Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(gutte86 @ 2009 02 15, 17:51)
gaila, kad klaipedoj nera nerafinuoto kokosu aliejaus  verysad.gif  o rafinuoto poveikis turbut nera lb geras plaukams?

esu turejus rafinuoto kokosu -tai fe, nes toks grynas taukas, kuris gan sunkiai susigeria ir jokio doro poveikio, antra kart ne uz dyka neimciau

QUOTE(Eve-line @ 2009 02 17, 09:16)
labas rytas,
norejau paklausti kur galima nupirkti ekologisko varnalesu aliejaus?[SIZE=7] Martina neminekit, nes ten ne ekologiskas...

nelabai yra teke tokio matyt LT, perziurejau keleta internetiniu parduotuviu ir ten nieko ax.gif
Siaip gryno buna IKi parduotuviu a la kioskeliuose -ten prekiauja ivairiais is rusijos atveztais aliejais ir vaistais ar kazkuo panasiai g.gif. Maciau 30 ml virs 5 lt kainavo

QUOTE(agnerici @ 2009 02 17, 21:37)
gal as truputi prajuokinsiu bet ar SALTALANKIU ALIEJUS TINKA PLAUKAM g.gif

g.gif as tai tutbut netepciau, nes jis oda dazo tokia geltona spalva -speju ir plauka paveiktu lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu linu semenu alieju(saltai spaustas nerafinuotas),bet pasibaiges jo galiojimo laikas-iki 2008.07men.Idomu,ar jis dar butu tinkamas naudot plaukams,ar ne?Gal jau belieka mest ji lauk??
Gal is merginu kas bande si alieju?Koks jo poveikis plaukams-ar jis glotnina,svelnina plauka ar pan.?
Atsakyti
QUOTE(dainele35 @ 2009 02 18, 01:07)
Turiu linu semenu alieju(saltai spaustas nerafinuotas),bet pasibaiges jo galiojimo laikas-iki 2008.07men.Idomu,ar jis dar butu tinkamas naudot plaukams,ar ne?Gal jau belieka mest ji lauk??
Gal is merginu kas bande si alieju?Koks jo poveikis plaukams-ar jis glotnina,svelnina plauka ar pan.?

nenaudok...ismesk, nusipirksi kita, 6 lt tekainuoja mirksiukas.gif
as bandziau...tik nelb pamenu poveiki hihihi.gif kai naudosi, tik NEsildyk...
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2009 02 17, 20:40)
o kur pirkot?

www.naujojibarmune.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 02 18, 00:11)
nenaudok...ismesk, nusipirksi kita, 6 lt tekainuoja  mirksiukas.gif
as bandziau...tik nelb pamenu poveiki  hihihi.gif kai naudosi, tik NEsildyk...

aham, as vakar 1.5val laikiau semenu alieju wub.gif plaukuciai minkstuciai wub.gif dievinu semenu alieju bigsmile.gif
Atsakyti
O is kvapu namu visi aliejai 100 proc. nerafinuoti? zadu is ten pirkti, tai dabar net nezinau...
Atsakyti
QUOTE(agnerici @ 2009 02 17, 21:37)
gal as truputi prajuokinsiu bet ar SALTALANKIU ALIEJUS TINKA PLAUKAM g.gif

Nu mano supratimu tai ko gi jam netikti ? Juk saltalankiu alieju naudoja kaip regeneruojanti odai, net opoms gydyti, bet kai as buvai blond ir juo tepiausi, tai biski kaip ir vos vos paryzina plauka ( man tas netrukde ), nes pats aliejus toks gi klaikiai oranzinis, tai perspeju blondines, kad nenuryzintu 4u.gif
Atsakyti
Stai dar koki psl. radau:

http://www.aliejus.com/

gal kuri zinot ji?
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2009 02 18, 11:39)

gal kuri zinot ji?

as is tos parduotuves visus aliejus perku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2009 02 18, 09:56)
O is kvapu namu visi aliejai 100 proc. nerafinuoti?

taip, 100 % nerafinuoti ir labai kokybiski mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2009 02 18, 10:39)

gal kuri zinot ji?

Zinau tik svajonese sad.gif Kaune ju atstovybes nera, netu nesiuncia, nors pasiusk doh.gif , o kiek geru atsiliepimu apie juos...
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2009 02 18, 11:26)
Nu mano supratimu tai ko gi jam netikti ? Juk saltalankiu alieju naudoja kaip regeneruojanti odai, net opoms gydyti, bet kai as buvai blond ir juo tepiausi, tai biski kaip ir vos vos paryzina plauka ( man tas netrukde ), nes pats aliejus toks gi klaikiai oranzinis, tai perspeju blondines, kad nenuryzintu  4u.gif

brunete esu ,tikiuosi nenuims spalvos pabandysiu su alyvuogiu pamaisyt rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Stichija @ 2009 02 18, 13:18)
Zinau tik svajonese sad.gif Kaune ju atstovybes nera, netu nesiuncia, nors pasiusk  doh.gif , o kiek geru atsiliepimu apie juos...

bandysiu drauges prasyt kad vilniui nupirktu labai noreciau dar sezamu aliejaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnerici: 18 vasario 2009 - 13:54