Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių dietos

Sveikutes 4u.gif Na nezinau kas man cia yra su saitu, bet 2 puslapio atidaryti neeina niekaip g.gif Skaitau viska ka parasote tik kai rasau atsakyma doh.gif 1 puslapis ok viskas tvarkoje!!!
Atlantida visai pamirsau apie iskrovos diena doh.gif doh.gif doh.gif oho tada reiktu nuo siandienos, bet as jau isgeriau kavos, galvoju kad nieko cia tokio. Tai pirma diena galima gerti tik vadeny, ane?
O man reikia sverti kiek tu dabar turi 58!!! Na su mano sudejimu tai ir 60 kg butu idelu, nes kaulai mano sunkus ir stambesnio sudejimo esu tongue.gif
Atsakyti
Oi, del vandens gerimo kazka praleidau, pati geriu stai dabar juoda arbata be cukraus. 4u.gif

As pati tai tikriausiai visiskai tiksliai dietos nesilaikysiu. Pvz., siandien valgau vien ryzius, bet pagardinu mesos prieskoniais, nes negaliu as valgyti ryziu be prieskoniu. Man tiesa sakant ir arbata be cukraus labai neskani, bet sita tai dar istversiu. tongue.gif

Beje, pradedu nuo svorio 58,5kg.

Ka tu siandien valgai, Tiesiog mama?
Atsakyti
Dar nesugalvojau ka valgysiu biggrin.gif isgeriau kavos puodeli bet su cukrumi, dedu labai mazai jo biggrin.gif Dar gersiu viena puoduka kavos tai tikrai smile.gif gersiu vandieni, ka as zinau gal irgi ryzius valgyti, viena diena as tikrai galiu ir nieko nevalgyt,beto kai atsivalgius esi nestuke.gif jau tikrai apsileidau, nera noru net i lauka eiti schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.Nelabai supratau kokios dietos pradedat laikytis,ryziu kaip ir nera toj dietoj,tik bulves,vasiai,vistiena kefyras ir mineralinis.O arbatas galite gerti su trupuciu medaus ir saldu ir sveika. smile.gif
As numeciau 2,5 ir siandien stovi vietoj,dar ryt dienele ir baigiu.Jei rezultate turesiu -3kg.,busiu labai patenkinta.Jums sekmes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liute13 @ 2008 01 20, 14:30)
Sveikos merginos.Nelabai supratau kokios dietos pradedat laikytis,ryziu kaip ir nera toj dietoj,tik bulves,vasiai,vistiena kefyras ir mineralinis.O arbatas galite gerti su trupuciu medaus ir saldu ir sveika. smile.gif
As numeciau 2,5 ir siandien stovi vietoj,dar ryt dienele ir baigiu.Jei rezultate turesiu -3kg.,busiu labai patenkinta.Jums sekmes ax.gif

Na, mes darom iskrovos diena pries sia dieta, o ka - ryziai netinka? smile.gif biggrin.gif As kaip tik pagalvojau, kad per kitas septynias dienas mazai bus anglivandeniu, tai ir pasirinkau ryzius.
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2008 01 20, 16:09)
Na, mes darom iskrovos diena pries sia dieta, o ka - ryziai netinka?  smile.gif  biggrin.gif As kaip tik pagalvojau, kad per kitas septynias dienas mazai bus anglivandeniu, tai ir pasirinkau ryzius.

Iskrovos diena geriausia daryti,vien skysciais,arbata,mineralinis,naturalios sultys.O dieta kurios laikiausi,tai po iskrovos:
1d.400g virtu bulviu+500ml.kefyro 1,5%
2d400g liesos varskes+500 kefyro
3d.400vaisiu+kefyras
4d.400g.virtos vistienos+kefyras
5d.400vaisiu+kefyras
6d.1,5 ne gazuoto mineralinio
7d.400vaisiu+kefyras,jo visa laika vienodas kiekis,bet as kai kada daugiau isgerdavau.Yra dar kitas varijantas kurio laikysiuos uz savaites.Bandykit. smile.gif
Atsakyti
Aciu uz palinkejimus 4u.gif Na gal ir as laikysiuos sito varianto 4u.gif Tik norejau paklaust - o kokiu vaisiu galima valgyti?

Tiesiog mama, atsiprasau, kad biski suklaidinau su tais ryziais, na bet manau didelio nusizengimo nepadarem. smile.gif

Beje, vis gi tikiuos numest daugiau svorio nei tu, Liute13, man 2,5kg per mazai butu. Vis gi tokios kancios - tai norisi rezultato daugiau. Man jau si ryziu diena pries dieta gana varginanti, nezinau kaip bus toliau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atlantida: 20 sausio 2008 - 19:44
QUOTE(Atlantida @ 2008 01 20, 20:23)
Aciu uz palinkejimus  4u.gif Na gal ir as laikysiuos sito varianto  4u.gif Tik norejau paklaust - o kokiu vaisiu galima valgyti?

Tiesiog mama, atsiprasau, kad biski suklaidinau su tais ryziais, na bet manau didelio nusizengimo nepadarem.  smile.gif

Beje, vis gi tikiuos numest daugiau svorio nei tu, Liute13, man 2,5kg per mazai butu. Vis gi tokios kancios - tai norisi rezultato daugiau. Man jau si ryziu diena pries dieta gana varginanti, nezinau kaip bus toliau...

As valgiau tuos didelius geltonuosius greipfrutus pamelas,nes jie man atrodo sotus smile.gif o del kilogramu,juk kiekvienam zmogui akirtingai,man tiek tau gal daugiau.Ir visai nejauciau kanciu,kaip ir normaliai viskas.
Atsakyti
Sveikutes ;] nuo rytojaus jungiuosi prie jusu.. jai cia dar kasnors liko unsure.gif .. Tikiuosi rasiu daugiau "bendraminciu" biggrin.gif .. po poros dienu pranesiu rezultatus ;].
Atsakyti
QUOTE(Nelysot @ 2008 01 20, 22:43)
Sveikutes ;] nuo rytojaus jungiuosi prie jusu.. jai cia dar kasnors liko  unsure.gif  .. Tikiuosi rasiu daugiau "bendraminciu"  biggrin.gif  .. po poros dienu pranesiu rezultatus ;].

Prasom, prasom. Man rytoj tik pirma dietos diena. 4u.gif

Na, bet man net iskrovos diena tokia sunki, nezinau, bijau neilgai istversiu. Stai neiskenciau ir prie tu savo ryziu dar viena kriause suvalgiau. lotuliukas.gif Ir jauciu - as darausi labai pikta lotuliukas.gif jau vyra be reikalo uzpuoliau lotuliukas.gif . Tuoj namiskiai prades maldauti kad mesciau as tas visas dietas, na, bet noreciau nors kazkiek dienu atlaikyti.
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2008 01 21, 00:23)
Prasom, prasom. Man rytoj tik pirma dietos diena.  4u.gif

Na, bet man net iskrovos diena tokia sunki, nezinau, bijau neilgai istversiu. Stai neiskenciau ir prie tu savo ryziu dar viena kriause suvalgiau.  lotuliukas.gif Ir jauciu - as darausi labai pikta  lotuliukas.gif jau vyra be reikalo uzpuoliau  lotuliukas.gif . Tuoj namiskiai prades maldauti kad mesciau as tas visas dietas, na, bet noreciau nors kazkiek dienu atlaikyti.

Sveika.Noriu nuraminti ir palaikyti,dar siandien bus sunkoka,bet istversi jeigu tikrai to nori. smile.gif o geriusia pamirsti apie maista tai kuo nors uzsiimti,greitai laikas eina.As tai tvarkausi,arba lekiu is namu.Laikykites,juk pavasaris ne uz kalnu,o ji mes norime sutikti grazios.Ar ne? thumbup.gif
Atsakyti
Na nevisi sutverti dietoms ;] mano ilgiausia dieta truko gal 4 dienas blush2.gif ... bet pas mane yra toks dalykas kaip nusiteikimas, jis man labai daug ka rejskia.. Va dabar turiu del ko stengtis nesugriesyti(savo gimtadienio) tai manau si karta issilaikysiu daugiau negu 4 dienas biggrin.gif .. Na va mano pirma diena ejna i pabaiga smile.gif suvalgiau tris bulves ir isgeriau stikline kefyro 2.5% riebumo ;/ ir jau baigiu kramtyt antra pakely gumos ;D be gumos negaliu blush2.gif tikiuosi labai nesugriesijau o tai neradau liesesnio kefyro ;/ laikykimes kartu ir pasieksim puikiu rezultatu ;] sekmes visoms!!! mirksiukas.gif
Atsakyti