Jei mano gyvenimo pakelėj būtų atsiradę gotų, manau, kad būčiau patraukusi su jais
Jei mano gyvenimo pakelėj būtų atsiradę gotų, manau, kad būčiau patraukusi su jais
QUOTE(Kopa @ 2005 07 18, 13:02)
ar tikrai?
įmesiu vakare savo aktyvaus išorinės išraiškos periodo foto, galėsi įvertinti
man tai miela cia pasiskeitineti kai mergaites tolerantiskai ziuri i juodulius
tiesiog siela soka. ba as jau buvau issigandusi kad lietuva yra tobulas socializmas, kuriame ne tokios spalvos makijazas yra puikiausia priezastis sudeginti "ragana" ant lauzo
kalbant apie stiliu tai labai prijauciu nestandartiniam apsirengimui, mastymui. baisiai esu pavargusi nuo robotu visuomenes
kalbant apie stiliu tai labai prijauciu nestandartiniam apsirengimui, mastymui. baisiai esu pavargusi nuo robotu visuomenes
O tai koks konkrečiai tas jų apsirengimas? Va viena Mamulia, kaip žmogus, nuotrauką pažadėjo... O kitos kur, eee?
Dafaite viešinkitės, gal aš irgi taip noriu, man gal prie veido tiktų 
Diedas sake, kad gotai - tai tie, kurių kuprinės grabuko formos, bet kažkaip man mažoka info
Ar čia būtent tai, ir visi taip žavisi grabuko firmos kuprinėm? Tai daug ką galima grabo formos pasidaryt. Batus
Lovą
Vonią
Veidrodį
Spintą, stalą - čia nė perdaryt daug nereikia, nusipirkai grabą, susidėjai lentynas...
Diedas sake, kad gotai - tai tie, kurių kuprinės grabuko formos, bet kažkaip man mažoka info
juodos spalvos arba supersexuali odos korsetai sijonukai tinklines kojines iki romantisko oivaizdzio olgi sijonai- sukneles vos ne is "istorinio kostiumo" satinines pvz, neriniuostos ir pan. o kupriakas grabuko formos nebutinas.
QUOTE(Kopa @ 2005 07 18, 23:06)
Erszebeth nuotraukoje matau tą "lolitišką" ir skrajojantį žvilgsnį. Man jis gražus, tik kartais prajuokina, kaip jau sakiau. Nors Vilniuje dažniausiai matau abejingus ir gal tuščius žvilgsnius pas gotus.(maždaug aš einu bet jūsų nematau- supraskit, esat man visai neįdomūs
)
Koks koks mano žvilgsnis?
Kad ir koks būtų, nu ne gotė aš, ne gotė
Čia apie Erszebeth avatarą? Sakyčiau, ten ji pati skrajoja, o ne jos žvilgsnis
Tai dės kas nors nuotraukas su grabukais ar ne? Kiek gali žmogus laukt?
QUOTE(Noa @ 2005 07 18, 23:39)
Nu jeigu taip pamatyt grabuko-tašiuko nori, tai va:

Dabar jau ir eit miegot galima
Čia kažkoks žmogus parduoda krištolinius auskarus

ir rašo: For all you punks, goths, emo, and hip kids out there.
Tai man klausimas iškilo: o kas tie emo?
ir rašo: For all you punks, goths, emo, and hip kids out there.
Tai man klausimas iškilo: o kas tie emo?