Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno ''Varpo'' gimnazija


Man mano mokykla labai patinka. Mokytojai super, ir pats Bartašius kol nesusiduri ganėtinai piktas atrodo, bet šeip labai fainas jis, ypač kaip mokytojas labai geras smile.gif





Na, jeigu jau toks geras, pabandyk is jo pamokos gaut maziau negu maksimuma. biggrin.gif
O siaip jis pamokose zemina vaikus, visai nesiskaito su zmonem, ne tik su mokiniais, simpatijas teikia tik tiems kurie jam patinka arba kisene papildo, mokiniu, kurie jam nepatinka pazymius vertina neobjektyviai ir dar daug galima pasakyt apie ji tik nesinori cia viesai smeizt
Atsakyti
Bartašiaus vaikai bijo smile.gif Ypač per jo pamokas. Atsimenu, spengianti tyla klasėj per fiziką būdavo smile.gif O šiaip tai man jis toks pošlas blink.gif Bet kaip pavaduotojas jis neblogas.
Atsakyti
Tikrai nesutinku su visais jusu minetais neigiamais bartasiaus apibudinimais. Galbut kai kurie jo ir prisibijo nes jis yra grieztas mokytojas ir megsta drausme. Bet mano klaseje nemanau kad tokiu mokiniu yra, nes jei su juo elgsies pagarbiai tai ir jis su tavimi taip elgsis. Mes labai dziaugiames kad turim toki mokytoja nes jis puikiai isaiskina destoma dalyka. Niekada nera ant musu nei rekes nei mus baudes. O vertina visus teisingai pagal zinias. Niekada negirdejau kd imtu kysius. Ir jei ko nors paprasome visada padeda.
Atsakyti
[quote=FruitCocktail,2009 08 27, 13:23]
Bartašiaus vaikai bijo smile.gif Ypač per jo pamokas. Atsimenu, spengianti tyla klasėj per fiziką būdavo smile.gif O šiaip tai man jis toks pošlas blink.gif Bet kaip pavaduotojas jis neblogas.



O mes jį dėde Budulajum vadinom - kaip seniai tai buvo....
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 01 29, 16:18)
mokymosi programa iš tiesų lanksti, bet ne stipri. tai tik jaukas, pritraukti mokinių.
mokytojų yra visokių. šiuo požiūriu, kaip ir visur. pažymių gerėjimas ne visada rodo žinių gerėjimą. kartais būna net atvirkščiai. žinoma, ne visada.
dėl bendravimo - sutinku. tik kažin ar kitur geriau..
gabumo požiūriu mokiniai niekuo neišsiskiria iš kitose vidurinėse mokyklose besimokančių mokinių. paaiškinsiu kodėl: mokykloje tragiškai sumažėję mokinių, taigi tuo pačiu susiduriama su didesnėmis finansinėmis problemomis, darbuotojų pertekliumi, konkurencingumo problemomis ir t.t. taigi natūralu, kad  negali būti jokios  mokinių atrankos pagal gabumą. net jei tokia skelbiama - ji fiktyvi. kaip ir klasių skirstymas į a, b, sustiprintas, europines ar panašiai - tai tik vadybos triukai. jei norite atrankos pagal gabumus, dairykitės į Jablonskio, KTU gimnazijas.

Labai taiklus ir teisingi pastebejimai.
Pamenu vienais metais, kad surinko europine klase lotuliukas.gif isitikinusia, kad jie kieciausi ir jiems nieko daryti nereikia, nes jie jau A klaseje. Netrukus is tos klases eme "slysti" mokiniai i C klase, nes apsiziurejo, kad joje besimokanciu mokiniu vidurkis auksciausias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrinekuoja: 06 lapkričio 2009 - 12:36
labai gera mokykla, kiek teko girdėti vien geri atsiliepimai, aš savąją planuoju tik į šią mokyklą leisti
Atsakyti
Šiais metais tikrai veikia europinės 10 A ir B klasės. Matematika, istorija ir biologija kartą per mėnesį vyksta anglų kalba. Dauguma šių klasių mokinių dalyvauja tarptautiniam projekte apie klimato kaitą, aktyviausieji turės galimybę išvažiuoti į užsienį. smile.gif
Atsakyti
taip ten vyksta istisai ivairus projektai,viskas siaip liuks,tik gal del uniformu per ziauriai ten reikalauja.Ypac kaip buvo didziausi salciai ir tikrino uniformas,o mergaiciu tie sijonai tokie ploni,ansciau bent leisdavo su juodom kelnem eiti.
Atsakyti
Tai gal jūsų mergaitė tik taip sakė smile.gif Maniškė visą žiemą vaikšto su kelnėm, tos pačios medžiagos kaip ir švarkas. O su juodom, pagal mano mergaitę, niekada neleisdavo g.gif
Atsakyti
nu is maniskes klasiokiu nei viena nesisiuvo tu kelniu blink.gif doh.gif nei medziaga normali,nei fasonas.O su juodom kelnem anksciau leido,tik ne su dzinsinem.Tikslai zinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonatukė: 18 vasario 2010 - 21:49
]
Jei iseitu Bartasius, tai ko gero, mokykloj betvarkes daug butu. O kas nori, kad ju vaikai mokytusi gimnazijoje , kurioje nera tvarkos?? Nebent tie, kurie patys ta betvarke daro.
P.S. Aciu uz rupesti ir Bartasiui, ir visam kolektyvui
Atsakyti
Bartasiui uz rupesti... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga2320: 28 vasario 2010 - 15:22