Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių dietos

QUOTE(solo @ 2008 01 14, 17:24)
Dietai pasibaigus, po kokio mėnesio parašykit, ar svoris negrįžo  smile.gif

šios dietos laikaiusi prieš 3 mėn ir svoris neataugo smile.gif Noriu dar šiek tiek numesti, o beje po bet kokios dietos reik žiūrėt ką valgai
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 01 14, 18:32)
šios dietos laikaiusi prieš 3 mėn ir svoris neataugo  smile.gif Noriu dar šiek tiek numesti, o beje po bet kokios dietos reik žiūrėt ką valgai

As irgi manau,kad reikia pastoviai laikytis.Pries du metus laikiausi Chazano dietos numeciau 15kg,viskas buvo gerai kol itempus vadzias laikiausi,bet nutrukau per sias sventes ir prasom,4kg uzsidejo ant kupros,todel nenoriu laukti ir pirmyn
Atsakyti
QUOTE(Liute13 @ 2008 01 14, 18:23)
Ape organizmo valyma tai kaip ir neiskaiciau,tik,kad iskrova.Sedziu ant arbatos,kad nebutu salta.O kaip ta organizma valaisi?

Taip kaip ir tu, geriu arbatas įvairias. Tik kai jau labai noriu valgyti - kefyro stiklinę išgeriu. Esu visai patenkinta, šią dieną pratempiau be jokių didesnių problemų thumbup.gif Rytoj startuoju
Atsakyti
sveiktuės mirksiukas.gif man vakar buvo labai sunki diena, o šian jau nieko, nesinori valgyti.
Atsakyti
Na stai dienele ir i pabaiga,praejo puikiai,net bulves liko.
Atsakyti
QUOTE(Liute13 @ 2008 01 15, 18:23)
Na stai dienele ir i pabaiga,praejo puikiai,net bulves liko.

parašykit, kurio varianto dietos jūs laikotės, nes yra kelios panašios. Aš laikausi šios (šiektiek pasikoregavau pagal save ir rastus komentarus inete):
1 diena - pasukų litras
2 diena - pasukų litras ir 3 virtos bulvės
3 diena - pasukų litras ir 200 g. varškės
4 diena - pasukų litras ir višta virta (200 g.) be druskos bei odos
5 diena - 1 kg obuolių
6 diena - 1 litras pasukų
7 diena - mineralinis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vixiuke: 15 sausio 2008 - 18:55
QUOTE(vixiuke @ 2008 01 15, 19:54)
parašykit, kurio varianto dietos jūs laikotės, nes yra kelios panašios. Aš laikausi šios (šiektiek pasikoregavau pagal save ir rastus komentarus inete):
1 diena - pasukų litras
2 diena - pasukų litras ir 3 virtos bulvės
3 diena - pasukų litras ir 200 g. varškės
4 diena - pasukų litras ir višta virta (200 g.) be druskos bei odos
5 diena - 1 kg obuolių
6 diena - 1 litras pasukų
7 diena - mineralinis

laikausi1d.400g bulviu+500kefyro 1,5%,2d.400g.varskes liesos+500kefyro,3d.400g.vaisiu+500kefyro,4d.virt.vistienos krut.+kefyras,5d.vaisiu+500kefyro,6d.1,5.negazuoto mineralinio,7d.400vaisiu+500kefyro.as radau tik tokia sekancia savaite pasilaikysiu tavosios.
Atsakyti
Sveikos, noreciau ir as isbandyti sia dieta. Nes nuosekliai sveikai mitybai ir sportui truksta laiko ir kantrybes. Dietos laikysiuos pirma karta gvenime, nesu tikra, kad pavyks, mat valios man siaip truksta 4u.gif Bet pameginsiu.

Rytoj darysiu iskrovos diena. Ar galima valgyti vaisius ir gert mineralini? Nelabai zinau, kas ta iskrovos diena? Patarkite prasau...

Dar noriu paklaust - ar po sios dietos niekam nebuvo silpna? O plaukai neslinko?
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2008 01 15, 21:01)
Sveikos, noreciau ir as isbandyti sia dieta. Nes nuosekliai sveikai mitybai ir sportui truksta laiko ir kantrybes. Dietos laikysiuos pirma karta gvenime, nesu tikra, kad pavyks, mat valios man siaip truksta  4u.gif Bet pameginsiu.

Rytoj darysiu iskrovos diena. Ar galima valgyti vaisius ir gert mineralini? Nelabai zinau, kas ta iskrovos diena? Patarkite prasau...

Dar noriu paklaust - ar po sios dietos niekam nebuvo silpna? O plaukai neslinko?

Sveika prisijungus.Iskrova as darau tik skysciais.Arbatas visokias,jeigu jau labai liudna sauksteli medaus i arbata.Mineralinis irgi gerai,bet dabar salta tai geriau arbata.o nuo astuoniu dienu manau kad plaukai tikrai liks vietoje smile.gif
Atsakyti
pritariu, kad plaukai tikrai nepradėjo slinkti, o bet kuriuo atveju, bet kada gali nutraukti dietą, jei pasijausi negerai (tik kad tai netaptų piktnaudžiavimu, kai pritrūks valios smile.gif )Iškrovos diena, tai nėra nieko nevalgymas. Galima suvalgyti vaisių, varškės, išgerti kefyro ir pan. Tik per tą dieną, galima valgyti vienos rūšies produktą ir nedaug (pvz.: kefyro litras ir lieso, aš geriu pasukas, jos išvis yra liesos 0,3 proc.). Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, laikiausi šios dietos bet tik 4 dienas, prisijungsiu prie jūsų. Pabandysiu vėl, gal išsilaikysiu 7 dienas ?
Atsakyti
Labas, visoms 4u.gif
na štai kaip sakoma - baigėsi pirma diena thumbup.gif
Jaučiuosi puikiai thumbup.gif . Energija liejasi per kraštus. Ryte pasportavau, vakare linijinius šokius pašokau. Esu tokia lengva ir veido oda akivaizdžiai pagražėjo nuo kefyro. Žodžiu viskas super. Kaip sekasi Jums?
Aš laikausi tokio varianto:
1 d. 3 virtos su lupenomis bulvės + 1 litras lieso kefyro
2 d. 200 grietinės + 1 litras lieso kefyro
3 d. 200 g varškės+ 1 litras lieso kefyro
4 d. 0,5 kg vištienos file + 1 litras lieso kefyro
5 d. 1 kg obuolių arba 0,5 kg morkų + 1 litras lieso kefyro
6 d. + 1 litras lieso kefyro
7 d. 1,5 litro mineralinio

Atsakyti