Įkraunama...
Įkraunama...

Svoris nėštumo metu pirmus 3 mėn.

Na kiek paskaiciau tai ziuriu visom skirtingai man jau 12 savaiciu bet jau baisu darosi priaugau 4kg tai kas toliau bus jei taip ir toliau nors nepasakyciau, kad valgau daugiau, bet ir nepykina ir nevemiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na mum jau 9sav ir ir priaugau 3kg.. Baisu daros pagalvojus, kiek dar priaugsiu.. biggrin.gif
Atsakyti
Neissivaizduoju kaip galima priaugti svorio pirmus 3 menesius juk taip pykina. As per juos numeciau 12 kg. biggrin.gif Aisku gal priaugsiu du kart tiek, kas cia zino kaip bus.
Atsakyti
mum 18ta savaite eina, tai turim prieaugi +1kg ax.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2009 01 27, 10:45)
mum 18ta savaite eina, tai turim prieaugi +1kg  ax.gif

labai normaliai, tas prieaugis matyt is "vidaus" biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Mums 6 savaites mazdaug, bet bent kol kas nei priaugau, nei numeciau. Visai manes nepykina, o apetitas irgi nei padidejes, nei sumazejes.. gal del to blush2.gif
Atsakyti
g.gif g.gif
QUOTE(marce777 @ 2009 01 27, 09:16)
Neissivaizduoju kaip galima priaugti svorio pirmus 3 menesius juk taip pykina. As per juos numeciau 12 kg.  biggrin.gif Aisku gal priaugsiu du kart tiek, kas cia zino kaip bus.

Pykina juk ne ištisus 3 mėnesius, o tik kokį trejetą savaičių, tačiau ne tiek, kad kasdien vemtum ir nieko išvis nevalgytum... Pvz man 12 sav buvo jau +3 kg, tačiau tai nereiškia, kad valgiau kaip kiaulė, paprasčiausiai buvau labai smulki, tad organizmas ir pasirūpino,kad bent kūnas pasiektų bent kažkiek panašų į normalų svorį... Neįsižeisk, bet manau, svorio numetimas ar priaugimas vyksta kiekvienai individualiai tuos 3 pirmus mėnesius...
Atsakyti
as per pirmus 3 men nepriaugau nieko,gal 1kg,bet per likusius puse metu tai 12 kg,nors labiausiai man svoris augo per paskutinius 3 men,nes namie sedejau ir mazai judejau smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mums eina 14a savaite. Kolkas turime 0, na gal kokius +500gr rolleyes.gif
Nors iki siol vis dar pykina, o anksciau tai vemiau kaip reikiant, ir koki menesi valgiau tikrai zymiai maziau nei pries nestuma, bet niekas nenukrito. Tai speju, kai visai liausis pykinimai paimsim "zema starta" ir.... blink.gif
Atsakyti
laba 4u.gif

mum 13 sav. ir kol kas nieko nepriaugau. na gal kokiu 500gr. paziuresim kaip toliau bus g.gif
Atsakyti
Priaugau 3 kg blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 01 28, 14:39)
Priaugau 3 kg blush2.gif

as iki tokio laiko jau 5 buvau priaugus blush2.gif
Atsakyti