Įkraunama...
Įkraunama...

Krabų lazdelės

QUOTE(Pusycat @ 2008 01 30, 17:08)
man labiausiai patinka šitos nes į jas labai mažai majonezo gali dėti ir tokios gaivios gaunasi  rolleyes.gif
krabų lazdelės (nedidelis pakelis)
indelis koncervuotų kukurūzų
ir 2-3 pomidorai (priklauso nuo dydžio)
krapų,petrazolių česnakų (nebūtina pasirinktinai tik jei patinka)
majonezo

sitos man ir thumbup.gif , bet as dar dedu paprikos truputeli, na ir majonezo nepagailiu blush2.gif kolorijos eina kaip reik
Atsakyti
Krabų lazdelių mišrainių tai nemažai žinom, o aš pasiūlysiu išsikepti įdarytų krabų lazdelių tešloje ax.gif : išlaukiam, kol krabų lazdelės atitirps ir tuomet išėmę iš celofano maišelių jas išvyniojame (čia pats sunkiausias darbelis biggrin.gif ), tuomet pasiruošiam įdarus: pvz. šprotų-kiaušinių-kepintų morkyčių bei svogūnų arba dešrytės-keptos ar virtos dešrytės-kiaušnių-majonezo. Tešla kepimui elementari blyninė, tik pilu mineralinį vandenį, kad būtų puresnė, Susukus įdarą į išvyniotą krabų lazdelę ir pamirkius tešloj kepam aliejuj thumbup.gif Galima gražiai paserviruot lėkštelėj perpjovus truputį skersai, valgom kaip šaltą užkandį thumbup.gif
Atsakyti
as irgi taip kepu krabu lazdeles,seimai labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
pomidorai ,daug poro,krabų lazdelės ir majonezas.gaunas gaivios salotos. biggrin.gif
Atsakyti
O gal bandet kada padaryti krabu lazdeles apvoliotas dziuveseliuose ir apkeptas (kaip parduotuvese pardavineja saldytas)?
Atsakyti
Visos temos neperskaiciau, tad jei pasikartosiu, atleiskit blush2.gif
isvyniojam krabu lazdeles i jas dedam tokia "misraine" :tarkuotas suris, majonezas, truputis cesnako ir skiltele avokado, uzvyniojam viska, ir vualia, greitai ir skanu thumbup.gif
Atsakyti
o as darau taip ax.gif

isverdu psagecius, paprastai kaip priklauso ;D

tada padaziukas:
krabu lazdeliu (mazdaug 20)
"dvaro" grietineles (2pak.)
krapu (pagal skoni)
cesnako skiltele
ir aliejaus (truputuka, kad neprisviltu krabu lazdeles smile.gif)

krabu lazdeles supjaustai griezineliais (storesniais tokiais ;D), juoaapkepi, susmulkini cesnaka idedi apkepi, kai jau buna viskas apkepe ipili giretinele ir kepi visa sita kol uzverda grietinele tada isjungi ugni smile.gif kai atvesta idedi susmulkintus krapus smile.gif

isidedi i lekste viska ir valgai smile.gif)
Atsakyti
neseniai kepiau krabu lazdeles alaus tesloj ax.gif prie alaus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(boruze157 @ 2008 03 31, 22:16)
Krabų lazdelių mišrainių tai nemažai žinom, o aš pasiūlysiu išsikepti įdarytų krabų lazdelių tešloje ax.gif : išlaukiam, kol krabų lazdelės atitirps ir tuomet išėmę iš celofano maišelių jas išvyniojame (čia pats sunkiausias darbelis biggrin.gif ), tuomet pasiruošiam įdarus: pvz. šprotų-kiaušinių-kepintų morkyčių bei svogūnų arba dešrytės-keptos ar virtos dešrytės-kiaušnių-majonezo. Tešla kepimui elementari blyninė, tik pilu mineralinį vandenį, kad būtų puresnė, Susukus įdarą į išvyniotą krabų lazdelę ir pamirkius tešloj kepam aliejuj thumbup.gif  Galima gražiai paserviruot lėkštelėj perpjovus truputį skersai, valgom kaip šaltą užkandį thumbup.gif

Aš kepu paprastai, be įdaro. tešlą darau be mineralinio. Kiaušinius suplaku, įdedu miltų, mirkau krabų lazdeles ir kepu. O valgom su plonai pjaustytais citrinos griežinėliais.
Atsakyti
o mes megstam tokia misraine:
krabu lazdeles
ryziai
pomidoras
konservuoti zirneliai
majonezas(naudoju visoms misrainems REMOULADE su krapais ir petrazolem, visos mums su juo skanesnes smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(buubble @ 2008 06 17, 21:08)
o as darau taip  ax.gif

isverdu psagecius, paprastai kaip priklauso ;D

tada padaziukas:
krabu lazdeliu (mazdaug 20)
"dvaro" grietineles (2pak.)
krapu (pagal skoni)
cesnako skiltele
ir aliejaus (truputuka, kad neprisviltu krabu lazdeles smile.gif)

krabu lazdeles supjaustai griezineliais (storesniais tokiais ;D), juoaapkepi, susmulkini cesnaka idedi apkepi, kai jau buna viskas apkepe ipili giretinele ir kepi visa sita kol uzverda grietinele tada isjungi ugni smile.gif kai atvesta idedi susmulkintus krapus smile.gif

isidedi i lekste viska ir valgai smile.gif)

žiauriai skaniai skamba biggrin.gif darysim ir mes lotuliukas.gif
šeip tai kartai pakepu krabų lazdelių sluoksniuotoje tešloje, labai skanu ir greita mirksiukas.gif
Atsakyti
Darau taip:
Krabų lazdelę apvolioju kiaušinio plakinyje, tada pavolioju džiūvėsėlių ir sezamo sėklų mišinyje (viena dalis džiūvėsėlių ir viena dalis sezamo sėklų) ir kepu aliejuje. Labai skanu. dar prie jų darau padažą; majonezas ir smulkiai pjaustytas marinuotas agurkėlis. Pas mane per pasisėdėjimus šitas patiekalas "išgaruoja" pirmiausiai
Atsakyti