Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Naujakurė @ 2008 12 18, 09:34)
Is kur gaut toky daikta....  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Ir turbut pirma kart matau,kai vonioje normalus stalciai,o tai visur na, jau tokie,kad muilas vos telpa,o ka jau kalbet apie  ranksluoscius (cia ketvirta foto)  thumbup.gif

QUOTE(NiekoSau @ 2008 12 18, 11:13)
ir as tokio noriu  bigsmile.gif  wub.gif

Radau viena būdą įsigyti, tik kaina blink.gif
http://www.dovana.lt...

Ir Ebay paieskoti galima:
http://cgi.ebay.com/...Win...:1|294:50
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yoyo: 18 gruodžio 2008 - 10:55
QUOTE(aukse555 @ 2008 12 17, 16:12)

sveiki,
as ir pagaliau pajudejau su vonios remontu biggrin.gif ir kaip tik turiu vonie BE HAPPY is ravak, ir ten tikrai montuojasi sienele.kataloge yra 4u.gif ir man visai patogi, na paziuresiu kai pradesiu naudot 4u.gif
o as noriu klausimeli uzduot.ar butina deti tuos plastikinius kampelius prie plyteliu?man meistras sako, kad dabar jau ju niekas nebededa, plyteles graziai suleidzia  g.gif as nesu maciusi realiai, tai man idomu, kaip atrodo g.gif esu maciusi zurnale, kad tu kampiuku nebuvo, bet zurnalas yra zurnalas...

Pas mus dėjo plyteles be plastmasinių kampų, tai tikrai gražiau ir solidžiau atrodo. Tiesa, mums kainą už tokį suleidimą gerokai padidino...Bet atrodo tikrai gerai.
Atsakyti
plyteles suleidzia graziai - vadinasi tas reikalas - supjovuimas 45 laipsniu kapmu, kad kampas graziai sueitu - mano meistrai uz metra supjovimo eme kaip uz kvadrato plytku klijavimo, tai visai nedaug tesumokejau...
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2008 12 18, 11:50)
Pas mus dėjo plyteles be plastmasinių kampų, tai tikrai gražiau ir solidžiau atrodo. Tiesa, mums kainą už tokį suleidimą gerokai padidino...Bet atrodo tikrai gerai.

tai reikia tiketis, kad bus grazu. bent jau dabar kiek padare, tai atrodo kad bus grazu, o kaip nezinojau kad tu kampu nededa, tai galvojau, ojej kaip cia bus...
aciu uz atsakymus 4u.gif o kaina vonios remonto tai nemaza deja...
Atsakyti
QUOTE(yoyo @ 2008 12 18, 10:53)
Radau viena būdą įsigyti, tik kaina  blink.gif
http://www.dovana.lt...

Ir Ebay paieskoti galima:
http://cgi.ebay.com/...Win...:1|294:50

svieto pabaiga, pirkau (ne Lietuvoj) lygiai toki (matyt ne BUTLER lotuliukas.gif ) uz 3€ ir dar viena be zvakides, vyrui dovana - ne zvakei, o alaus buteliui istatyti, tai tas su zvake taip ir stovi niekam nereikalingas biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 12 18, 13:46)
plyteles suleidzia graziai - vadinasi tas reikalas - supjovuimas 45 laipsniu kapmu, kad kampas graziai sueitu - mano meistrai uz metra supjovimo eme kaip uz kvadrato plytku klijavimo, tai visai nedaug tesumokejau...

O gal yra koks paveikslėlis kaip tas suleidimas gražiai atrodo? Niekaip nesusigaudau kaip čia turi būti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2008 12 17, 22:33)

man kaip dusas patiko bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaiciai, kokiu firmu gyvatukus dejote savo voniose? 4u.gif Kokie atsiliepimai, kurie geriausi, populiariausi? g.gif Savaite turiu apsispresti kokio noriu unsure.gif

QUOTE(Cobre @ 2008 12 16, 16:53)
tokiu atveju as deciau paprasta stikla. ir uzuolaida, ar romanete, ar bambukines zaliuzes, prilkausomai nuo vonios stiliaus ir tai, kas jums grazu.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pas mus KERMI gyvatukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2008 12 21, 12:03)
Pas mus KERMI gyvatukai  4u.gif

O kodel issirinkot butent sitos firmos? 4u.gif Kokybe, kaina, stilius... ? 4u.gif As smalsi, nes labai aktualu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 12 21, 19:34)
O kodel issirinkot butent sitos firmos?  4u.gif  Kokybe, kaina, stilius... ?  4u.gif  As smalsi, nes labai aktualu  biggrin.gif

Taip patarė pažįstami ir pardavėjas prekybos centre. Tiek aš ir nusimanau blush2.gif
Atsakyti
Mielos supermamos,

noreciau Jusu nuomones tokiu klausimeliu.
Mums pristate plyteles kuriu ismatavimai 10*30, vietoje užsakytų 15*60.
Musu vonios kamb. ne toks didelis 8 kv. m.
Ka manote, ar mazins erdve smulkesnes plyteles? Ar tai tik skonio reikalas, kokio dydzio rinktis? Salonas dave joms papildomai 20 proc nuolaida, kad tik ju negrazintume.
Ka darytume, jei taip nutiktu Jums? Jei dabar vel uzsakinetumem tas 15*60 plyteles , jos butu tik po menesio. O mums darbininkai netures , ka veikti, o be to aišku ir kainos visai kitos, sutaupytume 1300 lituku.
Oi, aciu Jums iš anksto. Nebezinau kaip elgtis. Vyrui lyg ir šios patika smulkesnes. Galeciau ideti foto.
Atsakyti