QUOTE(katalike @ 2008 12 27, 22:43)

)))) o kuo blogai mikimauzai ir mikės pūkuotukai? o kam iš jų daryti suaugusiųjų karikatūras, jei tokie nėra?

) kiekvienam laikotarpiui - savas rūbas. nusispjaut vaikams ant to skoningumo - jie turi įdomesnių užsiėmimų

)) ir maikonas su spongebobu jiems labiau patiktų, įtariu, nei klasikiniai marškiniai:))
pabandykit trilikamečiui pasiūlyt apsirengt mikimauzais -- tikriausiai pasakys kur jums eiti
QUOTE(_Menininkė_ @ 2008 12 27, 22:50)
Niekas man nedraude nei dazytis, nei aukstakulniu avet (ko visai ir nenorejau

), bet rengiausi, kaip man patiko. Ir niekas nebutu privertes manes devet "solidziu suaugusio zmogaus" rubu, va tokiu atveju jau tikrai buciau pradejus maistaut. Nuobodziu kostiumeliu bei svarkeliu nenesioju ir dabar, tikiuos, greit neprireiks
nu, kai sakiau apie suaugusių rūbus, negalvojau apie kostiumus ir kaklairaiščius. tiesiog tokius rūbus, kokius patys sau perkate (aišku jei nesat lapsardos). pavarčius bet kurį rūbų katalogą, galima rast labai vykusių rūbų -- vyriškų ir moteriškų.
mano tai kitoks atvejis buvo -- visada tekdavo visokie išaugti rūbai. atėjo toks momentas, kai nutariau, kad aš jau didelė pana -- noriu savo rūbų, savo stiliaus, noriu būt madinga. o man normalių rūbų nepirko, atseit kam reik gražių rūbų kad lakstyt po kiemą, kuom blogi sesės rūbai -- tai teko skudurynai ir visokios nes visada vykusios išmonės.
Sometimes I wish I had a pill to make people disappear