Įkraunama...
Įkraunama...

Svoris nėštumo metu pirmus 3 mėn.

pirmus tris menesius neko periaugau nes pastoviai pykino, tai ir valgiau labai nedaug, svoris pradejo kilti tik nuo 5menesiu
Atsakyti
nepriaugau ne kilogramo... gal del to, kad istisai pykino ir su klozetu teko draugauti... smile.gif
Atsakyti
3 men 3 kg 4u.gif
Atsakyti
Nors manęs visai nekamavo vėmimas ir pykinimas (dabar 13 savaičių), tačiau iki šiol tepriaugau vos kelis šimtus gramų, kurie kartais ir taip išgaruoja... pradžioj buvo apie 2kg nukritę, bet palaipsniui sugrįžo į pradinę padėtį. Gydytoja sakė, kad reguliariai svoris po truputį pradės augti maždaug apie 20 savaitę, o iki to laikotarpio vis dar gali svyruoti arba priaugti labai nedaug...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suntea7: 13 vasario 2011 - 14:07
Aš pirmojo trimestro metu priaugau gal kokius 500 g., o vat nuo 16 savaitės po 500 kas savaitę auga. Reguliariai biggrin.gif
Atsakyti
Per pirmus tris mėnesius po kilograma per mėnesį.
Atsakyti
1200 g. nes lb blogai jaučiaus
Atsakyti
Man 14 savaite, priaugau 2,5 kg.. kasryt sveriuosi rasausi svori, tai galiuj pasakyti, kad svyruoja jis man kasdien smile.gif
Atsakyti
Per pirmą nestuke.gif per pirmus 3 mėn. priaugau ~ 2 kg. Dabar man 10 sav. ir jau yra + 1,5 - 2 kg. Nevėmiau, apetitu nesiskundžiu smile.gif valgau kiek telpa, neriboju maisto.
Atsakyti
o man jau 17 savaitė ir 4 dienos, priaugau 1 kg ax.gif
Labai myliu savo nediduką pilvuką nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Mums jau 14sav ir priaugta ~ 3 kg, valgau kas patinka ir ko niru, bei kada noriu. Nes nestuke.gif manau galima saves nevaržyti su maisto kiekiu, tik nereikia vadovautis ta logika reikai valgti už 2, to tikrai ne. Juk nepradėsim vadovautis tokia logika jei iki nėštumo suvalgydavome po 2 cepelinus, tai dabar 4 laugh.gif essen.gif
Atsakyti
Mes dabar laukiam stebuklėlio ir iki šios dienos nepriaugau nei vieno kg, nors jaučiuos gerai, nei pykina, nei vemiu...Valgau kaip valgius ir tiek... 4u.gif
Atsakyti