Įkraunama...
Įkraunama...

Krabų lazdelės

QUOTE(Malinka @ 2006 01 03, 17:41)
O duona juoda , ar šviesi?

Aš tai žinok kokią turiu tokią ir kepinu. Kitą syk sulaužau iškepta ir įtryntą duoną česnaku ir dedu į mišrainę, tada nebededu česnako.
Atsakyti
Dar galima isvynioti graziai krabu lazdeles, na jos buna tokios lyg susuktos, ir isvyniotas sutepti kepenu pasteto ir labai labai susmulkintu graikiniu riesutu misiniu, tada vel graziai susukam, sako labai skanu, )as pati nemegstu krabu lazdeliu), ir labai originaliai galima ikomponuot i vaisiu stala smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilly* @ 2005 07 20, 09:22)
Aš darau labai greitas salotas : šv.agurkai ir krabų lazdelės. Viską supjaustau ir sumaišau su majonezu. Greitai, paprasta, ir skanu smile.gif

Aš prieš dėdama į džiuvėsėlius dar miltuose apvolioju (tada ne taip atlimpa kepant) ax.gif T.y. į kiaušinį --> į miltus --> į kiaušinį --> į džiuvėsėlius smile.gif
Atsakyti
Aš darau labai greitas salotas : šv.agurkai ir krabų lazdelės. Viską supjaustau ir sumaišau su majonezu. Greitai, paprasta, ir skanu smile.gif

AŠ dar pomidoro įpjaustau- čia kai reikia greitai mirksiukas.gif
Atsakyti
Siūlau išsikepti krabų lazdelių tešloje. Tešlos variantai: 1. alus ir miltai; 2. majonezas, kiaušinis, miltai, prieskoniai. Krabų lazdeles apvoliojame tešloje ir kepame aliejuje.
Dar skanu po krabų lazdelę ir juostelę sūrio įvynioti į lietinius blynus.
Skanaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva S @ 2006 02 22, 14:08)
Siūlau išsikepti krabų lazdelių tešloje. Tešlos variantai: 1. alus ir miltai; 2. majonezas, kiaušinis, miltai, prieskoniai. Krabų lazdeles apvoliojame tešloje ir kepame aliejuje.

Tai čia tokia poskystė tešla, ar ne?
O aš dabar galvoju- kaži kas išeitų, jei krablazdę įvyniot į mielinę tešlą ir pašaut po piečka, panašiai kaip bandelę su dešrele? g.gif
Atsakyti

Dekui mergaites uz tokius saunius receptukus thumbup.gif !As taip megstu krablazdes,tik vat jau buvo fantazija issekusi ax.gif .Parasyiu ir as savo receptuka:
1.krablazdziu 100gr
2.pievagrybiu 4-5vnt.
3.pomidorai 1-2
4.svogunas
5.apie 100gr agurko sviezio
Prieskoniu:druskytes,pipiruku
Krablazdes supjaustom kubeliais,susimulkinam zalius(t.y-nevirtus ar apvirtus) pievagrybius,kubeliais supjaustom pomidorus,agurkus,suskulkinam svoguna,padruskinam,papipirinam ir is aliejaus bei acto pagaminam uzpiluka biggrin.gif
Skanaus!
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 03 01, 19:20)
Tai čia tokia poskystė tešla, ar ne?
O aš dabar galvoju- kaži kas išeitų, jei krablazdę įvyniot į mielinę tešlą ir pašaut po piečka, panašiai kaip bandelę su dešrele?  g.gif

Tešla turi būti gana skysta.
Gal tiktų ir šaldyta sluoksniuota tešla iš parduotuvės, mažiau vargo mirksiukas.gif
Atsakyti
Super, jau zinau kokius uzkandzius savaitgali sveciams duosiu!
Ar bandete kas nors pati paprasciausia varianta: nesaldytos krabu lazdeles sudetos i serviravimo lekstele, o salia majonezas su krienais. Dazom ir valgom. Labai tinka kur nors sode, gamtoje ar pan. Majonezas su krienais pats skaniausias Vilniaus, ten tikrai krienai jauciasi, jei tokio neturiu, dedu krienu i paprasta majoneza.
Dar zinau greitas saloteles : Kiausiniai, krabu lazdeles, poras ir majonezas.
O norint nudziuginti svecius arba seimyna dar gaminu idarytus kiausinius: krabu lazdeles, kiausinio tynys, fermentinis suris (deti nedaug arba galima visai nedeti - nebutinas), truputi cesnako ir majonezas. Arba toki pati idara (tik si karta ir kiausinio baltyma susmulkinti) galima deti ant mazu "vieno kasnio" sumustinuku. As paskrudinu sumustiniu duona arba batona ir supjautau kvadrateliais.
Atsakyti
Avokadų salotos su krabų lazdelėmis

1 avokadas
5-6 krabų lazdelės
200 g pekino kopūstų
2 obuoliai (Obuolys)
1 šaukštas razinų
3 šaukštai citrinos sulčių
3 šaukštai aliejaus
maltų karčiųjų pipirų
druskos
cukraus
Kinų kopūstus supjaustyti juostelėmis, nuluptus obuolius, krabų lazdeles ir avokadą - nedideliais gabaliukais.
Razinas nuplikyti karštu vandeniu.
Viską sumaišyti ir užpilti padažu.
Padažui citrinos sultyse ištirpinti druską ir cukrų, suberti pipirus ir lengvai plakant, plona srovele pilti aliejų. Plakti, kol padažas pasidarys vientisos konsistencijos (virs emulsija).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hestija: 11 kovo 2006 - 08:50
Bandžiau su alum tešlą daryt, bet labiau patiko toks variantas: apvolioju kiaušinio plakiny, tada tarp miltų, ir kepu thumbup.gif Labai paprasta rolleyes.gif
Atsakyti
Krabų lazdelės, įdarytos daržovėmis ir sūriu

2 pakeliai krabų lazdelių (tokių, kuriuos gerai išsivyniotų)
50 g kieto fermentinio sūrio
2 skiltelės česnako
3 šaukštai majonezo
2-3 morkos
2 kiaušiniai
Smulkia trintuve sutarkuoti sūrį, morkas, česnaką ir klietai virtus kiaušinius. Įdėti druskos ir juodųjų pipirų bei majonezą. Gerai išmaišyti.
Krabų lazdeles atsargiai išvynioti, uždėti sluoksnį įdaro ant viršaus ir suvynioti atgal.
Atsakyti