Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

QUOTE(Monika @ 2006 01 06, 10:29)
Tik jau ne visos. Mano suknele dabar jau 600 bekainuoja. O tu kiprietisku kainos tai tikrai, viras 2000 doh.gif

ateis vasaros sezonas tai ji kainuos jau nebe 600 bet 1000, man taip buvo, nuejom su drauge sas ir padave suknele kuria ji buvo issinuomavusi pries 1.5 metu, kaina 800Lt, tokia pati kaip ir tada kada ji nuomavosi g.gif beje, balta ja nebuciau pavadinusi schmoll.gif bet cia kaip kam, kam pasiseke tos giria si salona bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2006 01 07, 13:39)
pavasari dazniausiai nauju modeliuku atveza,nes vasara ir pavasaris labai populiarus menesiukai vestuvem.sulyciau suknele pries kokius 2-2.5 menesiuku rinktis.

taip neanksčiau 3 mėnesiu, nes net nežinai kaip ji savaitę iki tavo vestuvių atrodys, aš pvz savo suknelę per vestuves biski apiplėšiau, tai kas po manes nuomavosi tai jau ji turėjo būti kitokia negu prieš mane. blush2.gif
Atsakyti
Aš savo suknelę nuomavausi Gargžduose - tikrai gražių suknelių yra. Ir kainos ne taip kandžiojasi. Maniškė kainavo 500lt. Adresas Žemaitės 64, Jolantos salonas.
Lankiausi ir Kretingoje - ten centre yra salonas. Šilutėj, be to, kur kažkas minėjo, kad tas pats Malonumo savininkas, dar yra nuosavame name - važiuojant Traksėdžių link ( atrodo biggrin.gif ), ten mano sesuo ir mama nuomavosi mano vestuvėm. taip kad merginos nepatingėkit pavažinėt apie Klaipėdą, nes sukneles ir tokias pat galit rast, o kainos bus tikrai mažesnės. Sėkmės ieškant svajonių suknelės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2006 01 07, 14:39)
pavasari dazniausiai nauju modeliuku atveza,nes vasara ir pavasaris labai populiarus menesiukai vestuvem.sulyciau suknele pries kokius 2-2.5 menesiuku rinktis.

aciu aciu zinosim
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2006 01 11, 20:57)
Aš savo suknelę nuomavausi Gargžduose - tikrai gražių suknelių yra. Ir kainos ne taip kandžiojasi. Maniškė kainavo 500lt. Adresas Žemaitės 64, Jolantos salonas.
Lankiausi ir Kretingoje - ten centre yra salonas. Šilutėj, be to, kur kažkas minėjo, kad tas pats Malonumo savininkas, dar yra nuosavame name - važiuojant Traksėdžių link ( atrodo biggrin.gif ), ten mano sesuo ir mama nuomavosi mano vestuvėm. taip kad merginos nepatingėkit pavažinėt apie Klaipėdą, nes sukneles ir tokias pat galit rast, o kainos bus tikrai mažesnės. Sėkmės ieškant svajonių suknelės 4u.gif

aciu aciu zinosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2006 01 11, 19:57)

mano nuomone tai važiuoti į Gargždus ir į Kretingą tikrai neverta, jau tokios ten prastos suknelės, na Šilutėj dar yra neblogų.
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2006 01 13, 12:24)
mano nuomone tai važiuoti į Gargždus ir į Kretingą tikrai neverta, jau tokios ten prastos suknelės, na Šilutėj dar yra neblogų.

Aš manau, kad kiekvieno yra skirtingi skoniai, todėl kam suknelė atrodo prasta suknelė - kitai galbūt bus jos svajonių suknelė. Kiek žmonių, tiek ir skirtingų nuomonių mirksiukas.gif
Atsakyti
tai sakot tik kokiems 2 mėn likus iki vestuviu pradėt ieškoti suknelės????

O mes ruošiamės tuoktis rugpjūčio mėn, tai man draugė patarė jau dabar pradėt rinktis suknelę, nes vėliau galiu neberasti tinkamos g.gif

O šiaip internete kiek žiūrinėjau vestuvines sukneles, tai labai patiko Meggie Sottero kolekcijos ir jų yra Malonumas 55 salone. O gal žinot kokiame dar salone yra tos kolekcijos suknelių??? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(novila @ 2006 01 14, 18:43)

Tuokiausi liepą, o suknelę išsirinkau kovo mėn. Anksčiau tikrai neverta.
Atsakyti
QUOTE(novila @ 2006 01 14, 18:43)

O mes ruošiamės tuoktis rugpjūčio mėn, tai man draugė patarė jau dabar pradėt rinktis suknelę, nes vėliau galiu neberasti tinkamos  g.gif

O šiaip internete kiek žiūrinėjau vestuvines sukneles, tai labai patiko Meggie Sottero kolekcijos ir jų yra Malonumas 55 salone. O gal žinot kokiame dar salone yra tos kolekcijos suknelių??? rolleyes.gif

kai kurias dar turi Silutes numos punktas
Atsakyti
QUOTE(novila @ 2006 01 14, 16:43)

O mes ruošiamės tuoktis rugpjūčio mėn, tai man draugė patarė jau dabar pradėt rinktis suknelę, nes vėliau galiu neberasti tinkamos  g.gif

as nelabai radau graziu sukneliu ju internetineme puslapyje schmoll.gif gal mano skonis kitoks doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
girdejau gandus, kad Klaipedoj kazkuris salonas uzsidaro ir pardavineja visas savo sukneles, tik gaila nezinau kuris cia salonas, gal kuri zinot to salono pavadinima? g.gif
Atsakyti