Oj buvo buvo , as pries pradedama gert tiroksina numeciau daug kg , kol kas viskas stovi

noriu paklaust turinciu tiroidita ar jum buna silpnumas , padidejus kuno temperatura , kaulu / ranku skausmai ?
QUOTE(lucero @ 2009 02 01, 18:33)
noriu paklaust turinciu tiroidita ar jum buna silpnumas , padidejus kuno temperatura , kaulu / ranku skausmai ?
Temperatūros nestebėjau, karts nuo karto pamaudžia sanarius, tačiau tai gali būti nuolatinių anginų pasekmė, o silpnumas man ištisai rytais. Pastebėjau kai tik pradėjau gerti tiroksiną, kad iki popietės vaikštau kaip zombis, o po pietų įsivažiuoju ir vėl jaučiuosi žmogumi. Tačiau juk dirbti tai ryte reikia

Būna

Man tai skauda ranku galunes tas ir blauzdas koju , ypac man viska skauda per mmms .... o kaip jus ar esat isblyskusios ?
nes pvz man mama sako kad as vis balta ir balta o ypac nuo tada kai susirgau sia keista liga

Skydliaukė kontroliuoja: nervų sistemą, medžiagų apykaitą, raumenų funkcijas, kūno šilumos gamybą.
Kadangi jos veikla sutrikusi, todėl ir raumenis, sąnarius paskaudena.
Kadangi jos veikla sutrikusi, todėl ir raumenis, sąnarius paskaudena.
Merginos, o kaip jums su ciklu ? neišsiderino pradėjus TR gerti?
QUOTE(Pie @ 2009 02 02, 13:37)
Nea, viskas normaliai

QUOTE(Pie @ 2009 02 02, 12:37)
nu mam asmeniškai ne, bet būna kai kuriom kad truputį sutrinka

QUOTE(liūtuke @ 2009 02 02, 12:59)
QUOTE(Linax @ 2009 02 02, 13:00)

Ačiū už pasisakymus

silpnumas dažnokai, kuno temperatuta tarsi jauciu pokycius, bet termometras nerodo

QUOTE(Pie @ 2009 02 02, 12:37)
man nea..tik kiekis

QUOTE(Susindoja @ 2009 02 02, 14:30)
silpnumas dažnokai, kuno temperatuta tarsi jauciu pokycius, bet termometras nerodo
Vat kaulu/ranku skausmu nera...tphu tphu tphu

Termometras nerodys, čia kaip pati jautiesi. Pvz būnant toje pačioje patalpoje rengiesi šilčiau negu kiti, nes tau šalta, o kitiems normalu.
O kad nėra kaulų, raumenų skausmų