Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

As tai tol graziai bendrauju kol su manim graziai... bet jau kai isiutina tai sakes.... nors po angeliuko biskiuka aprimau... kartais tik ramybe norisi...

Migle nu jau seksodromas tai.........mmmmmmmmmmmmmmm......

Spyglei kiek jus pinigeliu sutaupete patys padarydami... nes sakes kiek kainuoja tokie dalykeliai....

o man ziaurus PMS... jau sokolado siandien belekiek suedziau....ir dar noriu... tik tiek kad jo apsirijus nuotaika biskiuka pagerejo....
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 12 28, 20:50)
*ale kokios čia mes visos gyvatės tupim doh.gif  blush2.gif
**jis pradeda eit mano pėdom kas liečia alkoholį o aš einu jo pėdom, kas liečia rūkymą, žodž greit tapsim šeimynėle be jokio žalingo įpročio, tik va manau kas liečia kavos gėrimą, tai jis neatpras.... o man tep fUUUUUUUUUUUUUUUUI

*O tai ku daryt kad gyvenimas taip šikną atspardė, kad visą gyvenimą skaudės doh.gif
** Ai kava tai ne pats blogiausias įprotis, galima ir pakentėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 12 28, 20:55)

b]Spyglei kiek jus pinigeliu sutaupete patys padarydami... nes sakes kiek kainuoja tokie dalykeliai....[/b]

Žinau kad brangu bet maniškis dirba baldų fabrike staliumi tai iš kokios biskį liekanos ką nors sukuria, nors pas mus visi baldai padaryti iš ten. blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2008 12 28, 22:58)
Žinau kad brangu bet maniškis dirba baldų fabrike staliumi tai iš kokios biskį liekanos ką nors sukuria, nors pas mus visi baldai padaryti iš ten. blush2.gif  mirksiukas.gif

Maniškis tai dešras vežioja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai sasyskų jau atsivalgiau
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 12 28, 21:07)
Maniškis tai dešras vežioja  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tai sasyskų jau atsivalgiau

pas mus tai visokiu lankstinuku ir zemelapiu tasos... nes leidyboj sedi... ir kalendoriuku man netruksta.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 12 28, 21:07)
Maniškis tai dešras vežioja  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tai sasyskų jau atsivalgiau

Maniškis jei dešras vežiotų tai 100 kg tikrai viršyčiau nes labai mėgstu. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2008 12 28, 21:10)
Maniškis jei dešras vežiotų tai 100 kg tikrai viršyčiau nes labai mėgstu. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As tai jei dirbciau kokioj virtuvei kur butu cepai ir vedaria... tai turbut palei 200 kg buciau...
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 12 28, 21:12)
As tai jei dirbciau kokioj virtuvei kur butu cepai ir vedaria... tai turbut palei 200 kg buciau...

Na jo žvėriškai mėgstu ir tuos dalykus negalėčiau net pardėje dirbt kur maisto produktai arba kokioj ledų gamykloj ar šokolado. schmoll.gif lotuliukas.gif Jau dabar jaučiu kad per šias šventes tai rūbai braška. doh.gif Gėda juodai, na kaip atsikratyt tų kg. doh.gif doh.gif doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2008 12 28, 23:10)
Maniškis jei dešras vežiotų tai 100 kg tikrai viršyčiau nes labai mėgstu. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Atsivalgytum ir nesinorėtų daugiau aš dabar ir žiūrėt į tą pusę nenoriu blink.gif jau geriau keptos bulvės su kefyru
Atsakyti
nu ir groziu prisiziurejau - spyglej mergaites kedute thumbup.gif , vyras auksarankis, ka cia ir besakyt smile.gif o jau migles sexodromas, tai be zodziu, super smile.gif mes kazkaip buta gana moderniai isirengem, ale vis labiau pajauciu, kad man klasikinis stilius labiau patink, jei ateity issipildys svajone tureti nama, tai jau klasikos ten maza nepasirodys wink_3.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziezulele @ 2008 12 28, 23:26)
nu ir groziu prisiziurejau - spyglej mergaites kedute  thumbup.gif , vyras auksarankis, ka cia ir besakyt smile.gif o jau migles sexodromas, tai be zodziu, super smile.gif mes kazkaip buta gana moderniai isirengem, ale vis labiau pajauciu, kad man klasikinis stilius labiau patink, jei ateity issipildys svajone tureti nama, tai jau klasikos ten maza nepasirodys  wink_3.gif

Man modernus stilius per šaltas. O ir klasika visada madinga bei nesensta. Mano švogeris mene pensininke vadina už tokius visokius dalykus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 12 28, 22:30)
Man modernus stilius per šaltas. O ir klasika visada madinga bei nesensta. Mano švogeris mene pensininke vadina už tokius visokius dalykus lotuliukas.gif

zinok man irgi per saltas, todel issikovojau nemazai labiau klasikiniu detaliu, o vyras dar sugalvojo palikt tikru plytu kolona, tai labai dziaugiuos smile.gif gavosi pas mus toks modernus, bet gana siltas, smagus butas, draugai kai ateina, tai iseit nenori biggrin.gif O pas jus turbut kaip rumuose jaucias wink.gif
Atsakyti