Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(Gelyciuke @ 2009 01 07, 16:51)
o as semenu turejau...fui koks kvapas nepakenciamas,nu bet sunaudojau nes maza kieki turejau biggrin.gif  na as matai esu tinginiuke su tais aliejais...nerandu as kazkaip laiko su jais daznai zaisti doh.gif  o reiketu ax.gif  siaip manau jei tik turi laiko drasiai gali tuos aliejukus tepti ant plaukuciu kiek tik nori..juk cia naturalus dalykas ir tikrai jiems nepakenks, o ir po tokio intensyvaus naudojimo manau plaukuciai tau atsidekos savo groziu mirksiukas.gif

siuo metu sesija - tai sedziu namie, laiko tokiem dalykam surandu biggrin.gif niu ir man taip atrodo kad tai sveikas dalykas. tai padazninsiu tepliojimus lotuliukas.gif ir parasysiu rezultatus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 01 07, 17:20)
siuo metu sesija - tai sedziu namie, laiko tokiem dalykam surandu biggrin.gif  niu ir man taip atrodo kad tai sveikas dalykas. tai padazninsiu tepliojimus  lotuliukas.gif ir parasysiu rezultatus  mirksiukas.gif

Lauksim rezultatu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2009 01 07, 11:15)
man bent per 2 kartus  doh.gif 

tai kokio ilgio tavo plaukai- turbut keliolika metru blink.gif , mano plaukai zemiau juosmens, ta monoi naudojau karta per savaite - uzteko vos ne pusei metu
Atsakyti
o mano megstamiausias dabar avokadu, aisku nerafinuotas smile.gif plaukai taip blizga.. smile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neret: 07 sausio 2009 - 17:32

kur perki avokadu alieju? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 01 07, 15:56)
sorry, ne semenu pirkau, o sezamu  lotuliukas.gif  blush2.gif
o Tu ilgai naudoji aliejus? nes as tik 2 kartus bandziau...zadu i savaite kokius 3-4 kartus lepintis...ne per daug?? ax.gif  gal sakau po ilgesnio laiko dar geresni rezultatai butu  wub.gif 
beje, tiek alyvu, tiek sezamu faini, sezamu beveik kvapo nera, tai maloniau  mirksiukas.gif

as tai puse metu jau saziningai karta per savaite uzsitepu alieju ant plauku, tai rezultatai tikrai thumbup.gif nes jau truputi daugiau nei puse metu nesikerpu plauku, nes auginu.. kirpimas kol kas geras dar, tai nematau reikalo eit pakirpinet plauku galu, nes jie nei issisakojei nei seip kokie baisus (tfu tfu tfu biggrin.gif ).. tikrai jaucias plaukams alieju poveikis.. nebutu cia gal taip labai jau ir keista (ar ypatinga), jei as tu savo plauku nedziovinciau dziovintuvu kas dvi-trys dienos.. plius dar su tiesintuvu megstu prsieit doh.gif
is man labiausiai patikusiu alieju tai monoi, kokosu, makadamiju ir va neseniai isbandziau sezamu thumbup.gif
Atsakyti
sveikos... as irgi nusipirkau makadamiju aliejaus... eisiu tuoj tepti.. palaikysiu per nakti. pirma karta atliksiu sia procedura biggrin.gif idomu kaip ryt plaukai ar gerai issiplaus g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 01 07, 19:27)
kur perki avokadu alieju? mirksiukas.gif

Na klaipedoje yra specialios aliejaus parduotuves, viena janonio gatvej, kita prie vaiku pasaulio. ir nera jis brangus. uz 100ml gal kokia 7 lt, nepamenu, ten pilstomas. visokiu tu alieju yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neret @ 2009 01 08, 02:35)
Na klaipedoje yra specialios aliejaus parduotuves, viena janonio gatvej, kita prie vaiku pasaulio. ir nera jis brangus. uz 100ml gal kokia 7 lt, nepamenu, ten pilstomas. visokiu tu alieju yra smile.gif

Prie vaikų pasaulio, tai čia kur? Taikor pr. ir Debreceno gatvės sankryžoje? Prie Medinavos restorano?
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2009 01 08, 14:10)
Prie vaikų pasaulio, tai čia kur? Taikor pr. ir Debreceno gatvės sankryžoje? Prie Medinavos restorano?

Aha, ten smile.gif salia "trobos"
Atsakyti
QUOTE(neret @ 2009 01 09, 00:46)
Aha, ten smile.gif  salia "trobos"

Ačiūks 4u.gif Užlėksiu, visvien pakeliui, o ir makadamijų aliejus eina į pabaigą.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 01 07, 17:06)
tai kokio ilgio tavo plaukai- turbut keliolika metru  blink.gif , mano plaukai zemiau juosmens, ta monoi naudojau karta per savaite - uzteko vos ne pusei metu

Ne, ne 2 metrai lotuliukas.gif , daug maz iki juosmens, tepu 2x savaitej, tik kad ju labai daug, stori ir labai labai labai issauseje, tai sugeria viska, ka betepciau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 01 07, 11:50)

o beje Stichija is kur perki ta kokosu alieju kad toks didelis kiekis ir kaina tokia minimali? thumbup.gif  ax.gif  ir kaip siaip tavo nuomone apie ta kokosu alieju?jauti koki poveiki savo plaukuciams? mirksiukas.gif

As perku Kaune, Sveiko maisto parduotuveje, Dujotiekio gatveje, arba is sito saito
http://www.sveikipro...t/lt/main/howto
Bet pardej idomiau, gali paskaityt, patampyt, Vilniuj maciau tai jie net kelias atstovybes turi. Kokia mano nuomone? g.gif Na is visu bandytu jis man geriausiai " prisotina " plauka, plaukai buna tokie sunkus, bet svelnus, labai blizgantys, slidus, galiukai nustojo sakotis, na atsigavo, nes su blondinimais esu labai sugadinus, tik as jo ant saknu netepu, per sunkus, ant saknu tepu garstyciu alieju - tas ir nuo slinkimo padeda, kraujotaka suaktyvina.
Atsakyti