nevemiau, valgiau visa laika normaliai, dabar 13 savaite, dar nepriaugau nieko..
As sveriau 57kg,o dabar jau 60kg
Sakyciau gan greit
Pirma nestuma net 22kg buvau priaugus,nelabai to vel noreciau
prisidedu prie besidalinančių patirtimi - mums jau 16-a sav. ir -3kg
Tiesa, buvau smaližė, o dabar į saldumynus negaliu žiūrėti...Kartą, retkarčiais porą kartų per sav. apsivemiu... tai gal dėl to tas minusas... Jau laukiu nesulaukiu kada augti pradėsim
mano pilveliui jau 3 mėn bet kol kas tik nukrito kokie 4 kg. Pirmus 2 mėn vėmiau ištisai, beveik nieko nevalgiau, ypač negaliu žiūrėti į mėsą, užuodus iškarto apsivemiu. Vyrui net neleidžiu atidaryti šaldytuvo kai aš šalia. turiu išeiti i kitą kambarį ir užsidaryt duris bei atidaryt langa. Nu žodžiu baisu
Per pirmus tris men. - 4 kg priaugau
tiesiog baisiai norejosi valgyt ir tas noras pradejo blesti tik kokiam sestam menesyje
Su pirmu nėštumu lygiai 20-ą sav buvau priaugus +1,5kg , iki 36 sav, kol pagimdžiau buvo +12 .
Dabar 12 sav, bet pliuso dar neturiu
Dabar 12 sav, bet pliuso dar neturiu
As per 2 - men nestumo priaugau 5 kg. atrodziau kaip nescia kokiu 4-5 men. tai buvo vienas is pirmuju pozymiu kad laukiuosi dvynuku be gydytoju patvirtinimo 
dabar mums jau eina 5- as menuo svoris kol kas toks pat +5 tie patys kg. kurie atsirado nestumo pradzioje
o dvynukams viskas liuks vystosi kaip priklauso
dabar mums jau eina 5- as menuo svoris kol kas toks pat +5 tie patys kg. kurie atsirado nestumo pradzioje
As irgi tiek pat priaugau ir jaudinausi, po 15 kg nustojau nervintis
5kg, nuo 15sav vienu kg maziau
, taigi 4kg
Na mes pradedam 17tą savaitėlę, bet kolkas minus 3 kg
nevėmiau nei karto, tačiau ir neatrandu man patinkančio maisto - kasdien tik vis daugiau jo atmetinėja organizmas. Jei taip ir toliau, greit nebežinosiu, nei ką valgyti
geriausias draugas liko tik vaisiai. Bet per daug ir nepergyvenu, kol vaikiukui viskas ok - juk ir pačiai lengviau
Bet daug kas gąsdina, kad paskutiniais mėnesiais labai staigiai svoris augs
Man dabar 14 savaite eina, tai realiai nuo pradzios skaiciuojant kaip ir nepriaugau ne gramo siai dienai, bet buvo nukrite 2 kg, buvo priauge 1.5 kg. ir vel gryzo i senaja norma.. Keisciausia, kad pilvas jau pupso, tai nesuprantu kaip be svorio priaugimo jis padideti gali..
Su pirmu nestumu iki 4 menesio buvau priaugusi gal 1 kg. o veliau surinkau +18 bet man labai kaupesi vandenys, tad isvaziuodama namo sveriau tik +2-3
kg.
Su pirmu nestumu iki 4 menesio buvau priaugusi gal 1 kg. o veliau surinkau +18 bet man labai kaupesi vandenys, tad isvaziuodama namo sveriau tik +2-3
kg.