Įkraunama...
Įkraunama...

Alternatyvus, netradicinis stilius... Ką manote?

QUOTE(sena niekšė @ 2008 12 21, 18:29)
nu tai raukysiuos ir žadėsiu mopedą nupirkt kad tik "normalus" būtų lotuliukas.gif

Kad nepatinka tai vienas dalykas, bet visvien galima toleruoti. Cia apie aplinkui esancius, o va savas vaikas visai kas kita - pamenu mano draugei tetis alaus deze pazadejo, kad juodai nebesirengtu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2008 12 21, 19:29)
čia dar kaip kam -- man pvz. gotai labai patinka, metalistai jėga, kai ištekėjau -- prisiklijavau prie baikerių.
bet va pankai, emo, reperiai, reiveriai -- aa  schmoll.gif labai nesimpatingi jie man. nepatinka ir vsio dry.gif

jeigu mano sūnus ūgtelėjes norės būt metalistu ar gotu -- super  thumbup.gif labai džiaugisiuos ir palaikysiu. bet jeigu (neduok dieve) emo -- nu tai raukysiuos ir žadėsiu mopedą nupirkt kad tik "normalus" būtų lotuliukas.gif

O man kaip tik atvirksciai, gotai, metalistai ir tie visi baikeriai tai siaaaaubas smile.gif Emo zinoma irgi, gaila man ju smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeeLady: 26 gruodžio 2008 - 14:26
QUOTE(DeeLady @ 2008 12 26, 15:24)
O man kaip tik atvirksciai, gotai, metalistai ir tie visi baikeriai tai siaaaaubas smile.gif Emo zinoma irgi, gaila man ju smile.gif

o man reperiai bjaurūs. iš principo. nenoriu pasirodyt rasistė, bet kažkaip nepriimtina kai vaikai semiasi įkvėpimo iš juodukų gangsterių kultūros.
gal dėl to, kad mokyklos laikais reperiai buvo klasės chuliganai.

o šiaip buvau internete aptikus straipsnį su patarimais tėvams, kurių vaikai pasirenka nelabai priimtiną stilių. gaila negaliu pacituot. bet mintis tokia -- kad reikia paaugliui sukomponuot solidų suaugusio žmogaus garderobą. nes dažnai tėvai elgiasi priešingai -- nenori susitaikyt kad vaikas jau išaugo iš meškiukų ir kaspinėlių, tai neleidžia dukroms dažytis, dėvėt aukštakulnių. tada tos pradeda su nutįsusiom kelnėm vaikščiot ir kitaip rodyt, kad "aš jau nebe vaikas".
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2008 12 27, 17:53)
<...> bet mintis tokia -- kad reikia paaugliui sukomponuot solidų suaugusio žmogaus garderobą. nes dažnai tėvai elgiasi priešingai -- nenori susitaikyt kad vaikas jau išaugo iš meškiukų ir kaspinėlių, tai neleidžia dukroms dažytis, dėvėt aukštakulnių<...>

Man tai begalo grazu paaugliai su klasikiniais rubais, na tuo suaugusiojo garderobu biggrin.gif Ir be galo baisu vaikai su mikimauzais, mikem pukuotukais, barbem ir t.t. Gerai viena dizainere pasake "kodel mes darom is vaiku tokius mazus klaunus, juk jie yra tiek pat verti gero skoningo drabuzio kaip ir mes".
Atsakyti
yra gražu tai kas su saiku.mano nuomome.toleruoju viską lai gyvena kaip nori,bet ne visada tai yra teisinga.ir kai vaikai bando kitus pamėgdžiot ir kažką tokio daryt bei sakyt ten aš tas ir tas tai juokingai darosi.

beje,pati esu paauglė.

Kartais kažką įdomesnio sugalvoj uir įgyvendinu savam stiliuje bet vtas vadinamas 'stilius'' ne tik leidžia jaunimui išsireiškti bet ir apriboja.

Atsakyti
QUOTE(Gazelle @ 2008 12 15, 15:54)
Kalbame apie paauglius, o jie savo laikotarpiu neka toj galvoj teturi, todel jokiai sublukturai (apart butent jaunimo s.kulturas, kaip pvz Emo) priklausyti ir negali.

puiki nuomonė apie paauglius,norėčiau pastebėti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhmogeliukas: 27 gruodžio 2008 - 21:41
QUOTE(Gazelle @ 2008 12 27, 21:05)
Man tai begalo grazu paaugliai su klasikiniais rubais, na tuo suaugusiojo garderobu biggrin.gif Ir be galo baisu vaikai su mikimauzais, mikem pukuotukais, barbem ir t.t. Gerai viena dizainere pasake "kodel mes darom is vaiku tokius mazus klaunus, juk jie yra tiek pat verti gero skoningo drabuzio kaip ir mes".

smile.gif)))) o kuo blogai mikimauzai ir mikės pūkuotukai? o kam iš jų daryti suaugusiųjų karikatūras, jei tokie nėra? smile.gif) kiekvienam laikotarpiui - savas rūbas. nusispjaut vaikams ant to skoningumo - jie turi įdomesnių užsiėmimųsmile.gif)) ir maikonas su spongebobu jiems labiau patiktų, įtariu, nei klasikiniai marškiniai:))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 27 gruodžio 2008 - 21:43
QUOTE(sena niekšė @ 2008 12 27, 16:53)
o šiaip buvau internete aptikus straipsnį su patarimais tėvams, kurių vaikai pasirenka nelabai priimtiną stilių. gaila negaliu pacituot. bet mintis tokia -- kad reikia paaugliui sukomponuot solidų suaugusio žmogaus garderobą. nes dažnai tėvai elgiasi priešingai -- nenori susitaikyt kad vaikas jau išaugo iš meškiukų ir kaspinėlių, tai neleidžia dukroms dažytis, dėvėt aukštakulnių. tada tos pradeda su nutįsusiom kelnėm vaikščiot ir kitaip rodyt, kad "aš jau nebe vaikas".

Niekas man nedraude nei dazytis, nei aukstakulniu avet (ko visai ir nenorejau tongue.gif ), bet rengiausi, kaip man patiko. Ir niekas nebutu privertes manes devet "solidziu suaugusio zmogaus" rubu, va tokiu atveju jau tikrai buciau pradejus maistaut. Nuobodziu kostiumeliu bei svarkeliu nenesioju ir dabar, tikiuos, greit neprireiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 12 27, 22:43)
)))) o kuo blogai mikimauzai ir mikės pūkuotukai? o kam iš jų daryti suaugusiųjų karikatūras, jei tokie nėra? ) kiekvienam laikotarpiui - savas rūbas. nusispjaut vaikams ant to skoningumo - jie turi įdomesnių užsiėmimųsmile.gif)) ir maikonas su spongebobu jiems labiau patiktų, įtariu, nei klasikiniai marškiniai:))

Na vaikams gal ir nusispjauti (nors mano sesute i darzeli neina su kelnem, nes "ne mergaitiska" biggrin.gif ), o paaugliams tai jau tikrai ne. Pabandyk tik aprenkt kaip jiems nepatinka biggrin.gif
O del karikaturu tai tikrai nemanau, kad jei taip atrodo g.gif Na aisku nekalbejau apie vienuolikmecius,o apie vyresnius.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 12 27, 22:43)
smile.gif)))) o kuo blogai mikimauzai ir mikės pūkuotukai? o kam iš jų daryti suaugusiųjų karikatūras, jei tokie nėra? smile.gif) kiekvienam laikotarpiui - savas rūbas. nusispjaut vaikams ant to skoningumo - jie turi įdomesnių užsiėmimųsmile.gif)) ir maikonas su spongebobu jiems labiau patiktų, įtariu, nei klasikiniai marškiniai:))

pabandykit trilikamečiui pasiūlyt apsirengt mikimauzais -- tikriausiai pasakys kur jums eiti mirksiukas.gif

QUOTE(_Menininkė_ @ 2008 12 27, 22:50)
Niekas man nedraude nei dazytis, nei aukstakulniu avet (ko visai ir nenorejau tongue.gif ), bet rengiausi, kaip man patiko. Ir niekas nebutu privertes manes devet "solidziu suaugusio zmogaus" rubu, va tokiu atveju jau tikrai buciau pradejus maistaut. Nuobodziu kostiumeliu bei svarkeliu nenesioju ir dabar, tikiuos, greit neprireiks smile.gif

nu, kai sakiau apie suaugusių rūbus, negalvojau apie kostiumus ir kaklairaiščius. tiesiog tokius rūbus, kokius patys sau perkate (aišku jei nesat lapsardos). pavarčius bet kurį rūbų katalogą, galima rast labai vykusių rūbų -- vyriškų ir moteriškų.

mano tai kitoks atvejis buvo -- visada tekdavo visokie išaugti rūbai. atėjo toks momentas, kai nutariau, kad aš jau didelė pana -- noriu savo rūbų, savo stiliaus, noriu būt madinga. o man normalių rūbų nepirko, atseit kam reik gražių rūbų kad lakstyt po kiemą, kuom blogi sesės rūbai -- tai teko skudurynai ir visokios nes visada vykusios išmonės. doh.gif
Atsakyti
Siaip prisipazinsiu, pati esu viena is tu stiliuas atstoviu - emo.. mamai zinoma nelbaia tai prie sirdies, bet ji bando prisitaikyti nes cituoju" tau visa tai atsibos ir tu busi tokia kokia buvai"
Manau reikia viska isbandyt biggrin.gif aisku su ribom biggrin.gif
Aisku nusidaziau plaukus, isiveriau auskara i lupa ir ka? Pritariu mamos zodziams..
Jau geriau tureti stiliu negu vaikscioti kaip pilka pelyte po miesta.. Reikia ivairoves lotuliukas.gif
Atsakyti
O man dabar įdomu pasidarė. Kodėl paaugliai nukrypsta į tam tikrus stilius? Kas tai įtakoja g.gif Auklėjimas, draugai? Ar dar kas?

Atsakyti