Įkraunama...
Įkraunama...

Svoris nėštumo metu pirmus 3 mėn.

nevemiau, valgiau visa laika normaliai, dabar 13 savaite, dar nepriaugau nieko.. smile.gif
Atsakyti
12 sav buvau priaugus 2,5 kg smile.gif
Atsakyti
As sveriau 57kg,o dabar jau 60kg 4u.gif Sakyciau gan greit 4u.gif Pirma nestuma net 22kg buvau priaugus,nelabai to vel noreciau ax.gif
Atsakyti
prisidedu prie besidalinančių patirtimi - mums jau 16-a sav. ir -3kg sad.gif Tiesa, buvau smaližė, o dabar į saldumynus negaliu žiūrėti...Kartą, retkarčiais porą kartų per sav. apsivemiu... tai gal dėl to tas minusas... Jau laukiu nesulaukiu kada augti pradėsim ax.gif
Atsakyti
mano pilveliui jau 3 mėn bet kol kas tik nukrito kokie 4 kg. Pirmus 2 mėn vėmiau ištisai, beveik nieko nevalgiau, ypač negaliu žiūrėti į mėsą, užuodus iškarto apsivemiu. Vyrui net neleidžiu atidaryti šaldytuvo kai aš šalia. turiu išeiti i kitą kambarį ir užsidaryt duris bei atidaryt langa. Nu žodžiu baisu doh.gif blink.gif
Atsakyti
Per pirmus tris men. - 4 kg priaugau ax.gif tiesiog baisiai norejosi valgyt ir tas noras pradejo blesti tik kokiam sestam menesyje blush2.gif
Atsakyti
Su pirmu nėštumu lygiai 20-ą sav buvau priaugus +1,5kg , iki 36 sav, kol pagimdžiau buvo +12 .
Dabar 12 sav, bet pliuso dar neturiu 4u.gif
Atsakyti
As per 2 - men nestumo priaugau 5 kg. atrodziau kaip nescia kokiu 4-5 men. tai buvo vienas is pirmuju pozymiu kad laukiuosi dvynuku be gydytoju patvirtinimo mirksiukas.gif
dabar mums jau eina 5- as menuo svoris kol kas toks pat +5 tie patys kg. kurie atsirado nestumo pradzioje smile.gif o dvynukams viskas liuks vystosi kaip priklauso nestuke.gif
Atsakyti
As irgi tiek pat priaugau ir jaudinausi, po 15 kg nustojau nervintis biggrin.gif
Atsakyti
5kg, nuo 15sav vienu kg maziau g.gif, taigi 4kg
Atsakyti
Na mes pradedam 17tą savaitėlę, bet kolkas minus 3 kg smile.gif nevėmiau nei karto, tačiau ir neatrandu man patinkančio maisto - kasdien tik vis daugiau jo atmetinėja organizmas. Jei taip ir toliau, greit nebežinosiu, nei ką valgyti smile.gif geriausias draugas liko tik vaisiai. Bet per daug ir nepergyvenu, kol vaikiukui viskas ok - juk ir pačiai lengviau 4u.gif Bet daug kas gąsdina, kad paskutiniais mėnesiais labai staigiai svoris augs smile.gif
Atsakyti
Man dabar 14 savaite eina, tai realiai nuo pradzios skaiciuojant kaip ir nepriaugau ne gramo siai dienai, bet buvo nukrite 2 kg, buvo priauge 1.5 kg. ir vel gryzo i senaja norma.. Keisciausia, kad pilvas jau pupso, tai nesuprantu kaip be svorio priaugimo jis padideti gali..

Su pirmu nestumu iki 4 menesio buvau priaugusi gal 1 kg. o veliau surinkau +18 bet man labai kaupesi vandenys, tad isvaziuodama namo sveriau tik +2-3
kg.
Atsakyti