Įkraunama...
Įkraunama...

Krabų lazdelės

As darau tokias krabu salotas:
Krabai, olandiskas suris, raudona paprika. Viskas supjaustoma kubeliais ir sumaisoma majonezu. Niam niam rolleyes.gif
Amt sumustinuku darau:
Brokolis, krabai. Brokoli isverdu minkstai (tai darau is vakaro, kad atsaltu) ir susmulkinu, tada krabus kubeliais supjaustau arba sutarkuoju burokine tarka, tada sumaisau su majonesu ir tepu ant paskrudintos bandeles smile.gif
Atsakyti
aš darau taip: per naktį išmirkinu jūros kopūstus, tada išverdu, įdedu virtos morkos, virto kiaušinio, krabų lazdelių, rauginto agurko ir majonezo. labai skanu 4u.gif
Atsakyti
man tai nuo vaikystės pačios skaniausios krabų salotos tokios:
virti ryžiai
krabų lazdelės
pomidoras
apelsinas
majonezas
druska, pipirai (bet nebūtina)

supjaustom kas pjaustosi, viska sumaišom ir skanaus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yzzy: 29 sausio 2008 - 18:13
Labai skanios salotos:
1.virti brokoliai(bet ne per minkšti), krabų lazdelės, majonezas, porai (jei neturit galima dėt verdančiu vandeniu nuplikytus pjaustytus svogūnus - prranda aitrumą), druska, šiek tiek pipirų.
2.aisbergo salotos, avokadai, švieži agurkai, krabų lazdelės
3. sluoksniais: krabų lazdelės, ryžiai, kons.ananasai, majonezas, graikiški riešutai
Dar darau tokius sumuštinius: duona su grūdais, tepamas sūrelis su lašiša(panemunės), krabų lazdelės, salota thumbup.gif
Papildyta:
Pamiršau dar: tos, kur su avokadais, dar majonezas
Atsakyti
QUOTE(yzzy @ 2008 01 29, 18:13)
man tai nuo vaikystės pačios skaniausios krabų salotos tokios:
virti ryžiai
krabų lazdelės
pomidoras
apelsinas
majonezas
druska, pipirai (bet nebūtina)

supjaustom kas pjaustosi, viska sumaišom ir skanaus smile.gif

o apelsinas nesugadina savo skoniu visu salotu? idomiai chia turetu gautis g.gif
Atsakyti
QUOTE(chille @ 2008 01 30, 13:55)
o apelsinas nesugadina savo skoniu visu salotu? idomiai chia turetu gautis  g.gif

man tai kaip tik duoda tokio gaivumo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yzzy: 30 sausio 2008 - 14:50
man labiausiai patinka šitos nes į jas labai mažai majonezo gali dėti ir tokios gaivios gaunasi rolleyes.gif
krabų lazdelės (nedidelis pakelis)
indelis koncervuotų kukurūzų
ir 2-3 pomidorai (priklauso nuo dydžio)
krapų,petrazolių česnakų (nebūtina pasirinktinai tik jei patinka)
majonezo
Atsakyti
Prisiminus krabų lazdeles man pirmiausiai į galvą ateina ne tos tradicinės krabų salotos su ryžiais, bet mano vyro išmokintas karštas patiekalas. Nėra ten nieko ypatingo, bet jam tai ten super, niu ir man skanu, tik biški riebokas, bet kad mano vyras tik kuo riebiau ir kuo sūriau valgo lotuliukas.gif

Tai va, patiekalas toks pakepti makaronai su krabų lazdelėm smile.gif

Čia jau dedu tokį receptą, kuris tinka mano vyrui, jei sau daryčiaus, tai atmesčiau visus riebalus ir druskas smile.gif

Tai va, išverdam spageti makaronus (būtinai su druskyte ir aliejuku), nugriebiam ir iškart dedam į keptuvę, įmušam kelis kiaušinius, pomidorų padažo, ir pakepam, kol iškepa kiaušiniai, tik reik vis maišyt viską atsargiai. Jau prieš kepimo pabaigą supilu visas kvadratėliais pjaustytas krabų lazdeles ir vėl atsargiai išmaišau, kad jos nesubyrėtų ir viskas, vualia, tiekiam ant stalo smile.gif

nžn ar čia mano vyras toks, bet tokios pakliopkės yra labiau vertinamos nei kokie nors kepsniai, o vištiena jam tai iš vis ne mėsa biggrin.gif tai va smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Angeliukas @ 2005 07 28, 18:02)
Greita mišrainytė: marinuoti pievagrybiai- supjaustau į 4 dalis. Krabų lazdeles sumesti į verdantį vandenį 1-1,5 min, šiukštu ne ilgiau, nes ištiž, supjaustyti. Dar smulkiai pjaustyto svogūniuko, prieskonių pagal skonį ir majonezo (aš maišau per pusę su grietine, man taip skaniau). Ir viskas. Tiesa, labai skanu, bet gaunasi mažai, tai galima pridėti ryžių. Skanaus.

Dariau užvakar, tikrai skanu thumbup.gif , o lazdeles paviriau tik apie 1min. ir pats tas gavosi. Ir paprasta ir skanu. Ačiukas 4u.gif
Atsakyti
Aš kepu (tiksliau, garinu) omletą su krabais.
4 kiaušai, apie stiklinę pieno, nepilnas šaukštas miltų, apie 200 g. krablazdžių šaukščiukas sviesto. Viską sumaišyt mikseriu, kas mėgsta, gali druskos įsidėt. Ant verdančio puodo arba į garpuodį dėti indą, jį įkaitinti, kol pradės lydytis sviestas. Tada pilti kiaušinienę, uždengti, ir maždaug už 15-20 min. omletas thumbup.gif
Atsakyti
na super, mergaites thumbup.gif drinks_cheers.gif nerealiu ideju as cia prisgaudziau. fantastika mirksiukas.gif
Atsakyti
aš vakar iš lempos padariau krabų salotas.. nu bet jau sakiau daugiau gyvenime nedarysiu. kažkaip tie ryžiai jau pabodę jose, bet lyg iš įpratimo vėl išviriau doh.gif doh.gif kad mane kur!!! pridėjau saldžios paprikos, šviežio agurko, virto kiaušinio ir daug krapų. skanu gavos, bet sakiau daugiau jau nebedarysiu, nes krabai ir ryžiai - tai taip baaaanalu frusty.gif
o krabų kaip visad pilnas šaldytuvas, reik manau pasibandyt jūsų Rafaelo vadinamus rutuliukus pasidaryt su krabų drožlėm.. ax.gif
Atsakyti