Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

sveikos 4u.gif
Atsakyti
Nu,ka,keliauju darban.... Ryt turesiu iseigine,tai galesiu pamiegoti tongue.gif

Geros dieneles 4u.gif
Atsakyti
labas rytukas!!!
biciuk, sveikute! kaip sventes praejo, kaip mamos pasisveciavimas? kas seip naujasnio! kaip tavo sveikatyte?
Atsakyti
labas rytas 4u.gif nu ka... pora dieneliu pasidarbuojam ir vel sventes sokiai.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2008 12 29, 11:12)
labas rytas  4u.gif nu ka... pora dieneliu pasidarbuojam ir vel sventes sokiai.gif
user posted image

man naujieji ne svente!!! kaskaip man jau praejo tas naujusventymas, kaledos juo o naujako gali ir nebut!!! blush2.gif
Atsakyti
Labs ryts 4u.gif . Dirbam. Atsiskubinau visa valanda anksčiau į darbą - galvojau, kad posėdis 9, o pasirodo 10. Tai sėdžiu SM pasikabinus biggrin.gif .

Kažkas meetą organizavo - aš uuuuužžžžžžž .
Atsakyti
Labas Rytas 4u.gif

Bice sveika sugrizusi 4u.gif

Migle31 na ir seksodromas pas tave. Parodziau vyrui foto, tai sako paziurejus tik viena mintis kirba doh.gif

Stt klausei del to fondo lotuliukas.gif Tai kirbejo mintys smile.gif Jeigu trumpai ir banaliai, tai isteigti toki paramos fonda, kuris tikrai ir is esmes padetu angeliuku mamytems. Sprendziu pagal save, kai atsitiko netektis, tai sorry kaip balta varna (ar vista doh.gif kaip pavadinsi taip nesugadinsi ) jauciausi. Nezinojau i kuria puse begti, lekti, staugti - verkti. Jauciausi, kad viena tokia. Kaip SP papuoliau neatsimenu. Turbut google ieskojau info apie netekti ir ismete SP nuoroda. Ir mano nuostabai pamaciau kiek musu daug. Noreciau, kad tame fonde butu vien profesionalai (zinoma dirbtu ir angeliuku mamytes). Nes kiek daug profanu, kuriuos norisi pasiusti. Pvz.: pati po pirmo pokalbio pasiuntei taip vadinama psichologa. mirksiukas.gif As ir pati neinu, nes manau baigtis butu ta pati smile.gif
O kas baisiausia, kad g. progresija musu daugejo, daugeja ir dauges verysad.gif Tokia realybe verysad.gif Va Migle31 nepilnu etatu (nes kitas etatas tavo partijoje smile.gif ) butu sekmingos ateities bureja. Ikveptu motyvacijos, stimulo smile.gif
Toliau vyktu mamyciu susiburimai - saskrydziai lotuliukas.gif Ivairios akcijos ax.gif
Zodziu prigrybavau doh.gif Na bet minti tikiuosi pagavai bigsmile.gif

Musu nestuke.gif geros nuotaikeles 4u.gif Nors pastebejau, kad Brela dazniausiai ir taip geros nuotaikos. wub.gif

Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 29, 09:35)
Labs ryts  4u.gif  . Dirbam. Atsiskubinau visa valanda anksčiau į darbą - galvojau, kad posėdis 9, o pasirodo 10. Tai sėdžiu SM pasikabinus  biggrin.gif .

Kažkas meetą organizavo - aš uuuuužžžžžžž .

Jeigu sia savaite iki penktadienio susiorganizuotume, tai ir as iki Kauno atlekciau. Pasirasyciau planui- chuliganui smile.gif Dar kokias 3 vilnietes i kompanija pasiimciau smile.gif
Nes si savaite man laisvesne blush2.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif .
Biciuk, smagu, kad vel esi pas mus thumbup.gif
Geros dieneles visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 12 29, 09:39)
Jeigu sia savaite iki penktadienio susiorganizuotume, tai ir as iki Kauno atlekciau. Pasirasyciau planui- chuliganui smile.gif Dar kokias 3 vilnietes i kompanija pasiimciau smile.gif
Nes si savaite man laisvesne blush2.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif darom darom. ax.gif

Niu gerai, lekiu posėdžiaut cool.gif . Iki popiet. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 29, 11:45)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  darom darom.  ax.gif

Niu gerai, lekiu posėdžiaut  cool.gif  . Iki popiet.  4u.gif

iki! gero posedzio!!! o as einu namu tverkyt!!! nes juovalas nerealus po ti visu svenciu ir sveciu!!!!
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 12 29, 09:19)
man naujieji ne svente!!! kaskaip man jau praejo tas naujusventymas, kaledos juo o naujako gali ir nebut!!! blush2.gif

drinks_cheers.gif man irgi Naujieji ne svente... Simet isvis noreciau buti namuose be jokiu draugu... jei MB labai nores, liepsiu vienam varyt... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2008 12 29, 11:53)
drinks_cheers.gif man irgi Naujieji ne svente... Simet isvis noreciau buti namuose be jokiu draugu... jei MB labai nores, liepsiu vienam varyt...  blush2.gif

ir mes su vyru esam nusprende svest tik dviese, sakiem lovoj svesim, pasiimsim uzkandziu, sampo, zvakes telikas! nes jau pavargom nuo tu haosu ir norisi ramei, nes kiekvienais metais pas mus svecei, o sieis norim mudu du ax.gif
Atsakyti