Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(Eve-line @ 2009 02 17, 16:13)
biggrin.gif  jo as ne toki turejau. O toki labai noreciau nupirkti, bet kad labai toli dabar nuo manes ta vilkpede

pirkau martinoje siaures miestely
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2009 02 17, 14:16)
pirkau martinoje siaures miestely

ir ten man per toli, ne pakeliui. verysad.gif Dirbu ir gyvenu prie PAnoramos. Gal bus rusiskos kosmetikos parduotuveje kur Europos pereja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 02 17, 16:20)
ir ten man per toli, ne pakeliui.  verysad.gif  Dirbu ir gyvenu prie PAnoramos. Gal bus rusiskos kosmetikos parduotuveje kur Europos pereja  g.gif

g.gif nium nelabai toli. as gyvenu fabuose ir vien del sito aliejaus vaziavau iki siaures miestelio tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2009 02 17, 14:24)
g.gif nium nelabai toli. as gyvenu fabuose ir vien del sito aliejaus vaziavau iki siaures miestelio  tongue.gif

kol kas pati pagaminsiu varnalesu alieju, vis tiek jau saknis jau nupirkau. biggrin.gif O paskui ziuresiu, ar laiko atsiras. Cia biski offtopicas, sorry
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2009 02 17, 14:00)
mano va toks
Papildyta:
g.gif tai tikriausiai ne apie toki pati kalbame  g.gif

O kur butu galima toki nusipirkti?.. ax.gif Ups, jau supratau, kur 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunreja: 17 vasario 2009 - 15:01
QUOTE(Eve-line @ 2009 02 17, 13:57)
Gal ne apie ta pati. as kalbu apie ELFA firmos. toks su pipiete, tamsiame butelyje...  foto neturiu...

as turiu varnalesu alieju 30 ml tokioj geltonoj dezutej su nupiesta varnalesa, o viduj tamsaus stiklo buteliukas. sudeties ten niekur nerandu, o rusiskai ir nemoku. lietuviskai parayta kad gamintojas aromaty zizni g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2009 02 17, 20:05)
as turiu varnalesu alieju 30 ml tokioj geltonoj dezutej su nupiesta varnalesa, o viduj tamsaus stiklo buteliukas. sudeties ten niekur nerandu, o rusiskai ir nemoku. lietuviskai parayta kad gamintojas aromaty zizni g.gif

Mano irgi toks mirksiukas.gif Ir ten sudeties nera niekur parasytos... schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
o kur pirkot?
Atsakyti
Sausiems ir luzinejantiems plaukams gerai yra pasildytas misinys is simondsiju ir sviestmedzio alieju, ir medaus. Issisakojima gydo kokosu aliejus+sandalo eterinis aliejus rolleyes.gif
Atsakyti
o kur gaut ta sandalo eterini aliejuka?turiu kokoso bet nebandziau ant plauku deti, nadoju alyvuogiu ir dar ricinos alieju, man visai patinka thumbup.gif
Atsakyti
gal as truputi prajuokinsiu bet ar SALTALANKIU ALIEJUS TINKA PLAUKAM g.gif
Atsakyti
Aliejai, o tuo labiau eteriniai aliejai turi buti "tikri" geros kokybes. smile.gif Aromatika, Styx kuriuos galima rasti vaistinese, taip pat cia yra kokybiski http://www.kvapunama...roduktai/video/
Atsakyti