Įkraunama...
Įkraunama...

Svoris nėštumo metu pirmus 3 mėn.

QUOTE(atide1985 @ 2009 01 28, 14:11)
as iki tokio laiko jau 5 buvau priaugus blush2.gif

Manau geriau ir sveikiau priaugti truputuka svorio, negu isvis ne vieno kg nepriaugti g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš jau priaugau 5kg.
Tikrai daugiau nevalgau, gal tik dažniau bet po mažiau. Matyt pats organizmas taip sau pasireguliuoja, kaip jam geriau biggrin.gif
Žodžiu, auga nepilvukas nestuke.gif , o lašinys lotuliukas.gif
Atsakyti
as kaskur 5-7kg doh.gif bet daktare nuramino , kad cia ne manekeniu susirinkimas, dab truputi apsistojo auges,bet ar ilgam,mm blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(almituke_ @ 2009 01 28, 20:52)
as kaskur 5-7kg doh.gif bet daktare nuramino , kad cia ne manekeniu susirinkimas, dab truputi apsistojo auges,bet ar ilgam,mm blush2.gif

o kiek tavo pilvukui jau laiko? ax.gif man dabar 27savaites, tai jau +20kg blush2.gif
Atsakyti
20savaiciu jau dabar ir +6 kg - panika biggrin.gif
Atsakyti
Per pirmus 3men priaugau +3kg cool.gif
Atsakyti
kol kas svoris tik krenta blink.gif nes nelabai kazka valgau.... Aisku,man dar tik 10 savaiciu.. manau veliau atsigriebsiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(VaivaG @ 2009 01 29, 22:57)
kol kas svoris tik krenta  blink.gif  nes nelabai kazka valgau.... Aisku,man dar tik 10 savaiciu.. manau veliau atsigriebsiu tongue.gif

o gal ir ne smile.gif nors mane ir pykino, vemiau ir ne kazin ka valgiau, bet svoris augo.. ir dabar vis auga..
Atsakyti
man jau 14 sav., o svoris kaip nukrito per pirmaji menesi 1.5kg, taip ir laikosi toks pat. Nors apetitu nesiskundziu bigsmile.gif ir net nepykino visa ta laika
Atsakyti
iki 5 savaitės svoris nesikeitė, vėliau iki 9 savaitės numečiau 5kg, dabar 13-a savaitė +2kg ax.gif
Atsakyti
9 savaite + 3 kg jei taip ir toliau pro duris netilpsim doh.gif
Atsakyti
per pirmus tris menesius nepriaugau nei vieno kg, svoris pradejo augti nuo 5 men ax.gif
Atsakyti