Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

Mes jau po karnavalų - mažei įspūdžių va tieeeeek bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif , neužsičiaupia.

O į šitą rugsėjos pradėtą temą aš pirmą kartą atėjau su savo skausmu..... verysad.gif
Atsakyti
berneli bigsmile.gif bigsmile.gif dumiu
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 19, 18:34)
Mes jau po karnavalų - mažei įspūdžių va tieeeeek  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  , neužsičiaupia.
O į šitą rugsėjos pradėtą temą aš pirmą kartą atėjau su savo skausmu.....  verysad.gif

tai smagu kad patiko, nes mano maziui pirmas karnavalas ziaurus, vaikas dar nelabai snekejo, snieguole liepia sakyt eilerasti, vaikas uz dovanos, snieguole vaikui is ranku dovanele kol eilerascio nepasako doh.gif o vaikui dar tik 2m 2men doh.gif nu tundra kazkokia , tevas snargle dukra pasieme vaikus parikdyt. bet uztai po to viskas sklandziai eina ir dabar nekantraudamas laukia dovanu smile.gif

taip sakant gyvenimas pina visas i viena virve ir tiek
Atsakyti
STT - Tą dieną tu buvai fantastiška wub.gif .

user posted image

Maniškė viduryje smile.gif .
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Vaivos juosta ačiū už naujus namučius aciuks.gif
Na va ir pasmus žiema sugrįžo, 15 val. taip gražiai snigo, o dabar jau balta visur, tik neaišku kiek tas sniegas pasmus išsilaikys biggrin.gif
Ajuka ir pas mus tos pačios bėdos su miegojimu, tik kad jau didesnė nepervargsta taip kai neužmiega pietų, kartais užtenka ir penkių minučių miego - vakar nemiegojo pietų nes išsivežėm į miestą, tai labai šauniai žingsniavom per miestą biggrin.gif o parvažiavus užmigo pusę aštuonių nakčiai. Na o vakarai pas mus kartais būna košmariški doh.gif - tenka migyt savo gražuolę net iki 2 nakties, tik jau dedi į lovelę, iškart pajunta ir vėl viskas iš pradžių. Jau dabar ir šunis einu pasišert kol ji nemiega dar, o tai kartais reiktų šert 3 val. nakties doh.gif O su maitinimu kad ir didesnė, bet bėdos tos pačios neužmiega be to, būdama tavo Arielytės amžiaus du kartus per dieną pietus miegodavo, tiek pat ir maitindavau. Tik manoji dar ir naktį atsikelia šaukdama mama niam niam, o jei tėvas prieina naktį tai būna klyksenos, ypač kai seniai būna kėlęs prie jos.
Henriluk na ir anyta tau teko doh.gif kad ją kur... Tik neverta dėl tokių žmonių gadinti savo nervų ląstelių, svarbiausia kad judu su vyru vienas kitu pasitikit 4u.gif
Lina čia tau kad greičiau darbą susirastum 4u.gif
Rugsėje ir teisingai darai kad vaikučio susilaukimą nedarai gyvenimo tikslu, jei nepavyks nebus ir tokio baisaus nusivylimo, bet palik dar vietos širdyje stebuklui 4u.gif Iš visos širdies linkiu dar tau to stebuklo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Spyglėj ir mano mažoji gimė praėjus devyniems metams po Giedrutės mirties, o skirtumas tarp jų būtų 11 metų... Kiek pastebėjau mano mergikių ir tavo vaikų gimimo metai tie patys mirksiukas.gif Sveikit 4u.gif
Biciule kur dingai? 4u.gif Ir zyzi, miglė dingus.
Vyras eglę parnešė, bigsmile.gif tik teko upėj išsimaudyt doh.gif Turės merginos darbo.
Labutis Valery, seniai bematyta bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvelsa: 19 gruodžio 2008 - 19:07
labas labas smile.gif bigsmile.gif
As visai tarp svenciu pasimetusi... Dovanu, kostiumu ieskojimas...
vargina....
Paziurekit, imeciau i fotki savo brangute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2008 12 19, 19:03)
Kiek pastebėjau mano mergikių ir tavo vaikų gimimo metai tie patys  mirksiukas.gif

Galit eit į marčias biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 19, 18:49)
tai smagu kad patiko, nes mano maziui pirmas karnavalas ziaurus, vaikas dar nelabai snekejo, snieguole liepia sakyt eilerasti, vaikas uz dovanos, snieguole vaikui is ranku dovanele kol eilerascio nepasako doh.gif  o vaikui dar tik 2m 2men doh.gif  nu tundra kazkokia , tevas snargle dukra pasieme vaikus parikdyt. bet uztai po to viskas sklandziai eina ir dabar nekantraudamas laukia dovanu smile.gif

Gerai kad vaikui neužstrigo tie įvykiai atmintyje, o ta snieguolė tikra tundra doh.gif Mano Giedrutei per pirmąsias Kalėdas buvo 7 mėn., tai taip papuoštą eglę čiupinėjo kad net įsidūrė. O per antrąsias Kalėdas abi merginas vedžiausi į mokyklos karnavalą. Giedrutė gavusi pirmą dovaną Senį Šaltį, iš vyro darbovietės, nebenorėjo eiti antrosios atsiimti (pati buvau nupirkus). Tai ji tą Senį pagriebė ir nusinešė biggrin.gif labai jai jis įtiko. Ir dabar jį paslėptą spintoj laikau....
Vaivos juosta kokia tavo mergytė graži wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 19, 19:18)
Galit eit į marčias  biggrin.gif  .

thumbup.gif Būt gerai, tik kad mano didžiajai dar nelabai vaikiai rūpi biggrin.gif
Atsakyti
Labas mergytes...

Labai grazus vaikiukai visu wub.gif

Mano nuotaika labai prasta... masinos vis dar nenusipirkom... ta kur siandien buvom apziuret tai problemos su deze dideles... nezinau gal ryt ka MV ras Kauno turgui...
Atsakyti
Vdapr tikrai rasit sau tinkama masiniuka,juk arteja Kaledos stebuklu metas mirksiukas.gif
As noriu bent vienu dziaugsmeliu pasidalinti vyro neatleido isdarbo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Zinoma gaila tu kurie pateko i ta juodaji sarasa.Bet vistik dziaugiuos uz vyra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ir dabar bandau kepti,tiksliau jau pasautas i orkaite,cia rastas varskes apkepo receptukas,laukiu rezultato ax.gif Bet bandeles su cinamonu gavosi super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif vakar iskepiau sendien ryte nebeliko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2008 12 19, 20:42)
Vdapr tikrai rasit sau tinkama masiniuka,juk arteja Kaledos stebuklu metas mirksiukas.gif
As noriu bent vienu dziaugsmeliu pasidalinti vyro neatleido isdarbo thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Zinoma gaila tu kurie pateko i ta juodaji sarasa.Bet vistik dziaugiuos uz vyra thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Ir dabar bandau kepti,tiksliau jau pasautas i orkaite,cia rastas varskes apkepo receptukas,laukiu rezultato ax.gif Bet bandeles su cinamonu gavosi super thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif vakar iskepiau sendien ryte nebeliko mirksiukas.gif

na zinai del masinos matau, kad mums liko tik stebuklas.... doh.gif

Del vyro tikrai sveiinu... kaip pati sakai gaila tu kuriuos atleidzia... bet galima gi pasidziaugti del saves... svarbu nesijuokti is kito nelaimes... ar ne taip? ax.gif

Sekmes su kepiniai... parasyk kaip sekes... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 12 19, 20:46)
na zinai del masinos matau, kad mums liko tik stebuklas....  doh.gif

na bet kad ir jūs norit iš pirmo karto tokį pirkinį nusipirkt.... Uošviui tai rinkom kone mėnesį. biggrin.gif
Atsakyti
Jo gerai pagalvojau ir mano vyriskis rinkos seimynine masina menesi(buvo gryzes mano gimdymui)tai dievuleliau liko man savaitele iki gimdymo,rugpjutis karstas,o as kaip partizanka kartu lekiau i Kauna is Siauliu,tai mano namiskiai jau bijojo,kad as is tokios meiles vyrui,masinoje nepagimdyciau lotuliukas.gif nu nepagimdziau, bet parvaziavom su vyro issvajota masina lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nusipirksit tikrai nusipirksit,tikek tuom!Pajunk vizualizacija isivaizduok,kad nuvyksti pirktis masina ir pamatai savo svajoniu auto,kad sedi i ja ir vaziuoji!As cia rimtai mirksiukas.gif
Atsakyti