Įkraunama...
Įkraunama...

Svoris nėštumo metu pirmus 3 mėn.

pas mane svoris tai po 2 men nestumo pakito +5 kg, dabar laikosi vietoje ax.gif ,
nors kuo toliau tuo labiau jauciu,kad liemuo dingsta, pilvukas atsiranda, taciau svoris stovi vietoje....idomiai kazkaip....nes pacios formos mano tai keiciasi g.gif
turiu klausima, o kaip del skausmeliu sone, kur juosmuo? nejauciate lyg ten butu oro burbulas ir butu sunku pasilenkti ar sedeti? jums taip nebuvo? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
na man 23 savaites ir jau +15kg.. bet dabar tas svorio augimas lyg ir pristojo, nebe taip staigiai auga rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos nestukes 4u.gif pradzioj nestumo buvo man labai silpna ir jausdavau sleikstuli, del to mazai valgiau, galima sakyti vos ne per prievarta schmoll.gif
bet dabar as jau 3 men. nestuke.gif, apetitas pagerejo, nebe bloga, o svoris liko kol kas nepakites, net 2 kg sugebejau numesti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EZUIKA: 07 sausio 2009 - 21:49
Sveikos, mums lygiai 12 savaičių ir +3kg. Nepasakyčiau, kad valgyčiau daugiau, tik gal del to, kad pries pastojant svoris buvo 48 kg ir rūkiau... Tad gal dėl to ir priaugau. Ir viskas ant pilvo 4u.gif
Atsakyti
o as per pirmus pora menesiu sugebejau numesti ~ 6kg - valgyt visai nesinorejo ir ka valgydavau tik prisiversdama... na bet uz tai trecia menesi savijauta pagerejo ir jau sugebejau priaugti 2 kg. Sventes savo padare biggrin.gif
Atsakyti
labuks, o man tai nestumo pradzioj krito svoris, nes vemdavau labai... bet dabar tai jau augu normaliai... jau +8kg..
Atsakyti
Pas mane iki 5sav.nukrito 2kg.o iki sios dienos t.y beveik 14sav.priaugau tik 500gr.Pradinis svoris dar neatsistate smile.gif .
Atsakyti
man 6 sav. ir svoris toks pats thumbup.gif , tikiuos kad daug nepriaugsiu smile.gif
Atsakyti
Per pirmuosius tris mėn. buvau numetusi 3 kg.(nes labai pykino) ir vėl juos priaugusi biggrin.gif Žodžiu sulaukusi 3 mėn. nieko nepriaugau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes besilaukiancios, siandien pagaliau ir man nuostabi zinia. Paidariau ryte testa, ogi rodo du bruksniukus, taigi atsakymas teigiamas lotuliukas.gif Kol kas apie svori negaliu kalbeti, nes dar tik kokios 3 savaites, bet labai norejau pasidziaugti sia naujiena nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(indrux1 @ 2009 01 13, 13:02)
Sveikutes besilaukiancios, siandien pagaliau ir man nuostabi zinia. Paidariau ryte testa, ogi rodo du bruksniukus, taigi atsakymas teigiamas  lotuliukas.gif Kol kas apie svori negaliu kalbeti, nes dar tik kokios 3 savaites, bet labai norejau pasidziaugti sia naujiena nestuke.gif

Sveikinimai!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indrux1 @ 2009 01 13, 13:02)
Sveikutes besilaukiancios, siandien pagaliau ir man nuostabi zinia. Paidariau ryte testa, ogi rodo du bruksniukus, taigi atsakymas teigiamas  lotuliukas.gif Kol kas apie svori negaliu kalbeti, nes dar tik kokios 3 savaites, bet labai norejau pasidziaugti sia naujiena nestuke.gif

thumbup.gif dar padidejo nestuke.gif burelis lotuliukas.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti