ar galima prie jusu prisijungti?
sveikos
QUOTE(paula666 @ 2008 12 27, 14:26)
kodel ne?
prasom, tik cia jei nori "prisiregistruot" mes prasom jeigu galima ir savo istorija papasakot, nes cia visos turim savo istorijas
sedziu sau su skaudancia galva
turbut nuo ispudziu
vis pasiziuriu i testuka, kad isitikint, jog neissigalvoju
beje, per Kaledas pas mama tualete ant plyteliu boruzele vaikstancia maciau
tai prisiminiau kazkuriu is jusu pasakojimus apie tas boruzeles. Biski nusigandau, bet jau kaip matom, ner kur trauktis, gal ji man gera zinia atnese
QUOTE(STT @ 2008 12 27, 15:42)
pamatysi, tikrai ateis ir tavo valanda...
aš jau pradėjau tikėti stebuklais... o kažkada maniau gyva žemėn sulysiu, kaip buvo sunku ir beviltiška... ir va - turiu dovaną ir tai tikrai nerealu. Turėsit ir jūs visos dar, tik laiko, laiko reik
jau seniai
ai nu davai dar bajerių paskaldom - pačėravok, ar man verta po dekretinių grįžt į buvusį darbą, ar geriau ieškot naujo. Nebenoriu jau tos veiklos kuria užsiiminėja... stringa gerklėj jau ta sritis, noriu kitko, bet kas geriau, pažiūrėk.. kaži kaip dabar rodys ir ar rodys? juk čia netolima ateitis
ugu ir man rūpi šitas daiktas, gal man geriau eit su vyru dirbt ir plėst viską ką turim... tik nežinau kurion pusėn
aš jau pradėjau tikėti stebuklais... o kažkada maniau gyva žemėn sulysiu, kaip buvo sunku ir beviltiška... ir va - turiu dovaną ir tai tikrai nerealu. Turėsit ir jūs visos dar, tik laiko, laiko reik
jau seniai
ai nu davai dar bajerių paskaldom - pačėravok, ar man verta po dekretinių grįžt į buvusį darbą, ar geriau ieškot naujo. Nebenoriu jau tos veiklos kuria užsiiminėja... stringa gerklėj jau ta sritis, noriu kitko, bet kas geriau, pažiūrėk.. kaži kaip dabar rodys ir ar rodys? juk čia netolima ateitis
ugu ir man rūpi šitas daiktas, gal man geriau eit su vyru dirbt ir plėst viską ką turim... tik nežinau kurion pusėn
Kas bus jei po dekreto gryši į senajį darbą? Iškrito diskų septynakė diskų šiašiaakė ir skeptrų septynakė taigi matau neblogus pinigus ir sėkmę gal net lipimą karjeros laipteliais. Diskų kortos reiškia pinigus arba jų gavimą arba praradimą žiūrint kokios kortos eina šalia.
Ko laukti jei nuspręsi plėtoti šeimos verslą su vyru?
vėlgi matau pinigus neblogus bet ir daug kivirčų su taurių karalium (bondinas) jei tai tavo vyras nukentės ne tik verslas bet ir šeimyniniai santykiai, kadangi iškrito kardų devynakė (žiaurumas neviltis kivirčai) ir taurių karalius. Todėl darau išvadas jog geriau gryžti į senajį darbą nei plėtoti šeimos verslą
miglut, davai dar ismesk korteles - ar pagaliau sis nestumas bus sekmingas?
QUOTE(Edeva @ 2008 12 27, 15:50)
migle vis pamirstu paklaust tik nzn ar nemaisau
kaip fainai jus kiek daug klausimu turit
Prieš du metus gyvenau Voškonyse dabar Mastaičiuose nes ten namą nusipirkom
Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2008 12 27, 16:36)
sedziu sau su skaudancia galva
turbut nuo ispudziu
vis pasiziuriu i testuka, kad isitikint, jog neissigalvoju
tai prisiminiau kazkuriu is jusu pasakojimus apie tas boruzeles. Biski nusigandau, bet jau kaip matom, ner kur trauktis, gal ji man gera zinia atnese 
Tu tokia šaunuolė kaip džiaugiuosi už tave nors aš jau vakar žinojau
QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 27, 15:28)
kodel ne?
prasom, tik cia jei nori "prisiregistruot" mes prasom jeigu galima ir savo istorija papasakot, nes cia visos turim savo istorijas
pirmiausia noriu pasveikinti jus su sventemis
dekui, kad priimat
mano istorija turbut mazai kuo skyriasi nuo jusu
QUOTE(Amade @ 2008 12 27, 16:40)
aš jau vakar žiūrėjau sakau tau tu labai laiminga mama
QUOTE(migle31 @ 2008 12 27, 14:42)
Tu tokia šaunuolė kaip džiaugiuosi už tave nors aš jau vakar žinojau
Leliukas gims sveikas ir laaaaaaaaabai gražus ....patikėk aš žinau
.
QUOTE(migle31 @ 2008 12 27, 14:44)
aš jau vakar žiūrėjau sakau tau tu labai laiminga mama
paula
skaudi ir liūdna tavo patirtis...
QUOTE(Amade @ 2008 12 27, 16:46)
Žinai įsigyk šventą paveikslą kur pavaizduota Marija su kūdikiu ant rankų ji tau padės ji pati motina ir tave supras o ir ramybės suteiks dar daugiau nes matau kad tu nerimausi ( nors nesuprantu ko) o aš savo ruoštu paprašysiu savo angeliuko kad tave ir tavo būsimą vaikelį paglobotų. Mūsų angeliukai daug gali ....daug daugiau nei mes, tu gi žinai kad ir forumietės mamytės visos su tavim ir visos mels dabar jums abiems sveikatos.