Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių dietos

QUOTE(renoska @ 2008 01 15, 23:05)
Labas, visoms  4u.gif
na štai kaip sakoma - baigėsi pirma diena  thumbup.gif
Jaučiuosi puikiai  thumbup.gif . Energija liejasi per kraštus. Ryte  pasportavau, vakare linijinius šokius pašokau. Esu tokia lengva ir veido oda akivaizdžiai pagražėjo nuo kefyro. Žodžiu viskas super. Kaip sekasi Jums?
Aš laikausi tokio varianto:
1 d. 3 virtos su lupenomis bulvės + 1 litras lieso kefyro
2 d. 200  grietinės + 1 litras lieso kefyro
3 d. 200 g varškės+ 1 litras lieso kefyro
4 d. 0,5 kg vištienos file + 1 litras lieso kefyro
5 d. 1 kg obuolių arba 0,5 kg morkų + 1 litras lieso kefyro
6 d. + 1 litras lieso kefyro
7 d. 1,5 litro mineralinio

Labukas smile.gif aš šitos pačios laikaus dietos, tik kad 1 dieną iškrovą, tai geriu tik pasukas (tiesa jas geriu vietoj kefyro) ir išmečiau dieną su grietine, nes reik trumpesnės dietos ir neįsivaizduoju kaip tą grietinę vieną valgyt. Kai prieš kelis mėn laikaiusi šios dietos tai vietoj grietinės valgiau varškę, tai išėjo 2 dienos iš eilės varškė
Atsakyti
Sveikos,sveikos.Jau turiu rezultata -1kg300gr.skraidau.Kiekviena diena ryte per rusijos pirma kanala buna laida su Malachovu,gydytojas,daug knygu parases apie netradicine medicina ir t.t.Tai va,siandien ir kalbejo apie kefyro dieta ir gyre ja.sake galima net viena diena kefyra geri kita diena normaliai maitiniesi.Tai tiek ziniu smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, na, o as biskeli atidedu dietos pradzia, nes kosuliai puola, pirmai reikia sveikata sustiprinti. Bet butinai pazadu sugrizti i sia temuke po savaiteles.

O dar klausimas - ar be kefiro (ir puodelio kavos ryte) nieko gert daugiau negalima - ta prasme vandens ar arbatos?
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2008 01 16, 11:08)
Sveikutes, na, o as biskeli atidedu dietos pradzia, nes kosuliai puola, pirmai reikia sveikata sustiprinti. Bet butinai pazadu sugrizti i sia temuke po savaiteles.

O dar klausimas - ar be kefiro (ir puodelio kavos ryte) nieko gert daugiau negalima - ta prasme vandens ar arbatos?

ne tik kad galima, bet ir būtina gerti skysčių - vanduo, arbata be cukraus... smile.gif Linkiu greičiau pasveikti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 01 16, 13:53)
ne tik kad galima, bet ir būtina gerti skysčių - vanduo, arbata be cukraus... smile.gif Linkiu greičiau pasveikti  mirksiukas.gif

Vixiuke,kaip tau sekasi?ar jau kokiu rezultatu yra?
Atsakyti
QUOTE(Liute13 @ 2008 01 16, 17:14)
Vixiuke,kaip tau sekasi?ar jau kokiu rezultatu yra?

labai gerai. per dvi dienas 1,5 kg numečiau (ryte svėriaus), bet ir jaučiasi, žiedas vestuvinis per didelis, ir matosi ant veido smile.gif
Atsakyti
[quote=vixiuke,2008 01 16, 18:30]
labai gerai. per dvi dienas 1,5 kg numečiau (ryte svėriaus), bet ir jaučiasi, žiedas vestuvinis per didelis, ir matosi ant veido smile.gif
Mano ziedai irgi sukasi.energijos turiu kalnus.Taip dziaugiuosi kad pradejau,nes nuo Kaledu toks ryjimas buvo,kad baisu.Protas sako ka darai ir negalejau sustoti,bet sustojau thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes, as cia naujoke, zalia kaip tundra, nieko nesuprantu, turiu labai daug antsvorio po antro vaikelio, kur man prisijungti , kad numesciau kartu su jusu palaikymu tuos nelemtus kg?labai aciu uz atsakyma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia27 @ 2008 01 16, 19:17)
sveikutes, as cia naujoke, zalia kaip tundra, nieko nesuprantu, turiu labai daug antsvorio po antro vaikelio, kur man prisijungti , kad numesciau kartu su jusu palaikymu tuos nelemtus kg?labai aciu uz atsakyma doh.gif

Sveika.pataikei kur reikia.pasirink kazkoki varijanta is Dolinos dietos ir pirmyn.
Papildyta:
QUOTE(alisia27 @ 2008 01 16, 19:17)

kas neaisku,klausk biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, na rytoj pradedu ir aš, nes šiandien nespėjau bulvių išsivirti, o grįžus iš darbo užvalgiau doh.gif
Atsakyti
Sveikos, visos besilaikančios ir šviežiai prisijungusios mirksiukas.gif
Man baigėsi antra diena, savijauta puiki, svoris krenta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 01 16, 18:30)
labai gerai. per dvi dienas 1,5 kg numečiau (ryte svėriaus), bet ir jaučiasi, žiedas vestuvinis per didelis, ir matosi ant veido  smile.gif

soriukas, kad kisuosi, niu bet nuo -1.5kg tikrai ziedas apie pirsta nepradeda suktis
Atsakyti