QUOTE(Karusia @ 2009 02 11, 14:02)
Dar - o realybėje ar tikrai jau labai daug tų tėvų nori matyti tuos vaikus? mes kursuose labai daug apie tai kalbėjome, nes tokią baimę aš turiu, turi ir šeima, auginanti mergytę iš gretimo kvartalo - bijo susitikti motiną, bijo viešo skandalo.
Kai lankiausi globos namuose, vadovai kalbėdami iš karto pasako, kad "vaikas lankomas", juo domėtis neleidžiama. nors tas "lankomas" - per pusmetį kartą, vieno iš senelių. dar kitas dalykas, kai gyvenama tolėliau, ne tame pačiame mieste. žinant biologinių tėvų situaciją, labai retas turbūt ryšis "leisti pinigus", kad pamatytų tuos vaikus. Saulės atvejis kiek kitoks, jeigu teisingai suprantu, tėvai ne degradavę visiškai, bet tokių atvejų turbūt tikrai vienetai.
Kai lankiausi globos namuose, vadovai kalbėdami iš karto pasako, kad "vaikas lankomas", juo domėtis neleidžiama. nors tas "lankomas" - per pusmetį kartą, vieno iš senelių. dar kitas dalykas, kai gyvenama tolėliau, ne tame pačiame mieste. žinant biologinių tėvų situaciją, labai retas turbūt ryšis "leisti pinigus", kad pamatytų tuos vaikus. Saulės atvejis kiek kitoks, jeigu teisingai suprantu, tėvai ne degradavę visiškai, bet tokių atvejų turbūt tikrai vienetai.
Karusia, realybėje nemažai žinau,kad nori pamatyti vaikus, šiaip nori, be jokio motyvo, na vieną dieną užsimanė. Sakykim jau mano situacija tai rodė,kad man toks dalykas tolimas, tolimas, arba iš vis negalimas, tačiau pradeda liesti ir mane, gal nepalies, nežinau, gal todėl, kad aš irgi ,,nepėščia,,.Tačiau aš noriu pasakyt, kad šeima pasiėmusi tokį vaiką turi žinoti viską apie tuos pasimatymus, ir sakyti, kad tai retas atvejis nevertėtų, mano galva turi šeima pasiėmusi vaiką žinoti, kad ji spręs apie pasimatymus, kas naudinga jų auginamam vaikui, o ne tėvai, ir ne VTAT, nes sakykim mano atveju, mano VTAT , mano dukros net nežino, kaip atrodo gerai, gatvėj vieną kartą matė, ir jie tipo žino geriau, kas jai dabar geriau, tiesiog jai taikomas tas pats vienas standartas-turi vaikas bendrauti su tėvais.
Aš manau nuo to prasideda neapykanta tiems tėvams, nes aš sakykim tikrai negerbčiau žmonių, kurie kišis ir griaus ir taip jau kažkada sugriautą , o dabar sutvarkytą, vaiko gyvenimą. Jei nelystų , aš visada tikrai gerbčiau tokius tėvus, padėčiau susitikti su jais , kai mergaitė didesnė, tiesiog nebūtų natūralaus žmogiško pykčio jiems.
Ir darbo daug turiu ir vis parašau čia. Išsikalbėjimo diena