Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(STT @ 2008 12 19, 11:52)
KUR SNINGA???? blink.gif
ajnam laukan su vaikais wub.gif
siūskit čia sniego daaaaug mum biggrin.gif

Prašom Kaunan 4u.gif
user posted image
Pas mane per langą vaizdas ne koks, bet baltuma šiek tiek matosi hihihi.gif
nors panašu, kad ir čia jau apstojo snigti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @Rasa@: 19 gruodžio 2008 - 12:06
Ir pas mus balta balta jau bigsmile.gif wub.gif .

user posted image

mažę užmigdžiau visa valanda anksčiau - 15 val. eisim daržan į kalėdinę eglutę.
Atsakyti
o pas mus stiklas - lyja, šąla, sniego nulis. Grįžom prisikvėpavę gryno orelio, šlaputukai nuo lietaus.
o slidumas nesvietiškas... mūsų kelininkai puikiai dirba, net vežimas slidinėja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo STT: 19 gruodžio 2008 - 13:58
blink.gif
Atsakyti
mergai as cia neciuoziu nuo stogo tiesiog gyvenu su tuo i prieki ir nekuriu iliuziju- bus kaip bus, neuzsiciklinu, o jei ka praleidziu saltaji sezona visus virusus ir pavasari kai bus silta gal dar pagalvosim ta linkme
tiesiog nestatau sau tikslo VAIKAS. gyvenu tam kad gyvent , o ne tam kad tik daryt bet kokia kaina. tai va
pas mane dabar kazkokia meditacine ramybe- gerai kaip yra ir tiek

pas mus sniegelio ir kaip cukraus pudros vietom pabarstyta
Atsakyti
QUOTE(@Rasa@ @ 2008 12 19, 13:04)
Prašom Kaunan 4u.gif
Pas mane per langą vaizdas ne koks, bet baltuma šiek tiek matosi hihihi.gif
nors panašu, kad ir čia jau apstojo snigti unsure.gif

kokiam tu rajone Rasa, gyveni?

STT tai Vilniuj nesnigo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lina31m @ 2008 12 19, 18:03)
STT tai Vilniuj nesnigo? blink.gif

nu daba jau tamsu, bet per langą matau tik nuo šviesų blizgantį ledą visur... jooookio sniegiuko... aš už Vilniaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Ačiū už nuotraukyčių įvertinimą. mirksiukas.gif Na ta mano dukrutė tai irgi jau sakiau kad labai ilgai lauktas vaisius meilės. Net 9 metukus. Tikiuosi kad ir tau rugsėje tikrai bus dar vaikučių o sako kas bus tas bile sveikas mirksiukas.gif
Aš žinau prieš ateidama į šią temutę kažkaip svarsčiau ar eit nes vis pagalvodavau apie vaivos juosta. Žinau kaip skaudu jei. Ir kaip buvom pas ją mačiau tą jos sielvartą tai biskį jaučiausi nepatogiai bet praėjo viskas ok. mirksiukas.gif
Tikrai mergaitės tikiu kad šios Kalėdos atneš visoms po stebuklą to ko labiausiai trokštat. mirksiukas.gif
Rugsėje o tavo mergytė sakei labai panaši į mano ar fotkėse gal nuotraukytė yra. g.gif
Na o mes dar kolkas nelabai sveikos. Kažkoks refleksas kai einam į virtuvę ji tuoj žiaugsėt pradeda. Negana to lyg pradėjo viduriuot, sakau gal nuo ramunėlių arbatos. g.gif Bet tikiuosi iki švenčių pagysim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2008 12 19, 17:18)
Rugsėje o tavo mergytė sakei labai panaši į mano ar fotkėse gal nuotraukytė yra. g.gif

jau buvau rodzius forume, jos nuotraukyte gal 3ia gyvenimo diena, einu ikelt i fotkes savo pupa
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 19, 17:31)
jau buvau rodzius forume, jos nuotraukyte gal 3ia gyvenimo diena, einu ikelt i fotkes savo pupa

O kas jei buvo kad inkubatoriuje aišku jei neskaudu kalbėt. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2008 12 19, 17:44)
O kas jei buvo kad inkubatoriuje aišku jei neskaudu kalbėt. blush2.gif

http://www.supermama...howtopic=206255
kas keisciausia mama kaip tik sapnavo kad manes laukia balandzio 7 d sunki operacija, kuri bus lemiama mirt -ar fyvent... bijojom tos dienos bet kai praejo pora dienu atsiputem kad tai tik kosmaras nieko nereiskiantis... per greit-11d sapnas virto kraupia realybe...
kaip prasiau kad daktarai man paprastai suprantamai paaiskintu kas yra pasake tik tiek kad tokie vaikai neisgyvena arba jei gyvens tai tik pajungta prie aparatu, bet konkreciau nieko, tik suko tiesiai per aplinkui ir viskas. suprantu tik tiek, kad tas daktariukas kuris turejo priimt gimdyma smarkiai suklydo.
taip ir nesuzinosiu ar musu mazute butu su mumis jei operacija but atlikta laiku
Atsakyti
perskaičiau temą iš naujo...
ir apsižliumbiau nuo savo minčių, nuo tuo metu neseniai netekusių mamų minčių...
jetau, kaip buvo sunku ir kaip sunku dabar yra toms, kurios neseniai netekusios..
jetau, aš gyvenau, alsavau, pūliavau netektim... ir viskas atrodo taip kątik buvo, o jau du metai...
kaip man buvo sunku, kaip aš gyvenau ir išgyvenau...
dabar kitaip, viskas visai kitaip, net skausmas prisiminus kitas... bet vistiek yra... manau nedings ir po dvidešimt metų... bet jau nebesunku taip kaip buvo verysad.gif

beje, jei kam rūpi, įmečiau į fotki seniai -adėtą foto blush2.gif
Atsakyti