Įkraunama...
Įkraunama...

Krabų lazdelės

QUOTE(Shirshanija @ 2006 01 13, 00:05)
Dar galima isvynioti graziai krabu lazdeles, na jos buna tokios lyg susuktos, ir isvyniotas sutepti kepenu pasteto ir labai labai susmulkintu graikiniu riesutu misiniu, tada vel graziai susukam, sako labai skanu, )as pati nemegstu krabu lazdeliu), ir labai originaliai galima ikomponuot i vaisiu stala  smile.gif

As tai isverdu ryzius,sumaisau su prieskoniais ir majonezu,o paskui taip ivynioju i krabu lazdeles
Atsakyti
Krabų salotos su graikiniais riešutais

2 agurkai
200 g krabų lazdelių
1 poras
graikiniai riešutai
100 g ryžių
Majonezo
Ryžius išvirti, krabų lazdeles susmulkinti, porą supjaustyti pusžiedžiais, dalį graikinių riešutų susmulkinti, dalį palikti puošimui.
Salotas išmaišyti su majonezu, puošti agurkų gabalėliais ir riešutų puselėmis.

Atsakyti
Mano vienas mėstamiausių patiekaliukų yra Lazanijos suktinukai su Ricotta sūrio (galima naudot tiesiog varškę) ir krabų lazdelių įdaru thumbup.gif Kartą išdrįsau juos pagaminti tikriausiam italui - liko sužavėtas biggrin.gif Kažkurioj temoj buvo jų receptukas, bet, jei kas pageidaus, galėsiu ir čia parašyti smile.gif
Atsakyti
Kažkurioj temoj buvo jų receptukas, bet, jei kas pageidaus, galėsiu ir čia parašyti smile.gif

Pageidaujam mirksiukas.gif
Atsakyti
Receptukai tikrai puikus, reiks isbandyt.
O dabar galiu pasiulyti savo "firmine" krabu misraine. Nei vienas balius neapsieina be jos 4u.gif
Krabu misraine:
Atsildytos krabu lazdeles 16 vnt.
4 kietai virti kiausiniai
3-4 vidutinio dydzio morkos
konservuotu kukuruzu indelis
majonezas.

Krabu lazdeles, kiausinius ir morkas susmulkinti kubeliais, sudeti kukuruzus pries tai nupylus skysti lauk ir sumaisyti su majonezu.
Skanaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilaja @ 2006 04 06, 15:12)
Receptukai tikrai puikus, reiks isbandyt.
O dabar galiu pasiulyti savo "firmine" krabu misraine. Nei vienas balius neapsieina be jos 4u.gif
Krabu misraine:
Atsildytos krabu lazdeles 16 vnt.
4 kietai virti kiausiniai
3-4 vidutinio dydzio morkos
konservuotu kukuruzu indelis
majonezas.

Krabu lazdeles, kiausinius ir morkas susmulkinti kubeliais, sudeti kukuruzus pries tai nupylus skysti lauk ir sumaisyti su majonezu.
Skanaus biggrin.gif

O morkos žalios ar virtos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimse @ 2006 04 07, 15:38)
O morkos žalios ar virtos? g.gif

labai atsiprasau doh.gif morkos turi buti butinai virtos. Skanaus
Atsakyti
Panašus variantas: krablazdės, šviežias agurkas ir virtas kiaušinis su majonezu- labai paprasta biggrin.gif Viską supjaustom ir išmaišom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melija @ 2006 03 29, 18:00)
Mano vienas mėstamiausių patiekaliukų yra Lazanijos suktinukai su Ricotta sūrio (galima naudot tiesiog varškę) ir krabų lazdelių įdaru  thumbup.gif Kartą išdrįsau juos pagaminti tikriausiam italui - liko sužavėtas  biggrin.gif Kažkurioj temoj buvo jų receptukas, bet, jei kas pageidaus, galėsiu ir čia parašyti  smile.gif

Ir as noriu likti suzaveta ax.gif , labai labai noriu sito receptuko, buk gerute- parasyk!
Atsakyti
Ir aš noriu to receptuko, prašau labai 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Kažkurioj temoj buvo jų receptukas, bet, jei kas pageidaus, galėsiu ir čia parašyti smile.gif

Melija, tai gausim receptuką ar ne? g.gif
Atsakyti
sitas patiekalas yra prie nesudėtingi, bet labai įdomus patiekalai, sfinxute parasius atrodo, as esu gaminus, tai man nepatiko, man ricota per saldus ne saldiems patiekalams.
Atsakyti