Įkraunama...
Įkraunama...

Gotai

Jei mano gyvenimo pakelėj būtų atsiradę gotų, manau, kad būčiau patraukusi su jais rolleyes.gif Bent jau kol suprasčiau kas ten per tipai. Kol kas idealizuojami, nes nepažinti, tiesiog gražu merginos gotės, jų apranga, ta estetika, gal net veido išraiška( tik kartais juokinga- tokios jaui nežemiškos, tiesiog ne žmonės biggrin.gif )

Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2005 07 18, 13:02)
tokios jau nežemiškos, tiesiog ne žmonės biggrin.gif

ar tikrai?
įmesiu vakare savo aktyvaus išorinės išraiškos periodo foto, galėsi įvertinti wink.gif
Atsakyti
man tai miela cia pasiskeitineti kai mergaites tolerantiskai ziuri i juodulius smile.gif tiesiog siela soka. ba as jau buvau issigandusi kad lietuva yra tobulas socializmas, kuriame ne tokios spalvos makijazas yra puikiausia priezastis sudeginti "ragana" ant lauzo smile.gif
kalbant apie stiliu tai labai prijauciu nestandartiniam apsirengimui, mastymui. baisiai esu pavargusi nuo robotu visuomenes mirksiukas.gif
Atsakyti
O tai koks konkrečiai tas jų apsirengimas? Va viena Mamulia, kaip žmogus, nuotrauką pažadėjo... O kitos kur, eee? smile.gif Dafaite viešinkitės, gal aš irgi taip noriu, man gal prie veido tiktų smile.gif

Diedas sake, kad gotai - tai tie, kurių kuprinės grabuko formos, bet kažkaip man mažoka info smile.gif Ar čia būtent tai, ir visi taip žavisi grabuko firmos kuprinėm? Tai daug ką galima grabo formos pasidaryt. Batus smile.gif Lovą smile.gif Vonią smile.gif Veidrodį smile.gif Spintą, stalą - čia nė perdaryt daug nereikia, nusipirkai grabą, susidėjai lentynas... biggrin.gif
Atsakyti
Vaje, neturiu grabuko formos kuprines sad.gif nu tai as ne prie gotu..as tik siaip prisiplakele ax.gif
Atsakyti
juodos spalvos arba supersexuali odos korsetai sijonukai tinklines kojines iki romantisko oivaizdzio olgi sijonai- sukneles vos ne is "istorinio kostiumo" satinines pvz, neriniuostos ir pan. o kupriakas grabuko formos nebutinas.
Atsakyti
mesk, mamulia smile.gif
Erszebeth nuotraukoje matau tą "lolitišką" ir skrajojantį žvilgsnį. Man jis gražus, tik kartais prajuokina, kaip jau sakiau. Nors Vilniuje dažniausiai matau abejingus ir gal tuščius žvilgsnius pas gotus.(maždaug aš einu bet jūsų nematau- supraskit, esat man visai neįdomūs tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2005 07 18, 23:06)
Erszebeth nuotraukoje matau tą "lolitišką" ir skrajojantį žvilgsnį. Man jis gražus, tik kartais prajuokina, kaip jau sakiau. Nors Vilniuje dažniausiai matau abejingus ir gal tuščius žvilgsnius pas gotus.(maždaug aš einu bet jūsų nematau- supraskit, esat man visai neįdomūs tongue.gif )

Koks koks mano žvilgsnis? blink.gif blink.gif blink.gif

Kad ir koks būtų, nu ne gotė aš, ne gotė doh.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Čia apie Erszebeth avatarą? Sakyčiau, ten ji pati skrajoja, o ne jos žvilgsnis biggrin.gif
Atsakyti
Tai dės kas nors nuotraukas su grabukais ar ne? Kiek gali žmogus laukt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 07 18, 23:39)
Tai dės kas nors nuotraukas su grabukais ar ne? Kiek gali žmogus laukt? smile.gif

Nu jeigu taip pamatyt grabuko-tašiuko nori, tai va:

user posted image

Dabar jau ir eit miegot galima biggrin.gif
Atsakyti
Čia kažkoks žmogus parduoda krištolinius auskarus

user posted image

ir rašo: For all you punks, goths, emo, and hip kids out there.

Tai man klausimas iškilo: o kas tie emo?

Atsakyti