Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(bim @ 2008 12 29, 09:58)
ir mes su vyru esam nusprende svest tik dviese, sakiem lovoj svesim, pasiimsim uzkandziu, sampo, zvakes telikas! nes jau pavargom nuo tu haosu ir norisi ramei, nes kiekvienais metais pas mus svecei, o sieis norim mudu du ax.gif

Mes su vyru taip pat svesime drinks_cheers.gif

Einu ir as savo jovalo tvarkyti smile.gif
Atsakyti
mes ir tik seimyna svesim namie- trise drinks_cheers.gif
del meeto tai kokiam penktadieni manau tiktu, kaip ir darbo diena, bet manau dirbanciu mazai bus, o po naujaku sutiktuviu jau ir prasiciuchine busim smile.gif
pritarciau del kazkokios musu veiklos
tai steigiam mergos angeliuku mamu organizacija, galeciau kokiu rankdarbiu apmokyt tongue.gif , taip sakant kreipt mintis kita linkme
Atsakyti
apie ka tylim?

as pietums barscius verdu ir mesos kukulius troskinsiu
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 29, 12:05)
mes ir tik seimyna svesim namie- trise  drinks_cheers.gif
del meeto tai kokiam penktadieni manau tiktu, kaip ir darbo diena, bet manau dirbanciu mazai bus, o po naujaku sutiktuviu jau ir prasiciuchine busim smile.gif
tai steigiam mergos angeliuku mamu organizacija, galeciau kokiu rankdarbiu apmokyt tongue.gif , taip sakant kreipt mintis kita linkme

Palaukit ką jūs čia orgalizuojat smile.gif prašau nepamiršt ir manęs aš irgi noriu.... O dėl pagalbos angeliukų mamytėms aš irgi prisijungiu nes joks psichologas nepagelbės geriau už mus tas kurios praėjo šitą pragarą.
Papildyta:
QUOTE(Brela @ 2008 12 29, 11:53)
drinks_cheers.gif man irgi Naujieji ne svente... Simet isvis noreciau buti namuose be jokiu draugu... jei MB labai nores, liepsiu vienam varyt...  blush2.gif

Tu geriau tikrai šiuos metus ramiai švęsk namie pasiausi kitais metais dabar tau būtina ramybė ir poilsis ir dar mergyt turiu tau auksaranke dalykinį pasiūlymą.............. Labai noriu turėt megstą vestuvinę suknelę nes dažnai yra nuotakų kurios nori tokio aprėdo 4u.gif
Atsakyti
[quote=rugsėjė,2008 12 29, 12:47]
apie ka tylim?

as pietums barscius verdu ir mesos kukulius troskinsiu
[/quote
Ruosiuos i laukeli su savo direktoriuke wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 29, 10:05)

Puiku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 12 29, 13:16)

Čia kaip suprantu susitikimą organizuojat g.gif aš irgi noriuuuuuuuuuu
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 12 29, 11:30)
Čia kaip suprantu susitikimą organizuojat g.gif  aš irgi noriuuuuuuuuuu

Tai zinoma, kad prisijungsi smile.gif Cia mes vilniovskos sliejames hihihi.gif Na VISOS vilnietes kas i kauna??????? MYLIMA Kauna. PRISIMINIAU daina smile.gif Cia mano Kaunas - mylimas Kaunas biggrin.gif ...Supraskit teisingai blush2.gif
Nebloga nuotaika smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaudi Ja: 29 gruodžio 2008 - 11:34
QUOTE(migle31 @ 2008 12 29, 11:30)
Čia kaip suprantu susitikimą organizuojat g.gif  aš irgi noriuuuuuuuuuu

QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 12 29, 11:33)
Tai zinoma, kad prisijungsi smile.gif Cia mes vilniovskos sliejames hihihi.gif Na VISOS vilnietes kas i kauna??????? MYLIMA Kauna. PRISIMINIAU daina smile.gif Cia mano Kaunas - mylimas Kaunas biggrin.gif ...Supraskit teisingai blush2.gif
Nebloga nuotaika smile.gif

ar tiktu
Kaunas, Akropolis, penktadienis , 13.00 val???????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 29 gruodžio 2008 - 11:35
QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 29, 13:35)
ar tiktu
Kaunas, Akropolis, penktadienis , 13.00 val???????

Man taip clap.gif clap.gif clap.gif
Papildyta:
Aš čia dirbu ( ir gyvenu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif )user posted image
Atsakyti
Prisiposidžiavau ...

Naujakas bus tik dviese su Migle, nes vyras dirba tą dieną.

Į susitikimą - aš galiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 12 29, 13:46)
Man taip clap.gif  clap.gif  clap.gif
Papildyta:
Aš čia dirbu ( ir gyvenu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif )user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 29, 13:47)
Prisiposidžiavau ...

Naujakas bus tik dviese su Migle, nes vyras dirba tą dieną.

Į susitikimą - aš galiu.  4u.gif

Taigi naujieji naktį biggrin.gif
Atsakyti