Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių dietos

QUOTE(RenataG @ 2005 07 19, 00:12)
O dėl dietos, tai kaip minėjote ji yra panaši į Alos Pugačiovos. Valgyti reikia kas dvi valandas iki 18 val, pradėdant nuo 8.00. Kiekviena rytą būtinai išgerti puodelį juodos kavos. Prieš dietą padaryti iškrovos dieną. Dietos laikytis savaitę, po to savaitė valgoma įprastai, bet mažiau riebalų, saldumynų, miltinių gaminių ir aštraus maisto. Po to kitą savaitę vėl dieta ir taip toliau iki norimo rezultato

1 diena: 400 g virtų bulvių ir 500 g kefyro (1,5%)
2 diena: 400 g liesos varškės ir 500 g kefyro
3 diena: 400 g vaisių ir 500 g kefyro
4 diena: 400 g virtos vištienos krūtinėlės ir 500 g kefyro
5 diena: 400 g vaisių ir 500 g kefyro
6 diena: 1,5 l negazuoto mineralinio vandens
7 diena: 400 g vaisių ir 500 g kefyro

Toliau dėl jo-jo efekto: aš manau, jei kažkas nori sulieknėti, tai pasilaikys kokios nors dietos, sulieknės, o po to pradės save prižiūrėti, sveikiau maitintis ar derinti maistą ar kas nors panašaus.

baisi dieta - kava į tuščią skrandį, nei lašelio aliejau, visą savaitę jokios daržovės. ją turėjo sugalvoti tikras besmegenis. nors gal besmegeniams geriau, jie bent morką turi, o čia nė salotos lapelio...

Renata, tu geriau sukeisk vietomis tai, ką rašai - pradėk save prižiūrėti, sveikiau maitintis, derinti maistą ar ką nors panašaus, tada tikrai sulieknėsi. Nuo tokios dietos kaip šita, gali sulėtėt medžiagų apykaita, nes per greitai mesi svorį, o tada ir nuo kefyro storėsi.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 07 19, 10:29)
Tikiuosi bent vitaminų papildomai geri?
mačiau tokią besidietinančią, kuriai labai greit stogas pavažiavo...

Viskas tvarkoje. Geriu vitamaminus. Be to, šiandien nusprendžiau truputį save palepinti ir ką nors suvalgysiu neleistino ( šiandien jau pirma diena normalios savaitės). biggrin.gif Tai kad manau, kad stogas man nepavažiuos, aš jaučiuosi puikiai. ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrelle @ 2005 07 19, 17:33)
Aš, jau kaip sakiau, pasilieku su savo cepelinais  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif 
  O jums sėkmės, geriant kefyrą  smile.gif

Kefyras yra gerai, tik normos ribose. Su šviežiom bulvytėm - thumbup.gif:
Atsakyti
Pritariu smile.gif Tik ne po puslitrį kasdien schmoll.gif juk tai 5x100gr.~600kcal!!!!!!! O kur dar bulvės ar varškės... Pasikartosiu- man geriau cepelinai thumbup.gif Tai irgi ~600kcal. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrelle @ 2005 07 19, 17:46)
Pritariu  smile.gif  Tik ne po puslitrį kasdien schmoll.gif  juk tai 5x100gr.~600kcal!!!!!!!  O kur dar bulvės ar varškės... Pasikartosiu- man geriau cepelinai  thumbup.gif  Tai irgi ~600kcal.  mirksiukas.gif

Žiūrint koks kefyras mirksiukas.gif o jei pakeistume į pasukas manau būtų thumbup.gif ir kalorijų mažiau, ir sveikiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabbii: 20 liepos 2005 - 07:45
QUOTE(jadzka @ 2005 07 20, 08:44)
Vis tiek šita diena nesveika fear.gif

Sutinku! Manau sveikiau būtų padaryti kefyro iškrovos dieną vieną kartą į savaitę, žinoma svoris taip greitai nesumažės, bet taip greitai ir neataugs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabbii @ 2005 07 20, 08:50)
Sutinku! Manau sveikiau būtų padaryti kefyro iškrovos dieną vieną kartą į savaitę, žinoma svoris taip greitai nesumažės, bet taip greitai ir neataugs  ax.gif

Manau, kad valganst nedideliais kiekiais vaisių, uogų, jogurto, salotų ir mėsytės, svoris panašiai kristų, bet 100 kartų sveikiai thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(Gabbii @ 2005 07 20, 08:50)
Sutinku! Manau sveikiau būtų padaryti kefyro iškrovos dieną vieną kartą į savaitę, žinoma svoris taip greitai nesumažės, bet taip greitai ir neataugs  ax.gif

Oi pritariu simta kartu, nors kam tas kefyras. Iskrovos dienai galima ir negazuoto mineralinio, svarbu iskrovos diena. O kas ten apie jura. negi numetus kokius 5 kg. galima iskart gerai atrodyti, o kur nudribusi oda, sportuoti reikia daugiau. box.gif
Atsakyti
QUOTE(iriniux @ 2005 07 20, 09:00)
Oi pritariu simta kartu, nors kam tas kefyras. Iskrovos dienai galima ir negazuoto mineralinio, svarbu iskrovos diena. O kas ten apie jura. negi numetus kokius 5 kg. galima iskart gerai atrodyti, o kur nudribusi oda, sportuoti reikia daugiau. box.gif

O kas sako, kad nėra sporto? tongue.gif Sportas tai labai gerai ir aš sportuoju, net laaaaabai daug thumbup.gif
Atsakyti

Gal jau ir labai sena tema, bet ši dieta man labai patiko . Kai tik perskaičiau ją iš karto pradėjau laikytis thumbup.gif Bet.... jau praėjo 7 kančių dienos, o man nenukrito nė vienas kilogramas verysad.gif Gal kas supranta kas su manim vyksta, nenori tirpti riebaliukai ir viskas. Padėkit
Atsakyti
man kefyras patinka clap.gif
kai pribaigsiu sesiją, gal ir pagalvosiu apie šitą dietą. po paskutinės dietos bus praėję 3 savaitės: tada nukrito 4,5kg, plius dar 1,5kg nukrito nuo streso po to. tai dabar maždaug normaliai maitinuosi (bulviniai blynai, ledai, majonezinės mišrainės - bet saikingai), svoris laikosi. na, liko dar iš ko kokių 12kg nupurtyti ax.gif
Atsakyti
Parašyk kokios prieš tai laikeisi dietos. Tikrai išbandyk šią dietą nėra taip sunku. Man sunkiausia buvo paskutinės dienos. Po jos tris dienas valgiau normaliai dabar vėl toliau laikausi nežinau kaip seksis.
Atsakyti