QUOTE(našlaitė @ 2009 01 13, 14:24)
o aš galvojau, kad man kaip baltai varnai be reikalo išoperavo, jei biopsija nerodė, kad piktybinis, pasirodo ne man vienai, na užtenka save graužti, gygytojai geriau mato, kiek tu laiko turėjai biuletenį?
Nebutinai be reikalo - gal tavo atveju taip reikejo, bet siaip tai toli grazu tie gydytojau ne visada geriau mato

- vietoj sugedusio, istraukia sveika danti, operuodami pusgirciai pincetus pilve palieka ir taip toliau... belieka kartais tik melstis, kad nepribaigtu

. Man baisiausia, kad del mediku aplaidumo ir klaidu mirsta vaikai... siaubinga.
Na, bet liudnai as cia - tikekimes, kad mums bus viskas tik gerai
QUOTE(lucero @ 2009 01 15, 19:32)
Aš tai nežinau ar tirsiuos ta cholesteroli , gal veliau pavasarį ar vasarą, nes tikrai šeip ar teip vengiu riebalų , valgau sveikai , geriu omega , tai nematau reikalo tirt , o gaut siuntimą pas mano gydytoją bet kokiam tyrimui reik aiškint dėl ko aš noriu to tyrimo
atrodo kad pusė 2008 ėjau pas gydytojus , ypatingai užknisau savo daktarę , tai dabar ilsiuosi ir jie ilsisi , tikiuosi šimet kuo mažiau gydytojų regėti , noriu būti sveika

Vakar dieta.lt skaičiau kurie produktai turi daugiausia cholesterolio , tai nusprendžiau , kad kiauliena , net nežinojau , kad ji taip nesveika
Papildyta:
Pandorita , tikrai taip , as ir siandien pabudau taip gerai jauciausi , isgeriau , ir po 40 min gal , jau silpnoka , pykin.... sakau reik megint valgyt isgerus, po 30 min iskart valgyt , gal bus geriau
O ko jus cia visos tuo cholesteroliu susirupinote? Ar cia susije kaip nors su skydliauke?
Kiaulienos tai as jau siaip senai nevalgau ir pastebejau, kad zymiai geriau jauciuosi - lengviau, skrandis atsigavo, na ir siaip pamegau gera jautienike