As tai tol graziai bendrauju kol su manim graziai... bet jau kai isiutina tai sakes.... nors po angeliuko biskiuka aprimau... kartais tik ramybe norisi...
Migle nu jau seksodromas tai.........mmmmmmmmmmmmmmm......
Spyglei kiek jus pinigeliu sutaupete patys padarydami... nes sakes kiek kainuoja tokie dalykeliai....
o man ziaurus PMS... jau sokolado siandien belekiek suedziau....ir dar noriu... tik tiek kad jo apsirijus nuotaika biskiuka pagerejo....
QUOTE(STT @ 2008 12 28, 20:50)
*ale kokios čia mes visos gyvatės tupim
**jis pradeda eit mano pėdom kas liečia alkoholį o aš einu jo pėdom, kas liečia rūkymą, žodž greit tapsim šeimynėle be jokio žalingo įpročio, tik va manau kas liečia kavos gėrimą, tai jis neatpras.... o man tep fUUUUUUUUUUUUUUUUI

**jis pradeda eit mano pėdom kas liečia alkoholį o aš einu jo pėdom, kas liečia rūkymą, žodž greit tapsim šeimynėle be jokio žalingo įpročio, tik va manau kas liečia kavos gėrimą, tai jis neatpras.... o man tep fUUUUUUUUUUUUUUUUI
*O tai ku daryt kad gyvenimas taip šikną atspardė, kad visą gyvenimą skaudės

** Ai kava tai ne pats blogiausias įprotis, galima ir pakentėt

QUOTE(spyglej @ 2008 12 28, 22:58)
Žinau kad brangu bet maniškis dirba baldų fabrike staliumi tai iš kokios biskį liekanos ką nors sukuria, nors pas mus visi baldai padaryti iš ten.

Maniškis tai dešras vežioja

QUOTE(migle31 @ 2008 12 28, 21:07)
pas mus tai visokiu lankstinuku ir zemelapiu tasos... nes leidyboj sedi... ir kalendoriuku man netruksta....

QUOTE(migle31 @ 2008 12 28, 21:07)
Maniškis jei dešras vežiotų tai 100 kg tikrai viršyčiau nes labai mėgstu.

QUOTE(spyglej @ 2008 12 28, 21:10)
As tai jei dirbciau kokioj virtuvei kur butu cepai ir vedaria... tai turbut palei 200 kg buciau...
QUOTE(vdapr @ 2008 12 28, 21:12)
As tai jei dirbciau kokioj virtuvei kur butu cepai ir vedaria... tai turbut palei 200 kg buciau...
Na jo žvėriškai mėgstu ir tuos dalykus negalėčiau net pardėje dirbt kur maisto produktai arba kokioj ledų gamykloj ar šokolado.

QUOTE(spyglej @ 2008 12 28, 23:10)
Atsivalgytum ir nesinorėtų daugiau aš dabar ir žiūrėt į tą pusę nenoriu

nu ir groziu prisiziurejau - spyglej mergaites kedute
, vyras auksarankis, ka cia ir besakyt
o jau migles sexodromas, tai be zodziu, super
mes kazkaip buta gana moderniai isirengem, ale vis labiau pajauciu, kad man klasikinis stilius labiau patink, jei ateity issipildys svajone tureti nama, tai jau klasikos ten maza nepasirodys

QUOTE(Ziezulele @ 2008 12 28, 23:26)
nu ir groziu prisiziurejau - spyglej mergaites kedute
, vyras auksarankis, ka cia ir besakyt
o jau migles sexodromas, tai be zodziu, super
mes kazkaip buta gana moderniai isirengem, ale vis labiau pajauciu, kad man klasikinis stilius labiau patink, jei ateity issipildys svajone tureti nama, tai jau klasikos ten maza nepasirodys 

Man modernus stilius per šaltas. O ir klasika visada madinga bei nesensta. Mano švogeris mene pensininke vadina už tokius visokius dalykus

QUOTE(migle31 @ 2008 12 28, 22:30)
Man modernus stilius per šaltas. O ir klasika visada madinga bei nesensta. Mano švogeris mene pensininke vadina už tokius visokius dalykus 

zinok man irgi per saltas, todel issikovojau nemazai labiau klasikiniu detaliu, o vyras dar sugalvojo palikt tikru plytu kolona, tai labai dziaugiuos