Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių dietos

nu nzn, laikiaus labai mazo kaloringumo pora menesiu, nukrito viso ~20 kg. gryzo du, bet edu tai beleka. svarbu po biski is leto prieit paskuj prie normalios mitybos. tiksliau ta normali mityba veliau gaunas riebalu ir visko edimas wink.gif
zodziu - reik protingai tas iskrovas daryt ir pavyks veliau negryzt i tas pacias roges wink.gif
Atsakyti
as laikiausi ziema tos dietos. tai nukrito 3 kg. geriausia kai iskrovos diena buna ne savaitgali aisku, nes labai sunku. ir kefyro geriau po 1,5 berods, tikrai ne po 0,5.

siaip nelabai drastiska, tik va vasara tai sunku itariu jos laikytis mastau.gif
Atsakyti
Labutis. Nuo rytdienos pradedu laikytis šios dietos, na tikslaiu tariant rytoj darysiu iškrovos dieną. Prieš gerus 2 metus laikiausi japoniškos dietos, poto dar tokios su sriuba, ryžių tai per 3 mėn netekau 26 kg. poto dar kelių kg netekau mirksiukas.gif per tuos metus prisižiūrėjau, tai svoris neataugo. Po gimdymo taip pat svėriau tiek pat, kiek ir prieš nėštumą, bet nustojus maitinti priaugau kelis kg, taigi dabar vėl noriu jų atsikratyti. Galbūt kasnors nori palaikyti kompaniją? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis. na kaip matau ši tema nelabai gyvuoja, tačiau pasakysiu savo atsiliepimus apie šią dietą. Kaip ir žadėjau, laikiausi jos 8 dienas (1 diena iškrovos). Gan lengva dieta, tik labai sunku buvo paskutinę dieną, tai valgiau obuolius. Numečiau 5 kg, liemuo sumažėjo 4, klubai 3, šlaunis 2 cm. Aš patenkinta rezultatais. Kitą savaitę žadu vėl kartoi. Šian galiu viską valgyti, bet net nežinau ką valgyti pusryčiams, atrodo visko taip norisi mirksiukas.gif Jei kas laikysis šios dietos, linkiu sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
as ir esu girdejus apie sia dieta,mano kaimyne jos karta i metus jos laikosi,tai labai patenkinta thumbup.gif visada per ja numeta 6kg.! as dbar laikausi delcios dietos,bet kiek veliau noriu isbadyt dar kokia nors,tai jauciu apsistosiu ties sita g.gif
Atsakyti
gal turite daugiau patirties laikantis dietos pas sia moteri, pasidalinkit. 4u.gif
Atsakyti
Aš buvau labai pavizdinga ir laikiausi pagal jos planą 4u.gif . Taip aš numečiau 10 kg per mėnesį, tačiau jaučiausi baisiai: svaigdavo galva, prasidėjo stomatitas. Bet nuotaika buvo puiki nes kg krito puikiai. Aš nebadavau - kaip minėjau viskas pagal sąrašą drinks_cheers.gif . Tačiau po mėnesio pritrūkus valios, aš labai greitai susigrąžinau prarastus kg doh.gif . Pati kalta, tačiau ši dieta baltyminė, o juk taip vaisiu ir aišku ko negalima lotuliukas.gif labai norisi. Kiekvienam skirtingai, tačiau aš antrą kartą nesiryžčiau pas ją eiti mirksiukas.gif .
Atsakyti
o gali kas nors parasyti koksa maisto meniu pas badykova?
Atsakyti
Sveikos.Kazko nurimot su DOLINOS dijeta,noriu pradeti,aisku nuo rytdienos smile.gif kurios laiketes gal parasysit kaip sekesi,atrodo nieko sudetingo.
Atsakyti
labas 4u.gif
Viename iš pateiktų šios dietos variantų perskaičiau, kad prieš pradedant rekomenduojama išsivalyti organizmą. Tai šiandien tuo ir užsiimu ax.gif, o rytoj pradėsiu šios dietos pagalba lieknėti lotuliukas.gif
Tai galėsim dalintis įspūdžiais ir pasiekimais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renoska @ 2008 01 14, 16:44)
labas 4u.gif
Viename iš pateiktų šios dietos variantų perskaičiau, kad prieš pradedant rekomenduojama išsivalyti organizmą. Tai šiandien tuo ir užsiimu ax.gif, o rytoj pradėsiu šios dietos pagalba lieknėti lotuliukas.gif
Tai galėsim dalintis įspūdžiais ir pasiekimais  mirksiukas.gif

Ape organizmo valyma tai kaip ir neiskaiciau,tik,kad iskrova.Sedziu ant arbatos,kad nebutu salta.O kaip ta organizma valaisi?
Atsakyti
Dietai pasibaigus, po kokio mėnesio parašykit, ar svoris negrįžo smile.gif
Atsakyti