tokiu, kad butu vien apranga, bet nuo 69 metu labai kito ir pakito tos idejos smile.gif O del Kauno.Taip Vilnieciams atrodo, kad Kaune baisu, ash visa gyvenima gyvenau Kaune, paauglystes laikotarpiu labai norejau i Vilniu, o dabar manes ten gyvent nieks nenutemptu.Turbut situacijos irgi labai skirtingos, nzn Kaune niekad nesu gavus i skudurus tpfu tpfu tpfu, nors ir gyvenu tokiam rajone, kur neva labai baisu.Savu laiku vienintele mokykloj buvau neformale, vaikshciojau ruzavais plaukais ir nieko.Cia gal likimas, kam lemta, tam lemta.Esu nekarta girdejus, kad ir Vilniuj ka sumusho, nes turiu draugu ish Vilniaus, nesu uzsisedejus vienoj vietoj.smile.gif O tas gociu daznas paverkimas, kaip manes visi nekencia ir nemyli ir mane Kaune musha, tai man tik norejimas pasirodyti, mazdaug, ash tokia ishskirtine, kad net mane musha. smile.gif Teko skaityti gothic.lt forume, kad viena mergaiciuke Kaune uzvijo mano rajone kol ejo iki stoteles ir dar kekshe buvo ishvadinta buvo,o kai pamaciau ta mergaiciuke, naturali medaus spalvos plauku mergaite, susipynus dvi ilgas kasas ir su jezuitkes uniforma.Reikia daznai uz tai skirti kur tiesa, o kur melas ir maziau klausyt, kad Kaunas tai jau visai...smile.gif Nors kad paburba tai neneigiu smile.gif
Papildyta:
Foto imesiu vekarop arba tau i az arba cia nuoroda smile.gif Nes pas mane netas nuo 17 val. vakaro, tai diena isheina tik forume lankytis, o visa kita labai prastai krauna tai ir foto neuzkrauna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pin-up_girl @ 2006 05 10, 13:56)
Foto imesiu vekarop arba tau i az arba cia nuoroda smile.gif Nes pas mane netas nuo 17 val. vakaro, tai diena isheina tik forume lankytis, o visa kita labai prastai krauna tai ir foto neuzkrauna smile.gif

ok, tinka, geriau čia bent trumpam, aptartume su merginom mirksiukas.gif
kodėl foto blogai krauna? sumažintum truputį...
čia aš ne į temą biggrin.gif bet kas link kauno-turiu labai blogų prisiminimų-išliko nors ir po 10 metų verysad.gif būna aišku ir kitur visko, bet sutapimas cool.gif

Atsakyti
beje nors tie gotai visi(kalbu apie paauglius) sypsena kelia bet tikrai esu tolerantiska visiem tolerantiskiem zmonem nesvarbu kokiai kulturai jie atstovautu smile.gif pankai,tie patys skinai(jei ne rasistai ir ne piktybiniai)-tolerancija visiems.beje mano jaunele sese(16metu) dabar neva gote smile.gif auskaras lupoj,juoda,kerzai,nors paziurejau jos playlista-klauso cindy lauper 'girls just wanna have fun' biggrin.gif (beje superinis gabalas)bet esme kad matosi kad tai jai tera ivaizdis,ty ji neklauso ir is tikro nemegsta gotu klausomos muzikos ir manau nesidomi ju pasauleziura.nors buvo dalyku kurie gasdino gerokai ir mane ir tevus tai pvz ji pjaustes rankas blink.gif karta atsismauke rankove netycia ir pamaciau:isrezta rankoj AtA nu supraskit amzina atilsi.nu cia jau nekas,tai pasakiau tevams kad darytu kazka.beto nesiojos kuprinej peili...(po tu pjaustymusi sugalvojau pasniukstinet kuprine 4u.gif ax.gif )dar ir ruko..ech jaunimas.. smile.gif pagrasinau kad jei dar rasiu pasakysiu tevams bet matyt pasiekiau tik tiek kad kuprinej nebelaiko cigareciu biggrin.gif nukrypau nuo temos...bet zodziu i jos gotiskumus ziuriu kaip i paauglystes israiskas kurios esu tikra-praeis.
va dar atsiminiau,dabar nezinau ar populiaru bet mano laikais labai jau buvo populiaru but rastamanu kas aisku pasireiksdavao tik zolytes rukimu,nors zmogenai rimtais veidais aiskindavo esa tikri rastamanai,va cia tai isties juokinga.joks baltasis apskritai juo but negali nes tai yra judejimas uz juodaodziu grizima i 'tevyne' afrika biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 10 gegužės 2006 - 15:02
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 05 10, 15:00)
bet mano laikais labai jau buvo populiaru but rastamanu kas aisku pasireiksdavao tik zolytes rukimu,nors zmogenai rimtais veidais aiskindavo esa tikri rastamanai,va cia tai isties juokinga.joks baltasis apskritai juo but negali nes tai yra judejimas uz juodaodziu grizima i 'tevyne' afrika biggrin.gif

o mes tai būdavom tipo pankai (su skiautere) bet kažkaip ta pakraipa vadindavosi new wave ar kaip, o velnias tikrai nenusimanydavau tais laikais ką tai reiškia, bet norėjosi išreikšti save lotuliukas.gif
Atsakyti
Ziuriu, tema prisikele kaip feniksas is pelenu. Smagu smile.gif

Kazkas minejo rockabilly. Ar pastebejai, kaip visi "netiketai" pasinese i rockabilly, kaip pries trejeta metu madoje buvo taskuoti batukai, pusti sijonai, plastmasiniai karoliai ir t.t., isleistas "Aviatorius"? Manau, augeliui zmoniu, tai buvo ne daugiau nei mada, taip pat kaip paaugiams gotams juoda apranga.

Dar kazkas sake, kad Anglijoje tik Kemdene niekas nekreipia demesio i apranga. Nu zinocia ponia tongue.gif Siuo metu turiu nemalone gyventi incesto pilname mazutyje miestelyje su 2000 gyventoju. "Gotu" cia nors vezimu vezk ir patikek nei bobutes nei kas kitas i juos demesio tikrai nekreipia ir atsisuke nespokso. Manau, zmones cia jau seniai priprate prie tokiu durnavojimu ir tai toleruoja, reiketu ir lietuvaiciam pasimokyt.
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2006 05 10, 17:10)
Dar kazkas sake, kad Anglijoje tik Kemdene niekas nekreipia demesio i apranga. Nu zinocia ponia tongue.gif Siuo metu turiu nemalone gyventi incesto pilname mazutyje miestelyje su 2000 gyventoju. "Gotu" cia nors vezimu vezk ir patikek nei bobutes nei kas kitas i juos demesio tikrai nekreipia ir atsisuke nespokso. Manau, zmones cia jau seniai priprate prie tokiu durnavojimu ir tai toleruoja, reiketu ir lietuvaiciam pasimokyt.

Vo teisingai parašei thumbup.gif drinks_cheers.gif Taigi Anglijoje chebrytė žolės prisiuosto ar ko stipresnio mirksiukas.gif ir viskas jiems gerai atrodo mirksiukas.gif čia pusiau juokauju, bet manau kad tikrai Lietuva palyginti su ES, kaimas blush2.gif Ai ir aš tokia pati-jokio originalumo, džinsiukai, palaidinė nuoga bamba ir viskas blush2.gif Bet myliu kitokius tai jau tikrai drinks_cheers.gif Kuo daugiau kultūrų, tuo įvairesnis ir spalvingesnis pasaulis thumbup.gif

labai graži nuotraukytė thumbup.gif ačiū drinks_cheers.gif
mergičkos, stiprus makiažas visuomet "prideda" metų, ir tamsi plaukų spalva irgi "parimtina".nuėmus makiažą manau neviršytų 25 biggrin.gif Niu va dar ir apkalbėjom blush2.gif
labai ačiū, malonu su originaliu žmogum pabendrauti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 10 gegužės 2006 - 17:24
faina aisku issiskiriantys,ekstravagantiski zmones,bet pati taip negaleciau g.gif cia nuo asmenybes priklauso,taip atrodant visada matyt esi pastebima is tolo tongue.gif as kai nemegstu but demesio centre tai rengiuos nuuuu... palyginus paprastai biggrin.gif
Atsakyti
Ojezau smile.gif Tikrai nemaniau, kad atrodau vyresne biggrin.gif Prajuokinot, net iki 30 datempiau smile.gif Shiaip nemanau, kad realybej atrodau daug vyresne, nes shiaip vaikshtau su dzinsiukais levis, maikute kokia, cardigan megztuku ir skarele uzsirishus kaip 50taisiais neshiojo plius inkariukai ir lupu nesidazau kasdien smile.gifo cia foto norejosi kazko labiau moterishko smile.gif Taip tattoo tikrai ir cia nevienintele, o geguzes 22 vaziuoju dar darytis blush2.gif Ash kaip tik kai pasiziriu i savo amziau panickas, jauciuosi atrodanti uz jas jaunesne smile.gif

Dabar kas del rockabilly, taip buvo mada tashkiuku tikrai, bet tashkiukai tai dar nereishkia, kad tai yra rockabilly, nes visi rubai, batai ir pan. sumoderninti.Tai spalvos nebudingos tam laikmeciui tai fasonas, tai batu kulnas ir pan., be to visa visuma sudaro ir makiazas, sukuosena ir kitos ivairios detales.Aviatoriu maciau nevisa, nes uzmigau, bet kiek maciau tai rubeliai super.NOriu paziuret normaliai smile.gif

Na nzn ash tokius atsiliepimus esu girdejus, kad uzsienyje irgi nepyragai, nors aishku, tikrai geriau nei pas mus. Del to nesigincyju.

P.S Jusu atsiliepimai irgi tokie, ryski, pastebima ish tolo. o kodel tai ash bent jau tikrai nesuprantu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fanda @ 2006 05 11, 00:17)

aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti