Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(migle31 @ 2008 12 27, 15:10)
Žinai įsigyk šventą paveikslą kur pavaizduota Marija su kūdikiu ant rankų ji tau padės ji pati motina ir tave supras o ir ramybės suteiks dar daugiau nes matau kad tu nerimausi ( nors nesuprantu ko)  o aš savo ruoštu paprašysiu savo angeliuko kad tave ir tavo būsimą vaikelį paglobotų. Mūsų angeliukai daug gali ....daug daugiau nei mes, tu gi žinai kad ir forumietės mamytės visos su tavim ir visos mels dabar jums abiems sveikatos.

aciu miglut, pasiziuresiu, gal namie turiu kaza panasaus svento... wub.gif o nerimaut tikrai nerimausiu, nes... po skaudziu patirciu sunku atsipalaiduoti, bet... wub.gif geros emocijos, angeliukai ir visos jus man padesit 4u.gif jau tuoj pradesiu zliumbti... doh.gif man visada praeina kazkiek laiko, kol suprantu, kas ivyko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2008 12 27, 16:59)
Sveikos mamytės. Jau turbūt šiandien iškrovų diena. lotuliukas.gif
Na Migle 31 ir man išmesk kortas, ar verta keist darbą ir kaip ar dar bus lelius pas mane? g.gif  wub.gif
O naujokei sveika ir  4u.gif

Jei turi pasiūlymų keisk nes kortos palankesnės naujam darbui. Dėl vaikų , galėtum turėt bet viskas priklauso nuo bruneto (kardų karalius) gal jis tavo vyras gal būsimas nežinau čia jau reikėtų tikslinimo bet vaikas į namus atneštų jaukumą stabilumą. Na o rinktis tau pačiai 4u.gif
Atsakyti
sveika, nauja mamyte!!! junkis prie musu drasei, ir kaip skaudu kai palieka musu angeliukai mus!!!!
migle nu tu saunuole!!!! vat mastau gal ir man paprasyt, taip idomu, bet kaskaip nedrasu....
mes jau grizom, pasivaiksiojom dabar laukiqm sveciu...
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 12 27, 15:21)
Jei turi pasiūlymų keisk nes kortos palankesnės naujam darbui. Dėl vaikų , galėtum turėt bet viskas priklauso nuo bruneto (kardų karalius) gal jis tavo vyras gal būsimas nežinau čia jau reikėtų tikslinimo bet vaikas į namus atneštų jaukumą stabilumą. Na o rinktis tau pačiai 4u.gif

Ačiū Migle31 dar noriu paklaust ar mano tėtis pasveiks? Ką rodo kortos?
Atsakyti
Kažką dar pamiršau paburt niekaip neatsirenku..... prisipažinkit pažiūrėsiu pirmoj eilėj drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(spyglej @ 2008 12 27, 17:36)
Ačiū Migle31 dar noriu paklaust ar mano tėtis pasveiks? Ką rodo kortos?

Taip pasveiks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migle31: 27 gruodžio 2008 - 15:48
ai, pamirsau, taigi vakar draugams padovanojom mano siuvineta paveiksliuka (ismatavimai mazdaug 20x30 cm) paveiksliukas 4u.gif drauge liko suzaveta beprotiskai, o MB irgi pagyre, kad jam labai grazus wub.gif
Atsakyti
Amade saunus paveiksliukas thumbup.gif , tik fotkyt reik kampu, kad ta "zvaigzde" ant stiklo neatsispindetu
palauk palauk bus didesniu sedevru tai TB girsis visiems draugams smile.gif , nors manau ir dabar nepraleis progos, pasigirt kad jo bobike si ta moka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 12 27, 17:54)
ai, pamirsau, taigi vakar draugams padovanojom mano siuvineta paveiksliuka (ismatavimai mazdaug 20x30 cm) paveiksliukas  4u.gif  drauge liko suzaveta beprotiskai, o MB irgi pagyre, kad jam labai grazus  wub.gif

thumb_yello.gif
Atsakyti
aciu mamytes ax.gif
jauku cia pas jus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 27, 16:03)
Amade saunus paveiksliukas thumbup.gif , tik fotkyt reik kampu, kad ta "zvaigzde" ant stiklo neatsispindetu
palauk palauk bus didesniu sedevru tai TB girsis visiems draugams smile.gif , nors manau ir dabar nepraleis progos, pasigirt kad jo bobike si ta moka tongue.gif

doh.gif tai man vakar nedasuto, kaip nufotkint, kad neatsispindetu tongue.gif o MB tai zino, kad man mezgimas, nerimas ir dabar jau siuvinejimas megstamiausi uzsiemimai. Tiesiog siuvinejimas ji labiausiai suzavejo... blush2.gif beje, drauge irgi sake, kad jai siuvinetas paveiksliukas graziau nei megztas sijonas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 12 27, 16:21)
MB tai zino, kad man mezgimas, nerimas ir dabar jau siuvinejimas megstamiausi uzsiemimai. Tiesiog siuvinejimas ji labiausiai suzavejo...

kai po dukrytes laidotuviu blioviau diena nakti, tai mb sake gal siuvinet eik ar ka veikt susigalvok, tik nebliauk doh.gif , tris menesius prablioviau kol nete susiradau schemu, ta pacia minute sokau i masina ir islekiau i Alytu- Kauna apsiprekyt lotuliukas.gif , o dabar kaip ir budas gyvenimo patapo-nagai niezti taip sakant
Amade sveika "sėdus ant adatos" tongue.gif gal dar kas nors nori prisijungt tongue.gif
Atsakyti
PAula666, gerai, kad prisijungei prie musu. Visoms kartu lengviau 4u.gif . MAno istorija panasi kaip tavo, tik mano mazute su mumis buvo 4men verysad.gif .
Rugseje, kaip pavyko pokalbis?
Migle, kiek pamenu Klaudijai zadejai paburt. Ar as cia jau ka praziopsojau g.gif
Bim, na jus ir grazuoles su savo pupa wub.gif
Zvelsa, matau esi. Kaip tau sventes?
Idomu kur musu daktariuke-Biciuke parpuolus g.gif , kazkaip seniai ji as mus bebuvo unsure.gif .
Amade, grazus paveiksliukas thumbup.gif
Rugseje, ir jau ruosiuos prie taves jungtis ax.gif . Tik va, pas mus tundroj siulu ne su ziburiu nerasi, tai dabar laukiu, kada kur i miesta didesni pavaziuosiu, pulsiu pirkt siuliuku ir pirmyn mirksiukas.gif i darba tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 27 gruodžio 2008 - 16:31