Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių dietos

Labukas visoms lieknėjančioms thumbup.gif Nuo šiandien ir aš ėmiausi laikytis, tik nežinau kiek istversiu. Suvalgiau tris bulves ir kefyro 400 gr. Bent jau kol kas nesijauciu alkana. Kartu su jumis lauksiu rezultatu 4u.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kad atsirado daugiau bendraminciu wub.gif O as suvalgiau kiek daugiau nei reikejo - bulviu kokias 4,5 ir gana dideles tongue.gif , ir kefyro daugiau isgeriau nei reikejo. Bet manau - jei labai norisi valgyt - geriau pavalgyt, negu paskui kita diena bus silpna ir viska mesciau blush2.gif

Sekmes mums visoms smile.gif

Nelysot, as bijau paskutiniuju dienu irgi galiu neistverti, nes ten tai is viso baisu - vien kefyras ir mineralinis. Bet reikia pratempt kuo ilgiau blush2.gif Beje, ir as toki pat kefyra geriau kaip ir tu, kitokio neradau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atlantida: 21 sausio 2008 - 21:42

Sveikos.As jau baigiau.Rezultatas -3,300kg,jeigu kam atrodo,kad mazai,tai nekreipkit demesio,man krenta labai sunkiai.Sia savaitele iki sekmadienio matinuosi normaliai,sekmadieni iskrova ir vel is naujo.
Visoms sekmes ir kantrybes sia savaite,o jeigu kas nors susuruos nuo kitos,tai puiku thumbup.gif

Atsakyti
Siaubas baubas ;D siandien kazkas man pasidare ir prisikimsau kaip kokia kiaulyte blush2.gif ech kaip geda doh.gif ... na nuo ryt vel viska pernaujo verysad.gif ... o jau buvau kg numetus .. schmoll.gif
Atsakyti
man antra diena ipusejo, labai tikiuosi, kad neprisikimsiu. Varske be cukraus visai neskani cry.gif o kefyro ir as neradau liesesnio, bent jau tas nekelia sleikstulio. Laukiu rytdienos , ne megstu vaisius clap_1.gif
Sėkmės mums visoms drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2008 01 22, 13:16)
Na, svarbiausia tu pati patenkinta. Na, o po antrojo karto bendras rezultatas turetu buti is viso  thumbup.gif . Saunuole, kad atlaikei  thumbup.gif

Aciu Atlantida uz pagyras blush2.gif Laikysiuos nuo kitos savaites ir visom linkiu puikiu rezultatu.Merginos,pradejot tai ir uzbaikit,nusiteikit,kad busit grazios,o tai didesnis pasitenkinimas negu maistas smile.gif
Atsakyti
O kokius vaisius galima valgyti be greifrutu, ar galima valgyt tik vienos rusies, ar maisyti galima?

Man irgi jau antra diena baigiasi, kol kas sekmingai. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nelysot @ 2008 01 22, 14:38)
Siaubas baubas ;D siandien kazkas man pasidare ir prisikimsau kaip kokia kiaulyte  blush2.gif  ech kaip geda   doh.gif   ... na nuo ryt vel viska pernaujo  verysad.gif ... o jau buvau kg numetus ..  schmoll.gif

Va, tai ir yra sunkiausia - islaikyti numesta svori ir atsispirt visoms pagundoms - ir dietos metu, ir veliau. Stiprybes tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atlantida: 22 sausio 2008 - 18:25
Sunkiausia jau praejot,o vaisiai tik vienos rusies,Dar del kefyro yra gamtos namu 0,3%pasukos,jos skanios ir naudingos galit keisti. smile.gif Aisku bananu,tai reiktu vengti
man tai geriausia pamelos,jos kazkokios socios.
Atsakyti
QUOTE(Liute13 @ 2008 01 22, 10:55)
Sveikos.As jau baigiau.Rezultatas -3,300kg,jeigu kam atrodo,kad mazai,tai nekreipkit demesio,man krenta labai sunkiai.Sia savaitele iki sekmadienio  matinuosi normaliai,sekmadieni iskrova ir vel is naujo.
      Visoms sekmes ir kantrybes sia savaite,o jeigu kas nors susuruos nuo kitos,tai puiku thumbup.gif

šaunuolė, sveikinu 4u.gif gal ten pas tave nėra ką mesti, todėl ir nekrenta smile.gif Nors šiaip per savaitę tai ganėtinai daug, juk rekomenduojama tiek per mėnesį numesti.
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 01 22, 19:32)
šaunuolė, sveikinu  4u.gif gal ten pas tave nėra ką mesti, todėl ir nekrenta  smile.gif Nors šiaip per savaitę tai ganėtinai daug, juk rekomenduojama tiek per mėnesį numesti.

Aciu aciu blush2.gif yra ka mesti ir ne mazai smile.gif ,bet as dziaugiuosi ir pasiryzau kita savaite,taqvo varijanto pasilaikyti.Gal ir tu kartu?
Atsakyti
Sveikos Mergytes. Pas mane reikalai visai prasti doh.gif Viena diena pakentejau ir vel pradejau valgyti doh.gif Tai , kad tokia pykta pasidariau, kad vyras galvojo isprotes, man viskas buvo ne taip verysad.gif
Bet vat siandien vel atsikeliau su mintim, kad pradesiu is naujo!!! kas cia per nesamones, ka mazas vaikas, juk ne blink.gif tai galima gi pakenteti, taigi del saves stengiuosi, o ne kaimynui biggrin.gif
Siandien geriau kava ir suvalgiau jogurta, tai jau gersiu tik miniralini vandeny, o nuo rytojau bulves pradesiu kapoti nestuke.gif
Jus saunuoles!!!! laikykites!!!!! Tiesa, pavasaris ne uz kalnu 4u.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif Stengiames 4u.gif Kazkaip dabar (trecia dietos diena) tikrai lengviau. O siaip sunkiausia buna vakare, kai jau guliu lovoje, - tada visos mintys tik apie maista, o pries akis - picos, kepsniai biggrin.gif . O ryte valgyt net nesinori.

Ir tau sekmes smile.gif
Atsakyti