Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjų paplepėjimai 2

QUOTE(alfija @ 2009 02 11, 19:34)
praktiškai tai ką sakė man pavaduotojas ministro. Nieko naujo iš tų pasakymų.

Seniai jau seniai negirdžiu jokų naujovių... Tik asmeninius valdininkų suiteresuotumus. O čia - juk aukštas valdininkas! Aukšto rango biuro sistemos atstovas. Ko iš ano norėt... Oi, nesunku man nepykt, kai nieko iš jo ir nesitikiu... Aš esu sau - ans sau. Ir taškas. Nieko ans dėl nė vienos iš mūsų nedarys. Nu, nė piršto nepajudins. Jei reiks - tik jei labai reiks - gal pašnekės. Gražiai, kad liaudis paklausytų...

Pavasaris ant nosies. Mano brolis vakar susilaukė sūnaus (nu, man dar šiandien, bo nemiegu dar smile.gif ). Ot, tai džiaugsmas!
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2009 02 24, 01:27)
Seniai jau seniai negirdžiu jokų naujovių... Tik asmeninius valdininkų suiteresuotumus. O čia - juk aukštas valdininkas! Aukšto rango biuro sistemos atstovas. Ko iš ano norėt... Oi, nesunku man nepykt, kai nieko iš jo ir nesitikiu... Aš esu sau - ans sau. Ir taškas. Nieko ans dėl nė vienos iš mūsų nedarys. Nu, nė piršto nepajudins. Jei reiks - tik jei labai reiks - gal pašnekės. Gražiai, kad liaudis paklausytų...

Pavasaris ant nosies. Mano brolis vakar susilaukė sūnaus (nu, man dar šiandien, bo nemiegu dar smile.gif ). Ot, tai džiaugsmas!

sveikunu tapus teta 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif . Tikiu kad nemiegojai. Tikiuosi, kad gripas sėkmingai apleido tamstos kūną taip sakant biggrin.gif ir nepaliko jokių liekamųjų reiškinių.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 02 24, 11:01)
sveikunu tapus teta 4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif . Tikiu kad nemiegojai. Tikiuosi, kad gripas sėkmingai apleido tamstos kūną taip sakant biggrin.gif ir nepaliko jokių liekamųjų reiškinių.

Dėkui dėkui smile.gif Nu, džiaugsmo tai daug wub.gif

O gripas paliko sinusitą sad.gif

Duksiui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2009 02 24, 13:01)
Dėkui dėkui smile.gif Nu, džiaugsmo tai daug  wub.gif

O gripas paliko sinusitą sad.gif

Duksiui  4u.gif  4u.gif  4u.gif

nu žinai, kad jį kur perkūnas tą sinusitą. Jei galima tau, česnaku iš viršaus ryte išsitrin sinusų daubas, o paskui stipriai paaustyk pipirų- turėtų puikiai atsiverti ir išsivalyti.

Skanių blynų visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*saulė* @ 2009 02 23, 23:18)
Ačiū už rūpestį  4u.gif  Laikomės neblogai, šiuo metu kolkas ramu. Tikriausiai tyla prieš audrą  biggrin.gif  (tpfu, tpfu, tpfu). Vaikai auga ir išdykauja, mamai stogas važiuoja smile.gif Mažasis pradėjo blogai naktimis miegoti, tai dažnai vaikštau kaip zombis. O šiaip savaitgalį buvome išvažiavę į Vilnių. Smagiai atitrūkome nuo namų ir rūpesčių smile.gif
Įdomu kaip Velute, gal kartais jau leliuką supuoja  g.gif

Labai smagu girdėt kad pavyko pailsėti smile.gif . Svarbiausia kad tyla, o prieš audrą ar ne vėliau pagalvosim, dabar poilsiauk. Gal pavyksta dieną prisnūsti, jei didysis darželin eina Duksis iki trijų metų naktim miegojo taip, kad niekam nelinkėčiau smile.gif . Tkėsimės, kad mažiukas grįš į savo ribas.
O Vėlutė gal dar nesūpuoja, nu dar savaitėlę g.gif
Atsakyti
4u.gif as galvoju,kazi kaip krize paveiks potencialius globejus-padauges ar pamazes ar tai stabilu...
Pvz.man ie dabar kartais vyras drebia-didvyriai kurie isivaikina,nu tipo kad cia savim per daug nesidziaugciau.
Mes tai gerai gyvenam, Dainius jau raides mokosi.Bet matyt logopede garsus atidirbineja tai as su savo raidem jam labai itartinai atrodau.Man nesako, tik sesei.Ji ir "patikrina" -zino jis ka nors ar ne. Kazkaip jauciu kad isvengs zmogus adaptuotos programos jei tokiais tempais eis,nes dar paruosiamoji grupe pries akis.Mano vyriausias-12-kas,antrasis 10-okas, tai pas mus toooks profesinis orientavimas vyksta,kad vai vai.
Atsakyti
atkritome mes su kazkokia zarnyno infekcija ,visiems sustojo skrandziai ir vyras su vaiku viduriuoja.
Sendien ryte as mazei isviriau kiausinuka ir padaviau arbatos su duona (pats blogumas jau buvo jai praeja), pati atsiguliau jos zaidimu kambaryje (miega siuo metu su mumis) ant ciuzinio, po kiek laiko ziuriu ateina atsinesa kiausinuka, duona ir arbatyte. As klausiu mazes kodel ji nevalgo o ji man sako MAMA ir duoda maista. Mato kad mamai blogai tai net maitinti mane pasisove kiso kiausini su duona , o man taip blogai taip blogai . Paskui kad geriau butu mane gloste ir buciavo ir vis bande pamaitinti, nes gi gudruole mate kad nieko nevalgiau.
Tai va taip mes ir gyvenam
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2009 02 24, 23:11)
atkritome mes su kazkokia zarnyno infekcija ,visiems sustojo skrandziai ir vyras su vaiku viduriuoja.
Sendien ryte as mazei isviriau kiausinuka ir padaviau arbatos su duona (pats blogumas jau buvo jai praeja), pati atsiguliau jos zaidimu kambaryje (miega siuo metu su mumis) ant ciuzinio, po kiek laiko ziuriu ateina atsinesa kiausinuka, duona ir arbatyte. As klausiu  mazes kodel ji nevalgo o ji man sako MAMA ir duoda maista. Mato kad mamai blogai tai net maitinti mane pasisove kiso kiausini su duona , o man taip blogai taip blogai . Paskui kad geriau butu mane gloste ir buciavo ir vis  bande pamaitinti, nes gi gudruole mate kad nieko nevalgiau.

Zaika, jokių kiaušinių schmoll.gif , ar pasiutai. Ryžių košė, dar geriau ryžių dribsnių košė ir viskas, be pieno ir be ukraus- ko nepasitaisys. Tada dar variaijos su džiuvėsėiais ir kvadratiiniais sausainiais yra. Psio. O ponams suaugusiems rehidroną gerti prašom, arba pirkti lašines ir gerti ten esantį ringerį. Ringerį ir mažė turėtų gert, ba jis tiesiog skanesnis negu rehidronas. Bet kiaušiniais tai jau nejuokaukit, baikit mirksiukas.gif
Andro, liks stabiliai , sumažėt nesumažės padaugėt irgi nepadaugės. Bus tas pats.
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2009 02 24, 22:11)
Sendien ryte as mazei isviriau kiausinuka ir padaviau arbatos su duona (pats blogumas jau buvo jai praeja), pati atsiguliau jos zaidimu kambaryje (miega siuo metu su mumis) ant ciuzinio, po kiek laiko ziuriu ateina atsinesa kiausinuka, duona ir arbatyte. As klausiu  mazes kodel ji nevalgo o ji man sako MAMA ir duoda maista. Mato kad mamai blogai tai net maitinti mane pasisove kiso kiausini su duona , o man taip blogai taip blogai . Paskui kad geriau butu mane gloste ir buciavo ir vis  bande pamaitinti, nes gi gudruole mate kad nieko nevalgiau.

Zaika, ir aš aiktelėjau... Nu, tikrai, ar pasiutai? Kiaušinis - labai sunkus maistas! Apskritai metų vaiko skrandukas - dar ne suaugusio žmogaus. Aš pati labai retai valgau kiaušinius, nors ir mėgstu juos.

O kai su žarnynu ar skrandžiu problemos - tik tai, ką parašė Alfija! Aš ir mano šeima tai būnam gyvi džiūvėsiais. Tik stenkitės daug gerti, ypač tai privaloma jei yra vėmimas ar viduriavimas, nes organizmas netenka skysčių. Gerti reikia daug - nori nenori.

Laikykitės ir sveikit 4u.gif 4u.gif 4u.gif Siaučia dabar visokios infekcijos... Aš irgi po gripo paipelėjuosi... Šiandien, blynus bekepant, kaip užėjo silpnumas, akyse aptemo... Net supykino.. Tai tuos blynus kepiau vis atsisėsdama, kad nenugriūčiau... O paskui vėl įpuoliau į lovą. Užsigulėjau gal... Jau antra savaitė aš su tuo gripu ir jo pasekmėm tariuosi smile.gif Po silpnumo priepuolio migtelėjau, sūnius su manim irgi, tai dabar ne tik man, naktibaldai, bet ir anam nesimiega...

Alfija, apie rehidroną pirmą syk girdžiu blush2.gif Nugi va kaip gerai, kad iš kalbos išėjo, bo ir žinot tokio dalyko nežinojau kai prieš metus ir man buvo žarnyno infekcija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paragintoji: 25 vasario 2009 - 00:26
QUOTE(Paragintoji @ 2009 02 25, 01:20)

Alfija, apie rehidroną pirmą syk girdžiu  blush2.gif  Nugi va kaip gerai, kad iš kalbos išėjo, bo ir žinot tokio dalyko nežinojau kai prieš metus ir man buvo žarnyno infekcija.

nu rai ringerį gert, jei jau vaistininkės daugiau nieko nesugalvoja pasiūlyt. Pastarasis ir šiaip ya labai gerai prie apsinuodijimų stabdo pykinimą. Nu tam ir lašines tokiu pagrindu stato, kad elektrolitus atstatyt ir kad nebepykintų, jei populiariai.
Šiaip rehidroną pardavinėja vaistinėse, miltreliais, skonis nėra puikus.
Atsakyti
Skundžiatės sveikatomis, tai ir aš pasiskųsiu biggrin.gif Vis dažniau jaučiu, kaip mano galvelė apsisuka. Jau pradedu galvoti, kad mažasis visą mano sveikatą išvalgė smile.gif Nes mes vis sėkmingai mamos pienu maitinamės ir jokio kito skysto pavidalo produkto jam neina įsiūlyti. Ir šiaip skauda sąnąrius ir raumenis, tikriausiai ir kalcio ne prūdai pas mane liko smile.gif O dar sugalvojau, kad man ir sportuoti reikia doh.gif Reikia kažką galvoti, kažką daryti, tik nežinau, ką g.gif Nenoriu dar ir mažiuko skriausti, bet ir pačiai reikėtų šiek tiek pastiprėti. Tik va maitinant ne kažink ką daug prigalvosi. Jau visokie vitaminai atrodo nelabai ir bepadeda ax.gif

O dar aišku ir tie nervai visai nepadeda.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulė* @ 2009 02 25, 12:00)
Skundžiatės sveikatomis, tai ir aš pasiskųsiu  biggrin.gif Vis dažniau jaučiu, kaip mano galvelė apsisuka. Jau pradedu galvoti, kad mažasis visą mano sveikatą išvalgė smile.gif Nes mes vis sėkmingai mamos pienu maitinamės ir jokio kito skysto pavidalo produkto jam neina įsiūlyti. Ir šiaip skauda sąnąrius ir raumenis, tikriausiai ir kalcio ne prūdai pas mane liko smile.gif O dar sugalvojau, kad man ir sportuoti reikia  doh.gif  Reikia kažką galvoti, kažką daryti, tik nežinau, ką  g.gif Nenoriu dar ir mažiuko skriausti, bet ir pačiai reikėtų šiek tiek pastiprėti. Tik va maitinant ne kažink ką daug prigalvosi. Jau visokie vitaminai atrodo nelabai ir bepadeda  ax.gif

O dar aišku ir tie nervai visai nepadeda....  biggrin.gif

Manau, kad būtent nervai ir nepadeda labiausiai. Nes maitinimas yra natūralus procesas. Juk daug moterų maitina labai ilgai. Mano draugė maitino beveik iki 2 metų ir gerai jautėsi. Šiaip nerviškai ir galva gali svaigt ir kitokie negerumai darytis. Mano viena bėdulė draugė ilgą laiką dirbo nežiūrėdama savęs, pergyvenimų daug turėjo, viena turėjo šeima rūpintis. ir atsitiko tai, apie ką rašai, Saule. Vieną rytą tiesiog nepakilo iš lovos eit į darbą. Gydėsi ilgai... Galva taip svaigo, kad paeit negalėjo. Rimtos priežasties taip ir nerado... Organizmas ne geležinis. Viskam yra ribos, tik mes, kol einam, to nejaučiam, o paskui gaunam tiesiai per pakinklius. Sakyčiau ir man pačiai pernai taip nutiko...

Aišku, ir maitinimas tau sveikatėlės neprideda, nes juk atiduodi. Bet blogiausia yra tavo nuolatinė stresinė būsena...
Atsakyti
QUOTE(*saulė* @ 2009 02 25, 13:00)
Skundžiatės sveikatomis, tai ir aš pasiskųsiu  biggrin.gif Vis dažniau jaučiu, kaip mano galvelė apsisuka. Jau pradedu galvoti, kad mažasis visą mano sveikatą išvalgė smile.gif Nes mes vis sėkmingai mamos pienu maitinamės ir jokio kito skysto pavidalo produkto jam neina įsiūlyti. Ir šiaip skauda sąnąrius ir raumenis, tikriausiai ir kalcio ne prūdai pas mane liko smile.gif O dar sugalvojau, kad man ir sportuoti reikia  doh.gif  Reikia kažką galvoti, kažką daryti, tik nežinau, ką  g.gif Nenoriu dar ir mažiuko skriausti, bet ir pačiai reikėtų šiek tiek pastiprėti. Tik va maitinant ne kažink ką daug prigalvosi. Jau visokie vitaminai atrodo nelabai ir bepadeda  ax.gif

O dar aišku ir tie nervai visai nepadeda....  biggrin.gif

Saule, mažius po cezario atsirado kiek pamenu g.gif , ar kraujas atsistatė, kaip su mažakraujyste reikalai? Reiktų pasitikrinti hemoglobiną. Būna maitinant tikrai kalcisi susivalgo, tikrai ne kiekvienai mamai ta laktacija vienodai sklandžiai einasi, ir ne visi normalūs fiziologiniai reiškiniai klojasi sklandžiai. Sąnarių, raumanų skausmai gali būti lydimi - mažakraujystės, kalcio, magnio trūkumo organizme, o taip pat kalio. Maitinant ir iš tiesų ryti bet kokų papildų ir vitaminų nevalia.
Kad mažius nieko negeria, pe pienuko- nenuostabu jis visus saureikiamus skysčius gauna su pienu, nutraukus maitinimą gers ir mišinukus,ir arbatas ir vandenuką ir sultis.
Mažasis ne toks jis jau mažas, kad nutraukus maitnimą kas nutiktų, daugybei moterų lakacijos nebūna visai, ir ką- kiba neužauga vaikai. Savęs labai reikia žūrėti. Juolab, kad tas nemiegojimo periodas irgi savo atsiima, ir niekam nepadeda. Taigi sportuot žinoma gerai, bet tk po kraujo tyrimo.
Nervai, nervai žinoma yra, bet na man taip atrodo kad esi labai stiprios nervų sistemos, ir depresijom nepasiduodi, ir po gimdyvinė aplenkė. Šaunuolė, gali savim labai didžiuotis.
Aš patarčiau mažinti maitinimų skaičių ir per porą savatėlių nutrauk visai. Su niekuo persūdyti nereikia. Maitinimas iki poros metų joks čia geras pavyzdys, dar po dvidešimties galėsim pasikalbėt apie kaulų išretėjimą, ir visokias kitokias problemas. Viskas turi savo ribas ir kiekvienas žmogus yra individualus. Buvo toks žymus boksisinas - pamaenu, tai jį iki aštunerių žindė ir ką? Tai dabar visos taip turi. Labiausia ką mama turi, tai saugoti pati save, nes ji vaikams dar ilgai bus reikalinga- sveika ir stipri.
Saule, nesirink sau pavyzdžių kur labai ilgai maitina, nieko jie nei įrodo nei parodo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Paragintoji @ 2009 02 25, 14:14)
Manau, kad būtent nervai ir nepadeda labiausiai. Nes maitinimas yra natūralus procesas. Juk daug moterų maitina labai ilgai. Mano draugė maitino beveik iki 2 metų ir gerai jautėsi. Šiaip nerviškai ir galva gali svaigt ir kitokie negerumai darytis. Mano viena bėdulė draugė ilgą laiką dirbo nežiūrėdama savęs, pergyvenimų daug turėjo, viena turėjo šeima rūpintis. ir atsitiko tai, apie ką rašai, Saule. Vieną rytą tiesiog nepakilo iš lovos eit į darbą. Gydėsi ilgai... Galva taip svaigo, kad paeit negalėjo. Rimtos priežasties taip ir nerado... Organizmas ne geležinis. Viskam yra ribos, tik mes, kol einam, to nejaučiam, o paskui gaunam tiesiai per pakinklius. Sakyčiau ir man pačiai pernai taip nutiko...

Aišku, ir maitinimas tau sveikatėlės neprideda, nes juk atiduodi. Bet blogiausia yra tavo nuolatinė stresinė būsena...

parašyk man aišką, kažkas tau nesiklijuoja, nesiseka paskutiniu metu, man taipatrodo, gal klystu, bet nuojauta yra smile.gif
Atsakyti