Įkraunama...
Įkraunama...

Krabų lazdelės

O man labai labai skanu ant morku duoneles uzsitepti margarino arba sviestuko ir ant virsaus mazais gabaliukais uzdeti krabu lazdeliu smile.gif labai skanu su balta kava mirksiukas.gif
Atsakyti
man labai patinka tokios salotos, krabu lazdeles, krevetes, icebergo(ar kitos) salotosi, prieskoniai ir majonezas, nu man labai skanu thumbup.gif. Taip pat kiausiniene su krabu lazdelemis smile.gif
Atsakyti
svarbu, kad skanu biggrin.gif tik nemegstu nowaco krabu lazdeliu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(emuxxx @ 2007 10 22, 04:10)
svarbu, kad skanu biggrin.gif  tik nemegstu nowaco krabu lazdeliu schmoll.gif

as kartais pasidarau salotu is pekino kopusto+krabu lazdeliu(tik ne nowaco wacko.gif )+majonezo su krapais(esu bandzius paprasta majoneza ir idejus krapu atskirai=nieko gero nesigavo doh.gif net prieskoniu nededu, nebent truputi druskos lotuliukas.gif
Atsakyti
O as su krabais darau tokia uzkandele.Lengva,greita ir skanu:
Krabu lazdeles(skaniau krabu mesa)
Varske(geriausia biri 9%)
Zalias agurkas
Majonezas
Zali krapai ir petrazoles.

Krabus reikia labai gerai susmulkinti,sumaisyti su varske panasiai lygiomis dalimis.Susmulkinti agurka(galima ir tarkuoti),prideti zalumynu,truputi druskytes,sumaisyti su majonezu ir.....VISKAS!
Labai skanu toki idara ideti i susukta salotos lapeli ar tiesiog uztepti ant duonos ar batono.
Skanaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Pyrageliai is krabu lazdeliu :
reikia supjaustyti kuo smulkiau juostelemis 200 g. krabu lazdeliu,sudeti i dubeni.Iberti 2 s. dziuveseliu,2 s. krakmolo ir imusti 2 kiausinius.Ideti prieskoniu,ismaisyti ir is tos mases daryti nedidelius rutuliukus ir kepti aliejuje.Galima patiekti su padazu : pomidoru padazas,majonezas ir spaustas cesnakas. 4u.gif
Atsakyti
As darau vyniuotini su krabu lazdelem. Vyniuotinio pagrindas lavasas, kuri supjaustau i 3 dalis (pagal jo sulenkimus), tada paimu viena lavaso sluoksni, ji aptepu lydytu suriu, uzdedu kita lavasa, ji aptepiu majonezu ir uzbarstau smulkiai supjaustytu svoguno laisku, vel lavasas apteptas majonezu ir ant jo isvyniuotos krabu lazdeles. Visas vyniuotinis susukamas. Galima valgyti ir iskart, bet skaniau ivyniuoti ji i maistine plevele ir i saldytuva keliom valandom ar per nakti. Labai skanu 4u.gif
Atsakyti
is kaires puses apacios
http://public.fotki....i/dscn1673.html 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2007 11 12, 20:53)
As darau vyniuotini su krabu lazdelem. Vyniuotinio pagrindas lavasas, kuri supjaustau i 3 dalis (pagal jo sulenkimus), tada paimu viena lavaso sluoksni, ji aptepu lydytu suriu, uzdedu kita lavasa, ji aptepiu majonezu ir uzbarstau smulkiai supjaustytu svoguno laisku, vel lavasas apteptas majonezu ir ant jo isvyniuotos krabu lazdeles. Visas vyniuotinis susukamas. Galima valgyti ir iskart, bet skaniau ivyniuoti ji i maistine plevele ir i saldytuva keliom valandom ar per nakti. Labai skanu  4u.gif

aciu Marija pabandysiu, nes man labai patinka krabu lazdeles
Atsakyti
o tau patinka skonis siltu krabu lazdeliu? ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau parduotuvej toki "skanesta" doh.gif parasyta krabu mesa tesloje ar kazkaip panasiai. Jau apsidziaugiau, kad skanu turetu buti, issikepiau, o pasirodo cia paprastos krabu lazdeles apvoliuotos dziuveseliuose doh.gif verysad.gif fui, kaip neskanu schmoll.gif
Atsakyti
AS JAS VIENAS VALGAU MAN SKANU
Papildyta:
QUOTE(*Marija* @ 2007 11 13, 20:48)
o tau patinka skonis siltu krabu lazdeliu? ax.gif

VAT TESLOJE SILTOS MAN NEPATINKA, GERIAU PASIDARYTI KOKIAS SALOTAS
Atsakyti