Įkraunama...
Įkraunama...

Svoris nėštumo metu pirmus 3 mėn.

QUOTE(Dovilyte.J @ 2011 03 15, 14:05)
nevemiau, valgiau visa laika normaliai, dabar 13 savaite, dar nepriaugau nieko.. smile.gif

drinks_cheers.gif
ir man 13 sav. ir +0g smile.gif
svorio nepriaugau bet jauciuosi tai kaip koks banginis... doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Nuo 6 savaiciu iki 12 savaiciu 0kg
Nuo 13 savaiciu iki 32 savaiciu 11kg
Atsakyti
Mane svėrė 8sav. ir lygiai 10, tai 600g. pamečiau kažkur... Bet gal skysčių pirmąkart buvo pasikaupę, dabar gal ir apetito nelabai turiu. Bet manau, kad čia taip turi būti ir po kelių savaitėlių pradėsim sparčiai sunkėti bigsmile.gif
Atsakyti
Dabar 13 sav. ir turiu -2kg. pradžioje nukrito svoris, bet taip ir nebepriaugo. Keisčiausia, kad kelias savaites buvau nuolat alkana ir ryjau už tris blush2.gif
Atsakyti
svoris visai neauga.. 11 savaite ir +0kg
Atsakyti
mums jau beveik 13 savaiciu, bet svoris tik krenta sad.gif nuo 6 sav. "isvemiau" 8 kg sad.gif kadangi vis dar vemiu (po 4-5 k. i diena) tai, kad svoris augs ateinanciu laiku ir nesitikiu sad.gif tiesa sakant, man tai jau baisoka daros sad.gif ...
Atsakyti
man pirmus men svoris tik krenta doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal koki puse kg ir priaugau. Tikriausia del padidejusios krutines ax.gif O daugiau, tai juk nera is ko tam svoriui augti. Leliukas juk dar visai mazuliukas.
Atsakyti
Mums 12 sav ir jau nukrito 4kg. doh.gif Visa laika labai pykino ir vemiau tad ir nesitikejau, kad galeciau bent kiek priaugt
Atsakyti
Pirmas nestumas 12 savaiciu = 0kg
Antras nestumas 12 savaiciu = +1kg
Atsakyti
per pirmus keturis meneisus numeciau apie 7 kilogramus doh.gif pirmus 2.5 menesio galejau ziureti tik i bulves ir obuolius
Atsakyti
pirmus 3 menesius baigiau su minus 2-3kg
dbr mes jau 15 sav ir 4 dienos ir jau apie 1kg priaugau atgal.. ax.gif
Atsakyti