QUOTE(*saulė* @ 2009 02 25, 13:00)
Skundžiatės sveikatomis, tai ir aš pasiskųsiu

Vis dažniau jaučiu, kaip mano galvelė apsisuka. Jau pradedu galvoti, kad mažasis visą mano sveikatą išvalgė

Nes mes vis sėkmingai mamos pienu maitinamės ir jokio kito skysto pavidalo produkto jam neina įsiūlyti. Ir šiaip skauda sąnąrius ir raumenis, tikriausiai ir kalcio ne prūdai pas mane liko

O dar sugalvojau, kad man ir sportuoti reikia

Reikia kažką galvoti, kažką daryti, tik nežinau, ką

Nenoriu dar ir mažiuko skriausti, bet ir pačiai reikėtų šiek tiek pastiprėti. Tik va maitinant ne kažink ką daug prigalvosi. Jau visokie vitaminai atrodo nelabai ir bepadeda
O dar aišku ir tie nervai visai nepadeda....
Saule, mažius po cezario atsirado kiek pamenu

, ar kraujas atsistatė, kaip su mažakraujyste reikalai? Reiktų pasitikrinti hemoglobiną. Būna maitinant tikrai kalcisi susivalgo, tikrai ne kiekvienai mamai ta laktacija vienodai sklandžiai einasi, ir ne visi normalūs fiziologiniai reiškiniai klojasi sklandžiai. Sąnarių, raumanų skausmai gali būti lydimi - mažakraujystės, kalcio, magnio trūkumo organizme, o taip pat kalio. Maitinant ir iš tiesų ryti bet kokų papildų ir vitaminų nevalia.
Kad mažius nieko negeria, pe pienuko- nenuostabu jis visus saureikiamus skysčius gauna su pienu, nutraukus maitinimą gers ir mišinukus,ir arbatas ir vandenuką ir sultis.
Mažasis ne toks jis jau mažas, kad nutraukus maitnimą kas nutiktų, daugybei moterų lakacijos nebūna visai, ir ką- kiba neužauga vaikai. Savęs labai reikia žūrėti. Juolab, kad tas nemiegojimo periodas irgi savo atsiima, ir niekam nepadeda. Taigi sportuot žinoma gerai, bet tk po kraujo tyrimo.
Nervai, nervai žinoma yra, bet na man taip atrodo kad esi labai stiprios nervų sistemos, ir depresijom nepasiduodi, ir po gimdyvinė aplenkė. Šaunuolė, gali savim labai didžiuotis.
Aš patarčiau mažinti maitinimų skaičių ir per porą savatėlių nutrauk visai. Su niekuo persūdyti nereikia. Maitinimas iki poros metų joks čia geras pavyzdys, dar po dvidešimties galėsim pasikalbėt apie kaulų išretėjimą, ir visokias kitokias problemas. Viskas turi savo ribas ir kiekvienas žmogus yra individualus. Buvo toks žymus boksisinas - pamaenu, tai jį iki aštunerių žindė ir ką? Tai dabar visos taip turi. Labiausia ką mama turi, tai saugoti pati save, nes ji vaikams dar ilgai bus reikalinga- sveika ir stipri.
Saule, nesirink sau pavyzdžių kur labai ilgai maitina, nieko jie nei įrodo nei parodo
Papildyta:
QUOTE(Paragintoji @ 2009 02 25, 14:14)
Manau, kad būtent nervai ir nepadeda labiausiai. Nes maitinimas yra natūralus procesas. Juk daug moterų maitina labai ilgai. Mano draugė maitino beveik iki 2 metų ir gerai jautėsi. Šiaip nerviškai ir galva gali svaigt ir kitokie negerumai darytis. Mano viena bėdulė draugė ilgą laiką dirbo nežiūrėdama savęs, pergyvenimų daug turėjo, viena turėjo šeima rūpintis. ir atsitiko tai, apie ką rašai, Saule. Vieną rytą tiesiog nepakilo iš lovos eit į darbą. Gydėsi ilgai... Galva taip svaigo, kad paeit negalėjo. Rimtos priežasties taip ir nerado... Organizmas ne geležinis. Viskam yra ribos, tik mes, kol einam, to nejaučiam, o paskui gaunam tiesiai per pakinklius. Sakyčiau ir man pačiai pernai taip nutiko...
Aišku, ir maitinimas tau sveikatėlės neprideda, nes juk atiduodi. Bet blogiausia yra tavo nuolatinė stresinė būsena...
parašyk man aišką, kažkas tau nesiklijuoja, nesiseka paskutiniu metu, man taipatrodo, gal klystu, bet nuojauta yra