Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

Bet kokį gyvatuką galima padaryti elektriniu(tik kopetėles), užpildomas spec skysčiu ir dedamas tenas. Jei reikia, kreipkitės, galėsiu padėti smile.gif
O Zehnder gyvatukai yra tikrai geros kokybės, o ir įvairaus dizaino yra.
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 12 23, 14:49)
  O gyvatuko tai mums ne elektrinio reikia. Elektrinių labai gražių kažkur mačiau, bet mums netinka.
Dėkui labai  4u.gif  drąsiau apžiūrinėsiu tas paa vonias dabar po jūsų atsiliepimų.

ziurekit, kad butu kombinuotas, nes vasara sildyti vien gyvatuko neapsimoka. bent jau pas mus taip, mes name, ir sildomes dujomis, kai nesildome namo, jungiu i elektra. gal pas jus kokia kitokia situacija. mes pirkome paprasta, tai paskui dar dejo tena, kainavo daugiau, nes dar ir papildomas darbas, nei butume mokeje pirkdami iskart kombinuota.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 23 gruodžio 2008 - 17:56
QUOTE(Cobre @ 2008 12 23, 17:55)
ziurekit, kad butu kombinuotas, nes vasara sildyti vien gyvatuko neapsimoka. bent jau pas mus taip, mes name, ir sildomes dujomis, kai nesildome namo, jungiu i elektra. gal pas jus kokia kitokia situacija. mes pirkome paprasta, tai paskui dar dejo tena, kainavo daugiau, nes dar ir papildomas darbas, nei butume mokeje pirkdami iskart kombinuota.

unsure.gif
Pas mus vandenį vistiek net ir vasarą šildys boileris, tai ir gyvatuką turbūt kartu g.gif paklausiu MB kaip ten bus biggrin.gif

Ką galvojat apie IKO vonias? 4u.gif Nužiūrėjau kataloge vieną tokią... gal žinot kaip jų kainos maždaug? g.gif
Klozetą irgi tikriausiai IKO imsim. Prieš tai buvau nusprendus pirkti V&B , bet realiai parduotuvėje pamačius persigalvojau - man per "sunki" forma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanda: 23 gruodžio 2008 - 18:52
Sveikos,

mes issirinkom Zehnder gyvatukus, paprasciausius kopetelinius, tiesiom kopetelem. Tikriausiai butume lietuviskus pirke, bet labai norejom ilgu 160 cm, 180 cm, o tokiu neturi smile.gif

O del voniu... Tai irgi buvom issirinke PAA Vario long, bet biski mums per ilga, islenda i lango nisa, o langas vitrininis, tai... Dabar issirinkom Perla kampine smile.gif
Atsakyti
PAA Vario long vonia vienas iš sėkmingiausių jų modelių. Man labiausiai joje patinka tai, kad nebereikia jokios "barškančios" apdailos, kaip pas akrilines. Atrodo solidžiai. O ir kampų apvalinimą galima pasirinkti pagal esamą situaciją.
O jau Bel Canto, tai mano numylėtinė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara77 @ 2008 12 23, 20:36)
  O del voniu... Tai irgi buvom issirinke PAA Vario long, bet biski mums per ilga, islenda i lango nisa, o langas vitrininis, tai... Dabar issirinkom Perla kampine smile.gif

paa vario gali buti nuo 1500 iki 1700 mm
vario 1500-1600
vario long 1600-1700
cia kitiems besidomintiems 4u.gif

QUOTE(zujka @ 2008 12 23, 23:11)
PAA Vario long vonia vienas iš sėkmingiausių jų modelių. Man labiausiai joje patinka tai, kad nebereikia jokios "barškančios" apdailos, kaip pas akrilines. Atrodo solidžiai. O ir kampų apvalinimą galima pasirinkti pagal esamą situaciją.
O jau Bel Canto, tai mano numylėtinė  ax.gif

man irgi tas patiko drinks_cheers.gif o bel canto man isvis nereali, bet mano vonios kambarys siaurokas, kad ja det ax.gif but kitoks, tai butinai bel canto buciau emusi wub.gif
Atsakyti
gal kas turit koki paveiksleli tos bel canto vonios, suintrigavot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 12 24, 09:10)
gal kas turit koki paveiksleli tos bel canto vonios, suintrigavot  biggrin.gif

user posted image

Čia ji 4u.gif Man tai labai nea biggrin.gif Bet čia tik mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 12 24, 10:10)
gal kas turit koki paveiksleli tos bel canto vonios, suintrigavot  biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Visai neblogai ziurisi,ydomu ar patenkinti kas jas turi?Noriu pirkti vonia ant kojeliu,bet be 4000nerandu unsure.gif ,galvojau jos pigesnes.O kokios kainos bel canto?
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2008 12 24, 20:06)
Visai neblogai ziurisi,ydomu ar patenkinti kas jas turi?Noriu pirkti vonia ant kojeliu,bet be 4000nerandu unsure.gif ,galvojau jos pigesnes.O kokios kainos bel canto?

Apsilankyk tinklapyje www.paa.lv, ten rasi visas jų vonių kainas 4u.gif
Atsakyti
sveikos visos smile.gif
pagaliau mes jau beveik irgi turim savo vonia smile.gif o nebuvo nieko, tik toletas ir kriaukle smile.gif dar nebaigtos lentyneles sienoje ir dar kitokiu galiuku yra, bet maudytis jau teko bigsmile.gif

http://public.fotki....onios-kambarys/
Atsakyti