O gal ka zinot apie latviskas paa firmos vonias?
Niekas negirdejot nieko apie lietuviskus Elonika gyvatukus?
Celsyje jas gyre, kad tvirciau stovi ir tvirtinasi nei Ravak, ir atspalvi sake lengviau pritaikyti prie keramikos, renkantis kriaukles, klozeta... Bet ravak man tokia baltute... graziau atrodo, nei paa pilkšvo atspalvio.
Gal turit kas tokią?
Gal ir gražiau atrodo baltutė, bet jei dėsi šalia wc, tai jis pilkas atrodys, o tai tikrai nervins. Nebent dėsi kokius itališkus, kurie yra baltesni, bet ir kokybė prastesnė.
PAA vonios tikrai geresnės kokybės nei Ravak. Nebent imti su PU PLUS, tos tai tikrai super, bet ir kaina vos ne dviguba.
Elonika gyvatukai labai geros kokybės. Gana neblogai konkuruoja su užsienietiškais. Tik vienas minusėlis- gana mažas modelių pasirinkimas.
PAA vonios tikrai geresnės kokybės nei Ravak. Nebent imti su PU PLUS, tos tai tikrai super, bet ir kaina vos ne dviguba.
Elonika gyvatukai labai geros kokybės. Gana neblogai konkuruoja su užsienietiškais. Tik vienas minusėlis- gana mažas modelių pasirinkimas.
QUOTE(Nanda @ 2008 12 22, 19:33)
Niekas negirdejot nieko apie lietuviskus Elonika gyvatukus?
Celsyje jas gyre, kad tvirciau stovi ir tvirtinasi nei Ravak, ir atspalvi sake lengviau pritaikyti prie keramikos, renkantis kriaukles, klozeta... Bet ravak man tokia baltute... graziau atrodo, nei paa pilkšvo atspalvio.
Gal turit kas tokią? 
turiu paa
vienu zodziu, pirkiniu esu labai patenkinta ir drasiai kitiems rekomenduoju
beje, patarimas - jei reikia ne tik vonios, tai surasykit viska, ko norit ir paprasykit celsyje, kad atsiustu jums el,pastu komercini pasiulyma
QUOTE(Cobre @ 2008 12 22, 18:43)

formatip top mano vonios kambario
net ir stoglangis ten pat
mano vonios planelis toks:

MB uzsigeide WC priesais stoglangi statyti
o plytkas sitas buvau nuziurejus:

ne originalumo virsune, bet tokios tvarkingos plytkos. man rodos statybu forume vakar viena rodesi sitom plytelem isklota vonia, ir visai liux
bet kai pamaciau Cobres idetas foto, tai ta tamsaus derinuko vonia labai jau jauki... tik gal vizualiai apmazejus.
Tuoj pamirsiu, ka jau esu kelusi, o ko ne
medzio ir plyteliu derinys. Ir kriaukles spintele
labai patogu ir paprasta. tik balti plyteliu tarpukai mane erzina, o siaip tai liuks viskas.

Papildyta:

Papildyta:

medzio ir plyteliu derinys. Ir kriaukles spintele

Papildyta:

Papildyta:

QUOTE(zujka @ 2008 12 22, 22:16)
Gal ir gražiau atrodo baltutė, bet jei dėsi šalia wc, tai jis pilkas atrodys, o tai tikrai nervins. Nebent dėsi kokius itališkus, kurie yra baltesni, bet ir kokybė prastesnė.
Ačiū už info
QUOTE(ooo @ 2008 12 23, 08:58)
vienu zodziu, pirkiniu esu labai patenkinta ir drasiai kitiems rekomenduoju
beje, patarimas - jei reikia ne tik vonios, tai surasykit viska, ko norit ir paprasykit celsyje, kad atsiustu jums el,pastu komercini pasiulyma
atsizvelgdami i tai, ka ir kiek imsit, nuolaida padarys
beje, paa veza ir sveameks.lt salonas (bijau pameluot, bet berods paa.lv atstovas Lietuvoj jie
emiau is ju, gavau su geresne nuolaida nei celsyje) - ten ir gyvatuku labai geru yra - gyvatukas eina bangom elektrinis ir kiekviena banga sukinejasi - labai patogu naudot, kainos nepamenu, bet nebrangus buvo...
Mūsų santechnikas turi labai didžiulę nuolaidą Celsyje, nemanau, kad mums kas didesnę padarys
Dėkui labai
QUOTE(Gorada @ 2008 12 23, 10:06)
o plytkas sitas buvau nuziurejus:

ne originalumo virsune, bet tokios tvarkingos plytkos. man rodos statybu forume vakar viena rodesi sitom plytelem isklota vonia, ir visai liux
Gal pameni kuriam tikslaii forume sitas plyteles rode kas , nes as ir jas nusiziurejus, tai norsis pamatyti kaip atrodo jos vonioje labaiu
QUOTE(Nanda @ 2008 12 23, 13:49)
O gyvatuko tai mums ne elektrinio reikia. Elektrinių labai gražių kažkur mačiau, bet mums netinka.
Dėkui labai
drąsiau apžiūrinėsiu tas paa vonias dabar po jūsų atsiliepimų.
Dėkui labai
gyvatukus dar vilproj ziurejau kalvariju gatvej ir labai gailejausi, kad man ne vandeninio, o elektrinio reik - nerealiu ten yra
QUOTE(gandriuke... @ 2008 12 23, 16:10)
Gal pameni kuriam tikslaii forume sitas plyteles rode kas , nes as ir jas nusiziurejus, tai norsis pamatyti kaip atrodo jos vonioje labaiu 
"statom namus nuo A iki Z"
nepamenu temos bet arba "namo statybos 29tema" arba "finiso tiesioji". atrodo vakar maciau tik neturiu kada dabar perziureti
QUOTE(ooo @ 2008 12 23, 14:41)
gyvatukus dar vilproj ziurejau kalvariju gatvej ir labai gailejausi, kad man ne vandeninio, o elektrinio reik - nerealiu ten yra
kaip dizaino elementas gali but, ne tik sildymui 
Lyg jie internetinę svetainę turi dar, reikės įlįsti pažiūrėt
QUOTE(Nanda @ 2008 12 23, 16:37)
internete kai ziurejau, lygtai neuzmaciau