Tik 7 dienos , man tai atrodo normalu išsivalis organizmas ir tiek , okam greitai krinta svoris tai dar geriau. Kaip matai mano organizmas net nesuprato, kad per mažai gauna maisto kas turi nemažai viršsvorio tai joks čia badas , va jei tu sveri tik 50 kg. nu jau kitas dalykas , po tokios dietos ir numirt gali.
Labas vakaras
Perskaiciau sia tema ir stai mano komentaras: as taip pat turiu problemeliu del antsvorio, laikiausi ivairiu dietu, geriau piliules. Ko pasiekiau: jo-jo efekto, isryskejo celiulitas, pradejo luzineti nagai, slinkti plaukai...
Vyras mane isdurnino ir liepe gerti vitaminus... jau kelintus metus nesilaukau jokiu dietu, o tiesiog stengiuosi nevalgyti po 18 val. ir neprisiryti pietu metu. Be to pradejau valgyti pusrycius, t.y. sumustiakas ir kavos puodelis... anksciau mano pusryciai buvo TIK kavos puodelis
Svoris po truputuka krenta...
Mano geriausia isvaizda buvo pasiekta sporto deka, lankiau aerobika, po to rytais begiodavau
Kai pradedi tingeti, atsiranda noras eiti lyg ir lengviausiu budu, bet istikruju tai tik sunkesnis kelias... Taip, kad istvermes ir pirmyn i sporto sales, arba bent vaiksciokite i masazus, jau pasirinkimas ju ivairus!
Pirmiausia mylekime pacios save

Perskaiciau sia tema ir stai mano komentaras: as taip pat turiu problemeliu del antsvorio, laikiausi ivairiu dietu, geriau piliules. Ko pasiekiau: jo-jo efekto, isryskejo celiulitas, pradejo luzineti nagai, slinkti plaukai...

Mano geriausia isvaizda buvo pasiekta sporto deka, lankiau aerobika, po to rytais begiodavau

Kai pradedi tingeti, atsiranda noras eiti lyg ir lengviausiu budu, bet istikruju tai tik sunkesnis kelias... Taip, kad istvermes ir pirmyn i sporto sales, arba bent vaiksciokite i masazus, jau pasirinkimas ju ivairus!
Pirmiausia mylekime pacios save

Aš laikiausi iki galo šios dietos, po pirmos savaitės nelabai krito svoris, bet kai antrą kartą pakartojau tai jau visai neblogai minus 5 kg. Tik aš truputi pakeičiau vietoj kefyro gėriau raugintas pasukas. Man truputi sunkiau krinta svoris nes aš dirbu sėdimą darbą ir beveik visą dieną sėdžiu prie kompo neišeidama iš kabineto ,bet jei pasportuočiau būtų išvis jėga

dar prieš daugiau nei 15 metų Dolinos dieta buvo šiek tiek kitokia.Per savaitę-7kg.Aš jos laikiausi... detaliai jau nepamenu,bet tiksliai atsimenu dvi paskut.dienas mineralinis 2l.ir kefyras2l.Tai vos kojas pavilkau,bet svoris nukrito.Ir mėnesines dingo,bet gi džinsus užsisegiau o jie nukrito žemyn.Buvau jauna-kvaila.Manau šiais laikais yra kur kas geriasnių būdų mest svorį ir aš juos esu išbandžius.Padejo.tai individualu.

Aš jau kokie 10 metų laikausi įvairiausių dietų ir geriu visokiausius papildus kad sumažinčiau svorį bet niekas nesikeičia
Man geria keles dienas pabadauti nei po biški per menesį 2 kg. Kas tie 2 kilai ant manes net nesimato nors mano svoris75 o ūgis 163 Jei nukristu kokie 5 tai gal ant liemens matytūsi, bet šlaunys tai jau reikėtu visus 10 nusikratyti kad pasimatytų efektas. O jei aš pasportuoju tai žvėriškas apetitas atsiranda, geriau grįžus iš darbo jei yra galimybė guluosi į lova prie teliko ir stengiuos net nesikelti kad nepaimčiau ko į burną.

[FONT=Times]
Sveiki
aplamai esu dietu fanatike ir jei isgirstu tokia, ai tirpsta kaip sniegas lauke butinai uzkimbu ir pabandau, po to ziuriu kas bus. Efektyviausia mano isbandyta yra jogurtine dieta, labai naudingas dalykas. O kas per dieta yra Dolinos? Koks kaloringumas bendras produktu turetu buti per diena, ka reikia valgyti ir ko atsisakyti?
QUOTE(RenataG @ 2005 07 16, 22:37)
Šiandien jau šešta diena, kai sėdžiu ant Larisos Dolinos dietos. Iš ryto pasisvėriau -5,5 kg, o man dar reikia numesti mažiausiai 10 kg, o 15 tai būtų idealu. Gal kas nors jau yra išbandęs ją?
Sveiki

aplamai esu dietu fanatike ir jei isgirstu tokia, ai tirpsta kaip sniegas lauke butinai uzkimbu ir pabandau, po to ziuriu kas bus. Efektyviausia mano isbandyta yra jogurtine dieta, labai naudingas dalykas. O kas per dieta yra Dolinos? Koks kaloringumas bendras produktu turetu buti per diena, ka reikia valgyti ir ko atsisakyti?
Kaloriju tai mano manimu užtenka bent jau man vien kefyras nemažai turi. Mano manymu tai 7 iškrovos dienos ir tiek. Labai panorėjus galima iškentėti, o kam greit krinta svoris tai super

QUOTE(Indi @ 2006 02 26, 15:42)
Esu išbandžiusi jos dieta. Išmečiau daug pinigų ir laiko. Ir aš ne viena tokia. Buvo akcija ,kada pakartotinai nemakomai galima buvo kreiptis pas ją,ir kreipiasi labai daug žmonių kurių svoris vel ataugo. Tai labai gerai pagalvokit.
Na nežinau kaip ten būna pas kitas, bet aš turiu du pvz. kurios numetė prieš 6 metus po 30 kg. ir iki šiol lieknos.
Pati jos pagalba po pirmo gimdymo numečiau 15 kg. ir viskas buvo ok, o turėjau numesti 20 kg. , bet neužteko valios ir užtvirtinime nebuvau , bet svoris neataugo kol vėl nepasigimdžiau. Dabar vėl kankinuosi kitomis dietomis, bet kaip ir nieko nesigauna. Man per mažai maisto. Jos ieškau, nes kreipiantis pakartotinai nereikia mokėti visos sumos, o tik tiek kiek priaugai nuo paskutinio apsilankymo.
QUOTE(3ramune @ 2006 02 26, 15:17)
Na nežinau kaip ten būna pas kitas, bet aš turiu du pvz. kurios numetė prieš 6 metus po 30 kg. ir iki šiol lieknos.
Pati jos pagalba po pirmo gimdymo numečiau 15 kg. ir viskas buvo ok, o turėjau numesti 20 kg. , bet neužteko valios ir užtvirtinime nebuvau , bet svoris neataugo kol vėl nepasigimdžiau. Dabar vėl kankinuosi kitomis dietomis, bet kaip ir nieko nesigauna. Man per mažai maisto. Jos ieškau, nes kreipiantis pakartotinai nereikia mokėti visos sumos, o tik tiek kiek priaugai nuo paskutinio apsilankymo.
Aš irgi turiu nemažai pavizdžiu ,kada žmones numeta svori tik sumažinant savo dienos raciona ir pradedant sportuoti. Ir tai nieko nekainuoja (pinigais).O pas Badikova,eigu nemoki už kilogramus,tai tik ta "kroška Badi" kainuoja 100lt menesiui,ir kad gaminti jos patekalus reikia nedirbti, o visa diena sedieti prie podu
QUOTE(Indi @ 2006 02 26, 19:40)
Aš irgi turiu nemažai pavizdžiu ,kada žmones numeta svori tik sumažinant savo dienos raciona ir pradedant sportuoti. Ir tai nieko nekainuoja (pinigais).O pas Badikova,eigu nemoki už kilogramus,tai tik ta "kroška Badi" kainuoja 100lt menesiui,ir kad gaminti jos patekalus reikia nedirbti, o visa diena sedieti prie podu
Tas ir baisiausia, kad reikia sumažinti maisto kiekį ir sportuoti, o toks metodas man nepriimtinas.Sportuoti neturiu laiko, o gal net labiau noro, o jausti alkį yra bjauru. Todėl ir ieškau sau tinkamos dietos. Mėsa nėra pats sveikiausias produktas, bet juk taip gyventi nereikia amžinai, o tik iškęsti kol svoris nukris.O kas liečia maisto ruošimą, tai bet kokioje dietoje turi rūpintis tuo ką valgai, juk neprikimši pusfabrikačių?
Jeigu valgysi tik salotas, tai valio. Bet aš tikrai negalėčiau dirbti tik salotų užvalgius
Ir dar, aš svori pas Badikovą, mečiau be badi, nes negalėjau jos naudoti dėl alergijos.
QUOTE(3ramune @ 2006 02 26, 20:37)
Tas ir baisiausia, kad reikia sumažinti maisto kiekį ir sportuoti, o toks metodas man nepriimtinas.Sportuoti neturiu laiko, o gal net labiau noro, o jausti alkį yra bjauru. Todėl ir ieškau sau tinkamos dietos. Mėsa nėra pats sveikiausias produktas, bet juk taip gyventi nereikia amžinai, o tik iškęsti kol svoris nukris.O kas liečia maisto ruošimą, tai bet kokioje dietoje turi rūpintis tuo ką valgai, juk neprikimši pusfabrikačių?
Jeigu valgysi tik salotas, tai valio. Bet aš tikrai negalėčiau dirbti tik salotų užvalgius
Ir dar, aš svori pas Badikovą, mečiau be badi, nes negalėjau jos naudoti dėl alergijos.
As irgi pas ja numeciau 14kg ,
kai pradejau kimst viska is eiles iskart svoris nepriaugo, valgiau puse metu viska ir cepelinus ir vedarus prisivalgydavau torto ir ne kg svorio neuzaugo, ant kiek buvo susireguliavus medziagu apykaita, bet po pusmecio jau pradejo augt kg. Dabar irgi ruosiuosi laikytis badikovos dietos nes ji

Besilankydama pas Badikova tikrai maciau daug pavyzdziu kur po menesio motereles atvaziuodavo neatpazistamai pasikeite, buvo tokiu kur per menesi 18kg numesdavo.
Dabar paskaičiuokime kurmiai. Norint, kad svoris nukrisų 0,5 kg,organizmas turi negauti 3000 kalorijų. Žodžiu, jei norima sukūdėti 5 kg turim negauti 30000 kalorijų ( jei vidutiniškai 2000 kal per dieną) tai gaunasi 15 dienų gryno bado. Kas nei sveika, nei rekomenduojama...
jei per 5 dienas numetėt 5 kg ir dar gerdami kefyrą valgydami bulves, tai jūs netekote vandens, o ne svorio. Kuris greitu laiku sekmingai grįš
Gal geriau kūdėti po truputį, normaliai, (valgant įvairų sveiką maistą) iki 1kg per savaitę, bet visam laikui?
jei per 5 dienas numetėt 5 kg ir dar gerdami kefyrą valgydami bulves, tai jūs netekote vandens, o ne svorio. Kuris greitu laiku sekmingai grįš

Gal geriau kūdėti po truputį, normaliai, (valgant įvairų sveiką maistą) iki 1kg per savaitę, bet visam laikui?