Pabandem pasidaryti kur anksciau buvo receptukas. Ryziai , ananasas , krabu lazdeles, graikiski riesutai, majonezas.
Labai skanu.
Salotos:
Krabu lazdeles,
Veziu uodegeles,
Raudona paprika,
Poras,
Remuliade majonezas.
Krabus suplesyti plonom juostelem, porus - ziedais, paprika - juostelem, uodegeles taip sumesti. Jei naudosite butent toki majoneza, tai jokiu prieskoniu nebereikia. Nebent kas megsta astriai pridekite pipiru. Skanaus!
Man atrodo, kad kazkas panasaus yra VICI produkcijoj.
Krabu lazdeles,
Veziu uodegeles,
Raudona paprika,
Poras,
Remuliade majonezas.
Krabus suplesyti plonom juostelem, porus - ziedais, paprika - juostelem, uodegeles taip sumesti. Jei naudosite butent toki majoneza, tai jokiu prieskoniu nebereikia. Nebent kas megsta astriai pridekite pipiru. Skanaus!
Man atrodo, kad kazkas panasaus yra VICI produkcijoj.
Vakar padariau Dorindos salotas: krabai , konservuoti žirneliai ir šviežias agurkas. Išnyko greitai ir nepastebimai. Net nesupratom kur
. Geras receptukas.

o as megstu tokius sumustinukus:
batona paskrudinta patepliot majonezu su cesnakais (arba be), paskui isvyniota krabu lazdele ir pomidora. man tai taip skanu!
batona paskrudinta patepliot majonezu su cesnakais (arba be), paskui isvyniota krabu lazdele ir pomidora. man tai taip skanu!
QUOTE(niekada @ 2007 01 24, 08:10)
Vakar padariau Dorindos salotas: krabai , konservuoti žirneliai ir šviežias agurkas. Išnyko greitai ir nepastebimai. Net nesupratom kur
. Geras receptukas.

Aha

Mes tai krabų lazdeles naudojam, jei neminint baltos mišrainės su ryžiais, tai sumuštiniams (pakepam duoną ir ant jos tepam tokią mišrainytę: krabų lazdelės+kiaušiniai virti+majonezas). Dar darom vėrinukus, kurie labai greit nuo stalo išgaruoja: pakepi duoną, krabų lazdeles, dar pasiimi agurko ir viską veri ant medinių tų ilgesnių iešmelių. Paprasta, bet ir skanu

Aš kepu alaus tešloje, labai skanu

Aš su krabų lazdelėm darau skanų įdarą blyneliams arba lavašo suktinukams. Tarkuotas sūris+pjaustytos krabų lazdelės+majonezas. Viską išmaišot ir dedat, kur norit. Tik nepamiršti po to pakaitinti mikrobangėj ar keptuvėj, kad sūris išsilydytų

As su krabu lazdelemis darau grikiu kose. Labai skanu
Isverdu grikiu kruopas. Tada nusausintas sudedu i keptuve.
Supjaustau krubu lazdeles griezineliais ir uzdedu ant grikiu.
Sumaisau, uzdengiu dangciu ir viska pasildau su sviestu ar margarinu.
Tada uzdedudu tarkuoto surio ir pakepu, kol suris issilydo.
Man tai super
Ir pusryciams, ir pietums, ir vakarienei.
Mano draugui taip pat labai patinka.
Tik draugiu vyrai, kurie be mesos gyventi negali, nusivyle tokiu patiekalu

Isverdu grikiu kruopas. Tada nusausintas sudedu i keptuve.
Supjaustau krubu lazdeles griezineliais ir uzdedu ant grikiu.
Sumaisau, uzdengiu dangciu ir viska pasildau su sviestu ar margarinu.
Tada uzdedudu tarkuoto surio ir pakepu, kol suris issilydo.
Man tai super

Ir pusryciams, ir pietums, ir vakarienei.
Mano draugui taip pat labai patinka.
Tik draugiu vyrai, kurie be mesos gyventi negali, nusivyle tokiu patiekalu

oij kaip megstu as tas krabu lazdeles
ir daznai kai turiu mazai laiko ka pasigamint, o norisi sociau uzkrimst, tai
issiverdu ryziu su trupuciu druskytes, ir baigiant virti sudedu smulkiai supjaustytas krabu lazdeles, dar jei turiu saldytuve imetu kreveciu, truputi citrinpipiriu, ismaisau ir dar 2-3 min pakaitinu. Skanaus!

ir daznai kai turiu mazai laiko ka pasigamint, o norisi sociau uzkrimst, tai
issiverdu ryziu su trupuciu druskytes, ir baigiant virti sudedu smulkiai supjaustytas krabu lazdeles, dar jei turiu saldytuve imetu kreveciu, truputi citrinpipiriu, ismaisau ir dar 2-3 min pakaitinu. Skanaus!

Kepu alaus tešloja arba paprastoj tešloj.Dar darau tokes salotėles draugė pavaišino tai labai patiko
Krabų lazdelės,poras,šviezus agurkas vika supjaustau krabus kubelio forma,porus ziedeliais o agurką šiadeliais pagardinu majonezu jai turiu krapu įdedu ir ju druskos pipirų pagal skonį nors aš nededu uztenka visko kas yra mojoneze
man tai labai skanu ir gan puikiai salotinėj atrodo