Įkraunama...
Įkraunama...

Gotai

QUOTE(Pin-up_girl @ 2006 05 11, 00:12)
Ojezau smile.gif Tikrai nemaniau, kad atrodau vyresne biggrin.gif Prajuokinot, net iki 30 datempiau smile.gif Shiaip nemanau, kad realybej atrodau daug vyresne, nes shiaip vaikshtau su dzinsiukais levis, maikute kokia, cardigan megztuku ir skarele uzsirishus kaip 50taisiais neshiojo plius inkariukai ir lupu nesidazau kasdien smile.gifo cia foto norejosi kazko labiau moterishko smile.gif Taip tattoo tikrai ir cia nevienintele, o geguzes 22 vaziuoju dar darytis  blush2.gif  Ash kaip tik kai pasiziriu i savo amziau panickas, jauciuosi atrodanti uz jas jaunesne smile.gif
Dabar kas del rockabilly, taip buvo mada tashkiuku tikrai, bet tashkiukai tai dar nereishkia, kad tai yra rockabilly, nes visi rubai, batai ir pan. sumoderninti.Tai spalvos nebudingos tam laikmeciui tai fasonas, tai batu kulnas ir pan., be to visa visuma sudaro ir makiazas, sukuosena ir kitos ivairios detales.Aviatoriu maciau nevisa, nes uzmigau, bet kiek maciau tai rubeliai super.NOriu paziuret normaliai smile.gif
Na nzn ash tokius atsiliepimus esu girdejus, kad uzsienyje irgi nepyragai, nors aishku, tikrai geriau nei pas mus. Del to nesigincyju.
P.S Jusu atsiliepimai irgi tokie, ryski, pastebima ish tolo. o kodel tai ash bent jau tikrai nesuprantu  ax.gif

tai kaip pati sakei gal kasdiena nevaikstai atrodydama kaip nuotraukoj,bet kalbant apie nuotrauka ir jei tokia tave pamatyciau gatvej tai tikrai zvilgsnis uzkliutu,nespoksociau jokiu budu bet tiesiog... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pin-up_girl @ 2006 05 10, 22:12)
Ojezau smile.gif Tikrai nemaniau, kad atrodau vyresne biggrin.gif Prajuokinot, net iki 30 datempiau smile.gif

aš po teisybei net pagalvojau, kad čia ne tu-na įtari esu blush2.gif na jei būtų dar viena, buitiškesnė nuotrauka:mirksiukas: o tai pristojo merga, a ne blush2.gif cool.gif 4u.gif
Atsakyti
kad ash tu buitishkesniu foto nelabai ir turiu, nes jei fotografuoju tai tik pati save.Nors neseniai per tusa pazistamas prifotkino tai kai pasimsiu foto ar jis sudes kur, tai galesiu parodyt.O dabar galiu parodyt kita foto, kur jau beatsiaugindama grifkute esu ir su naujom tattoo.Bet foto irgi apdirbta bishki, nes ash visada nuemu apgamus, nes turiu ju begalo daug ir man tai nepatinka blush2.gif arba del jusu nusipyshkinsiu shian namie smile.gif) bet foto vel bus tik vakare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pin-up_girl @ 2006 05 11, 10:23)
kad ash tu buitishkesniu foto nelabai ir turiu, nes jei fotografuoju tai tik pati save.Nors neseniai per tusa pazistamas prifotkino tai kai pasimsiu foto ar jis sudes kur, tai galesiu parodyt.O dabar galiu parodyt kita foto, kur jau beatsiaugindama grifkute esu ir su naujom tattoo.Bet foto irgi apdirbta bishki, nes ash visada nuemu apgamus, nes turiu ju begalo daug ir man tai nepatinka  blush2.gif arba del jusu nusipyshkinsiu shian namie smile.gif) bet foto vel bus tik vakare smile.gif

geras, tai tu dar ir fotomenininkė thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Nelabai ash kokia fotomeninke, nes esu tingine ir labai retai fotografuoju smile.gif O be to fotkinu tik save, dar kelis kartus drauge fotkinau, bet turiu svetaine kur dedu savo foto, jei idomu galiu duoti paziureti smile.gif Buitine savo fotke idesiu arba shian arba ryt, nes fotika geriausiai draugei daviau mashinas papyshkint, o kita drauge nzn ar ikalbinsiu su fotiku atvaziuot smile.gif

P.S jei nori paziuret mano darbu tai fetishdoll.deviantart.com/gallery tik neishsigask labai, ten yra labai ivairiu foto smile.gif
Papildyta:
Ir beje pacioj oirmoj foto, mother's coffee auskariukai yra nuimti su fotoshopu, nes ten buvo 50tuju reklamos konkurselis.Tattoo nenuemiau, nes tai to laikmecio tatoo ir tada jau budavo moteru ishsitaturavusiu nuo galvos iki koju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pin-up_girl @ 2006 05 11, 10:54)
P.S jei nori paziuret mano darbu tai fetishdoll.deviantart.com/gallery tik neishsigask labai, ten yra labai ivairiu foto smile.gif
Papildyta:
Ir beje pacioj oirmoj foto, mother's coffee auskariukai yra nuimti su fotoshopu, nes ten buvo 50tuju reklamos konkurselis.Tattoo nenuemiau, nes tai to  laikmecio tatoo ir tada jau budavo moteru ishsitaturavusiu nuo galvos iki koju smile.gif

peržiūrėjau tavo Pin-up_girl nuotraukas, na žinai - pergražu smile.gif (na čia juokais -pergražu nebūna) ištiesų man l.patiko, puslapį net į favorites įsidėjau . o labiausiai kas sužavėjo - tai išbaigtumas (visomis prasmėmis). jaučiu,kad tau ir pačiai didelis malonumas kurti tokias nuotraukas. sėkmės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fanda @ 2006 05 11, 15:11)
peržiūrėjau tavo Pin-up_girl nuotraukas, na žinai - pergražu smile.gif (na čia juokais -pergražu nebūna) ištiesų man l.patiko, puslapį net į favorites įsidėjau . o labiausiai kas sužavėjo - tai išbaigtumas (visomis prasmėmis). jaučiu,kad tau ir pačiai didelis malonumas kurti tokias nuotraukas. sėkmės  thumbup.gif

Man labiausiai patiko viena juodai balta nuotrauka su tinkleliu plaukuose ir ilgom blakstienom, tikrai grazu smile.gif
Atsakyti
Aciu blush2.gif net susigedau smile.gif Dziugu, kad patiko, na bet gal i fav detis nereikejo.Ash labai retai idedu nauju darbu.Shiaip man labai patinka save fotografuoti, paskui tvarkyti tas foto.bet man tam reikia specialaus nusiteikimo ir labai daznai ash patingiu, arba nieko nesugalvoju, arba aplinka netinka.1000 priezashciu sugalvoju kodel to nedaryt smile.gif Oj kaip offtopic varom ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sorceress @ 2006 05 11, 18:32)
Man labiausiai patiko viena juodai balta nuotrauka su tinkleliu plaukuose ir ilgom blakstienom, tikrai grazu smile.gif

Ten vienintelis kartas kai fotkinau savo geriausia drauge, nors neseniai vel darem fotosesija su ja, bet pokolkas visos foto guli kompe ir tingiu pirshtus prie ju prikisht smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2006 03 15, 22:52)
GoTaJ wezha?  lotuliukas.gif O ar esi girdėjusi apie tokius pistgočius (taip pat pistpankius)? Nebūk tokia, a? Ir taip jų pakanka. Mansonas - popkultūrinis gaidys, save gerbiantys gotai jo neklauso. Be to, apie muziką diskutuojama ne šioje forumo dalyje - čia kalbama tik apie rūbus.

Pistgociai lotuliukas.gif Popkulturinis gaidys.... nu geras, dar negirdejau tokiu pasakymu lotuliukas.gif Pistgocius reiks isidemet - labai jau taikliai apibudinta thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Inga555 @ 2006 09 29, 18:14)
Pistgociai  lotuliukas.gif  Popkulturinis gaidys.... nu geras, dar negirdejau tokiu pasakymu  lotuliukas.gif  Pistgocius reiks isidemet - labai jau taikliai apibudinta  thumbup.gif

idomi jusu nuomone, tik galetumet apsieit be keiksmazodziu biggrin.gif

o man jie patinka, kai kurie ziauriai graziai atrodo blush2.gif rolleyes.gif tongue.gif

komentara rase Giedre biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 05 08, 05:10)
man tai juokinga.nes kiek vilniuj tu gotu tai visi paaugliukai,eina mergaites sustingusiais veidais,ir issivaizduoja kad kiti ju bijo biggrin.gif (cia skaiciau kazkokiam zurnale interviu su tokia 'gote' 16 metu kazkur)kvaila ir tiek,bet cia paauglyste,praeis

Gal skaitei extra panelej ir ta 'gote' Emilija buvo vardu? smile.gif

Bet turbut jau nepameni
Atsakyti
Man labai patiko Pin-up_girl nuotraukos... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Nors pati nesu gotė, bet jie man patinka. Jie tokie įdomūs atrodo ir tikrai neeiliniai žmonės. Ir juoda spalva, mano nuomone, tik puošia žmogų. O pati gražiausia moteris, galvoju, yra Mirtišė iš Adamsų smile.gif thumbup.gif
Atsakyti