Įkraunama...
Įkraunama...

Krabų lazdelės

QUOTE(Shiduh @ 2006 05 26, 09:54)
sitas patiekalas yra prie nesudėtingi, bet labai įdomus patiekalai, sfinxute parasius atrodo, as esu gaminus, tai man nepatiko, man ricota per saldus ne saldiems patiekalams.

Eisim ieškot 4u.gif
Atsakyti
pati ten neberandu, matyt kazka pripainiojau, uztai yra cia:

http://www.supermama...pic=2307&st=108
Atsakyti
Jau rašiau šį receptuką salotų temoje, bet galiu parašyti ir čia mirksiukas.gif
Reikės:
Krabų lazdelių, poro, konserv. ananasų, konserv. kukuruzų ir majonezo. Porus smulkiai supjaustom pusžiedžiais, visa kita kubeliais. Dedam majonezą ir prieskonių pagal skonį. Skanaus smile.gif
Atsakyti
Labai skanu :
krabu lazdeles, suri, pomidorus supjaustyti siaudeliais,
iberti smulkintu poru ir svieziu krapu,
sumaisyti su majonezu ( geriau neriebiu)
Atsakyti
O man skaniausia krabu lazdelių mišrainė tokia:
Krabų lazdeles suplėšau siūlais (arba išilgai plonai supjaustau), dedu į dubenį, dar įdedu konservuotų žirnelių ir svogūno arba poro, užberiu pipiriukų ir druskytės, viską sumaišau su majonezu. thumbup.gif
Atsakyti
O as darau dvieju rusiu blynus ax.gif

1)Smulkiai supjaustau krabu lazdeles, idedu viena kiausini, pora saukstu majonezo, truputi pieno, kepimo milteliu arba sodos, prieskoniu, miltu ir kepu kaip paprastus blynelius.

2)Smulkintas krabu lazdeles sumaisau su virtu kaisiniu ir smulkiai kapotais svogunu laiskais arba porais, galima ideti surio, ivyniuoju i lietinius ir pakepinu, kol suris issilydys.
essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SuperTruper: 21 rugsėjo 2006 - 14:15
As tai darau tokia krabu lazdeliu misraine: krabu lazdeles, zalias agurkas ir konservuoti zirneliai viska sumaisyti su majonesu ideti vegetos, pipiru ir valgyti biggrin.gif 4u.gif mano seimynai cia skaniausia misraine be to labai gaivi smile.gif
Atsakyti
KRABŲ IR LAŠIŠINIŲ LAZDELIŲ SALOTOS

250 gr lašišinių lazdelių
200 gr krabu lazdelių
poro (pagal skoni)
pusę didelio agurko šviežio (nulupt žievę)
maža bonkutė kukurūzų
virtų ryžių pokas (as dedu puse)
4 virti kiaušiniai

Visus produktus supjaustyt smulkiai, išvirt ryžius, įdet majonezo. Laaaaabai skanios ir sočios salotos thumbup.gif Skanaus essen.gif
Atsakyti
as darau tokia misraine, kas valge gyre ir recepto prase tad ir jus pabandykit tokia pasigaminti... taigi reikes:

400g krabu lazdeliu,
puse agurko (ilgavaisio),
4 maiseliai ryziu,
2 paprikos,
skardine konservuotu kukuruzu,
4 kiausiniai,
majonezo, druskos ir pipiru pagal skoni... smile.gif
viska reikia supjaustyti ideti druskos majonezo ir pipiru, ir ismaisyti... SKANAUS!!! bigsmile.gif
Atsakyti
sluoksniais

1.pjaustytos krabu lazdeles
2.kons.kukuruzai
3. kons.ananasai kubeliais
4.majonezas,geriausia Helmans
5.tarkuotas ,,Dziugo,,suris(geriausia kai buna jau sutarkuotas pakelyje)

vietoj krabu lazdeliu dar labai skanu rukytos vistytes gabaliukai...
SKANAUS didis.gif
Atsakyti
As darau tokia misraine: krabu lazdeles,pomidorai,fermentinis suris baltas ( pizarela arba "Mano"),cesnakas,majonezas. MB pati megstamiausia smile.gif
Atsakyti
Mane tai draugė išmokė gaminti tokias salotėles: tarkuotas fermentinis sūris, tarkuoti virti kiaušiniai, susmulkintos krabų lazdelės, česnakas ir majonezas.
Dar vienos salotos krabų lazdelės, šviežias agurkas, kiaušinis ir majonezas; šitas salotas naudoju vietoj aptepo susmuštiniams ax.gif
Dar krabų lazdeles naudoju kaip įdarą žuvies kotletams. Susmulkintas lazdeles pakepinti su svogūnu ir daug krapų ir įdaryti žuvies kotletukus. Taip pat kepu blynelius su krabų lazdelėm.
Atsakyti