Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(liūtuke @ 2009 02 02, 16:11)
Termometras nerodys, čia kaip pati jautiesi. Pvz būnant toje pačioje patalpoje rengiesi šilčiau negu kiti, nes tau šalta, o kitiems normalu.

Joooo..MB su marškinėliais trumpom rankovėm, o aš su dviem megztiniais ir vilnonėm kojinėm lotuliukas.gif - čia įprasta pas mus - niekas jau nesistebi doh.gif
Atsakyti
O aš kažkokia tada dar kitokia g.gif
Na rankos ledinės pastoviai, kojos irgi...bet vat pati prisirengt negaliu, nes tada dūstu tuoj, atrodo, kad oro trūksta. Golfos smaugt pradėjo, o anksčiau šaltu metu kitokio rūbo nei nenešiojau...Dabar, geriau, kad atviras kaklas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2009 02 02, 16:11)
Termometras nerodys, čia kaip pati jautiesi. Pvz būnant toje pačioje patalpoje rengiesi šilčiau negu kiti, nes tau šalta, o kitiems normalu.
O kad nėra kaulų, raumenų skausmų  thumbup.gif

aaa...kartais daugiau bunu apsirengusi, nei kiti, kadrtais karsta ir prakaituoju...betgi dar ne klimaksas unsure.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Betukas @ 2009 02 02, 16:24)
O aš kažkokia tada dar kitokia  g.gif
Na rankos ledinės pastoviai, kojos irgi...bet vat pati prisirengt negaliu, nes tada dūstu tuoj, atrodo, kad oro trūksta. Golfos smaugt pradėjo, o anksčiau šaltu metu kitokio rūbo nei nenešiojau...Dabar, geriau, kad atviras kaklas... smile.gif

mano irgi galunes ledines, su kojinemis tik vasara nemiegu..O jokio rubu apspaudziancio kakla taip pat negaliu deveti...
Atsakyti
O man pradejus gerti TR ciklas kaip laikrodis , bet išskyrų laaabai sumažėjo , būna gausiau tik ciklo viduryje , o anksčiau tai vargau su jomis kiek daug būdavo.... nežinau ar čia džiaugtis blush2.gif man po mankštos ėmė virpėt rankos ko nebūdavo g.gif kokius patartumet vitaminus akims ? regejimui gerinti stiprinti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 02 vasario 2009 - 18:06
Merginos ,,šąlančios" smile.gif pasak blondinių iš dviračio žinių, visos mes ,,į temą" biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Šildo tik meilė
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 02 02, 22:31)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Šildo tik meilė

drinks_cheers.gif meilė visada -jėga!!!!!!!
Atsakyti
Apie hipo ir hipertireozes ČIA
Atsakyti
Bet as dabar galvoju o kodel doze vis didinama jei tsh krenta , kazkaip sunku suprasti gydyti tsh 8 pradeda nuo 0,25 o kai tsh jau norma gerti reik 0,50 ....
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2009 02 02, 22:21)
Apie hipo ir hipertireozes ČIA

"...Kadangi T4 gyvavimo pusperiodis yra 7 dienos, tokios gydymo schemos nebūtinai keičia hormono koncentraciją kraujyje. Paros metas, kuomet paimama tabletė, neturi reikšmės. "

kazkada mane buvau apkaltinus dezinformacija,kai pasakiau,jog tablete veikia savaite mirksiukas.gif

taip pat buvo ir su ju gerimu,kad geriama pries valgi tam,jog tuscias skrandis- geriau vaistas yra isisavinamas...

cia tarp kitko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JUSTji: 02 vasario 2009 - 22:42
o kazi koks butu poveikis jei gerti po valgio ? idomu.....
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 02 02, 22:47)
o kazi koks butu poveikis jei gerti po valgio ? idomu.....

jis ir geriamas yra ant tuscio skrandzio,kad vaistas butu lengviau isisavinamas, o po valgio jei gersi, tai tik kelioms valandoms praejus,kad skrandis butu tuscias smile.gif
mano manymu, jei gersi iskart po valgio, vaistas maziau veiks,galbut bus net panasiai,kas tarkim,puse tabl isgerus...dabar jau cia mano speliojimai g.gif
geriau negalvot,kas butu, jei butu, o elgtis,kaip gyd sako mirksiukas.gif
Atsakyti