Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių dietos

QUOTE(rienka @ 2008 01 16, 22:02)
soriukas, kad kisuosi, niu bet nuo -1.5kg tikrai ziedas apie pirsta nepradeda suktis

o ką aš žinau, kodėl taip yra. Juk kiekvienam krenta svoris nuo skirtingų kūno vietų, man visada prištai, veidas labai sukūsta, šlaunys.... Aš nesakau kad tas žiedas didelis toks kd krenta sukinėtis pradėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos.Jauciuosi gerai,siandie smile.gif .n tik 100gr,bet vistiek dziaugiuosi Atrodo koju tureciau nepavilkti,o jauciuosi energinga. thumbup.gif
Atsakyti
Labutis meginos smile.gif Gal ir vėl pasirodys kamnors keista, bet jau netekau 3 kg. thumbup.gif Gal prie to dar prisideda šioks toks stresiukas be to dar nesuvalgau visko, kas skirta, nes jau nelenda toks maistas. Sėkmės visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liute13 @ 2008 01 17, 16:21)
Puikus rezultatai.Sveikinu 4u.gif

dėkui smile.gif o kaip jums visoms sekasi? Šian ryte svėriausi, tai jau netekau 3,5 kg. Šiaip labai džaiugiuosi, bet pradėjo negerumai darytis: irdelė tabalavos ryte, galva svaigsta... verysad.gif na šian dar laikausi, bet dėl rytdienos nežinau, žiūrėsiu kaip tolaiu bus susveikatėle
Atsakyti
Sveikos mergaites.Jauciuosi gerai,bet man krenta gramais.Numeciau arti dvieju.Nuotaika puiki ,energijos per krastus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vixiuke @ 2008 01 18, 12:52)
dėkui  smile.gif o kaip jums visoms sekasi? Šian ryte svėriausi, tai jau netekau 3,5 kg. Šiaip labai džaiugiuosi, bet pradėjo negerumai darytis: irdelė tabalavos ryte, galva svaigsta...  verysad.gif na šian dar laikausi, bet dėl rytdienos nežinau, žiūrėsiu kaip tolaiu bus susveikatėle

Sveikute vixiuke. Tu mane gasdini,per greitai krenta svoris.Arba didink porcijas,arba nezinau,bet jeigu jauti sirdele,tai nejuokauk
Atsakyti
QUOTE(Liute13 @ 2008 01 18, 14:54)
Sveikos mergaites.Jauciuosi gerai,bet man krenta gramais.Numeciau arti dvieju.Nuotaika puiki ,energijos per krastus smile.gif
Papildyta:

Sveikute vixiuke. Tu mane gasdini,per greitai krenta svoris.Arba didink porcijas,arba nezinau,bet jeigu jauti sirdele,tai nejuokauk

matai man jau nesigeria tos pasukos, bet dabar lyg nieko, gal obuoliai padėjo smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
man sekasi gerai, svoris krenta, savijauta puiki, gal šiek tiek miegas ima, bet šiaip viskas ok thumbup.gif . Laukiu nesulaukiu obuolių dienos, labai jau norisi gaivaus biggrin.gif
Tu vixiuke, tikrai nejuokauk. Jei sveikata šlubuoja, čia ne juokas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 01 18, 16:53)
matai man jau nesigeria tos pasukos, bet dabar lyg nieko, gal obuoliai padėjo  smile.gif

Gerk kefyra,bus truputi stipriau,nes pasukos 0,3 %tai ne kazin kas
Atsakyti
sveikutės, taigi per 6 dienas netekau 4 kg, esu patenkinta, na jei sveikatėlė nešlubuotų verysad.gif Šian jau nebesilaikau dietos, tačiau užvalgiau truputuką virtos vištos su bulvėm ir nelenda, skrandis susitraukė smile.gif Visoms besilaikančioms linkiu sėkmės mirksiukas.gif beje, nepamirškit pasigirti rezultatais 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos besilaikancios ir dar besiruosiancios laikytis.Per penkias dienas netekau 2,5 kg.Dziaugiuosi.Valgyt visai nenoriu,vakar vistiena psidalinau su drauge,nes ir ja uzkabinau laikytis.Tik gal nusizengiu truputi,nes kefyro,pasuku geriu daugiau negu 500.Man taip greit nekrenta kaip vixiukei,bet ka turiu tuo ir dziaugiuosi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamkos!!! 4u.gif Na tikriausiai atejo ir mano laikas g.gif Kiek galima gyventi ir pastoviai buti nepatenkinta savimi. Siaip kuda nebuvau niekad, ugis 168 sveriau apie 63 kg. Gimdyti ejau 93 kg verysad.gif (is ligonines isejau 87 kg), nieko nesakau per 1,5 metu numeciau iki 70 kg. ir aisku, kad i kelnes savo vis dar neilendu biggrin.gif Noreciau prisijungti prie Jusu pabandyti sios dietos. Kartu smagiau thumbup.gif
Manau,kad geriau tokia dieta negu gerti preparatus pvz. Lida, vat ten mirtis organizmui!!! Aisku, svarbiausiai nepamirsti gerti vitaminus, o geriausiai mikroelementu pvz. Basika tikrai superines dalykas.
Sekmes, laikykites 4u.gif
Papildyta:
Nesuprantu 2 puslapi neduoda skaityti, raso, kad ivyko klaida, kad gali buti failas istrintas g.gif
Atsakyti
Sveikutes, stai as sugrizau pasveikusi, nuo rytojaus laikysiuos iskrovos dienos, nuo pirmadienio - dietos. Kas su manimi pradeda? Gal kartu pabandom nuo rytojaus, Tiesiog mama?

Saunuoles kitos mergaites, kurioms puikiai pasiseke, tikiuos mums nepritruks ryzto. smile.gif As beje noreciau numest kokius bent 4kg. Sveriu 58 su biskiu, ugis 160. Bet ne tiek svarbu svoris, bet per storos slaunys ir liemuo. Tikiuos ir santimetrai nukris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atlantida: 19 sausio 2008 - 21:25