Įkraunama...
Įkraunama...

Svoris nėštumo metu pirmus 3 mėn.

QUOTE(indrux1 @ 2009 01 13, 12:02)
Sveikutes besilaukiancios, siandien pagaliau ir man nuostabi zinia. Paidariau ryte testa, ogi rodo du bruksniukus, taigi atsakymas teigiamas  lotuliukas.gif Kol kas apie svori negaliu kalbeti, nes dar tik kokios 3 savaites, bet labai norejau pasidziaugti sia naujiena nestuke.gif

sveikinimai nestuke.gif

user posted image

Atsakyti
Labai aciu uz sveikinimus, dar tik po truputi pradedu suvokti kas vyksta ir kokia didelė laimė mane aplankė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indrux1 @ 2009 01 14, 12:18)
Labai aciu uz sveikinimus, dar tik po truputi pradedu suvokti kas vyksta ir kokia didelė laimė mane aplankė biggrin.gif

Laikas greit bega mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Man siandien jau trylikta savaite, bet gal priaugau apie 1kg. Labai pykina, ypac vakarais, nevemiu, bet jausmas jau baigia is kantrybes isvest ir mane ir mano vyra g.gif . Ar ilgai tai tesis?????
O Pilvukas, tai lyg buciau greipfruta prarijusi biggrin.gif , toks gumbiukas ax.gif
Atsakyti
Per pimus 3 menesius nieko nepriaugau, tik numeciau berods pora kg. Bet tai nuo kiekvieno priklauso. Gal kai kas priauga is pradziu daugiau, o poto normaliai nieko beveik nepriauga, o kai kam gal atvirksciai. blush2.gif wub.gif
Atsakyti
As iki siandien t.y.14sav.4d.nesu priaugusi nieko tik nukrito 1kg.
Atsakyti
kai buvau nescia su pirmuoju, tai per pirmuosius 3 men visai nieko nepriaugau, aplamai ir per pati nestuma daug nepriaugau, o dabar su antruoju, nors pati pradzia, bet svoris jau dideja. kaip bus toliau, net pagalvot bijau...
Atsakyti
[quote=indrux1,2009 01 14, 09:18]
didelė laimė mane aplankė

na pirma nuosirdziai sveikinu tave ir dziaugiuosi bigsmile.gif
na man jau 11sav eina ispradziu buvau priaugus gal kokius 3kg po to nukrito ir dabar iseina kad esu priaugus 1,5kg taiva bet jauciuosi kazkaip tikrai pilnesne ypac per uzpakali ir kojas na lyg ir pilvukas kazkiek apvalesnis.dar atsiradusi viena problema nosies uzgulimas.
Atsakyti
QUOTE(Busiukas @ 2009 01 19, 19:24)
As iki siandien t.y.14sav.4d.nesu priaugusi nieko tik nukrito 1kg.

Va va, ir man panasiai. Dabar keturiolikta savaite ir lyginant su ta diena, kai testukas buvo teigiamas - mazdaug minus kilogramas.
is tiesu, valgosi jau ne bet kas ir ne tokiais dideliais kiekiais kaip anksciau.

Visoms sekmes wink.gif
Atsakyti
Kol kas svoris toks, kaip buves... Eina 10 savaite..ax.gif
Atsakyti
Sveikutes.Mano drauge per pirmus 4 menesiukus priaugo 12kg ir viskas!Daugiau ne gramo bigsmile.gif O pagimdzius per menesiuka viso svorio neteko. Gal taip ir gerai,nes as pvz atvirksciai -pirmus 3men nieko nepriaugau,po to pradejau apvaleti i uzpakali,sonus,pagurkli(bet tik ne i pilva ax.gif ) ir 6menesy turejau 7kg pliuso.Jau apsidziaugiau kad toks nestumas ir tik tiek kg,bet veltui blush2.gif Tik isejau i dekreta,nustojau daug judeti,pradejau daugiau uzkandziauti ir kiekv miela diena po kg! doh.gif Db man 37savaiteles,dar 3sav iki gimdymo,ir jau turiu 30kg didesni svori nei pries pastojant...Taip kad,geriau jau nesidziaugti anksciau laiko tongue.gif Visoms sekmes belaukiant kada ateis i si pasauli jusu mazuliukai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mums kaip tik siandien nestuke.gif lygiai 4 menesiukai. Svorio didelio neturim galbut tik +2 kg. Is pradziu nerimavau kad neauga, nors figura keitesi, bet dabar ramiau, apetitas pagerejes nei pradzioje, tikekimes po truputuka normaliai ir uzaugsim thumbup.gif
Atsakyti