sveiki,
susituoke esame 7 metai. pries metus pajutau, kad santykiai darosi labiau tik draugiski, o ne kaip vyro ir zmonos. ir tai vyksta visose srityse - sekse, kasdieniniame bendravime. kartu nieko nebeveikem. vyras sako, kad manes nebemyli, jausmai dingo ir kad reikia skirtis. prasiau suteikti sansa viska pataisyt, nes skirtis nenoriu. sako, kad ta sansa trumpam suteikia, nors netiki, kad as kazka sugalvosiu padaryti tokio, kas viska atstatytu.
kaip padaryti, kad vel is naujo mane isimyletu ir viskas butu gerai?
kai isivaziuotu jausmai, jau ju tikrai nebeapleisciau pati, nes iki tol tai nieko nedariau, kad juos saugot, cia savo kalte pripazistu.
QUOTE(egluteskarota7 @ 2008 12 19, 09:27)
kai isivaziuotu jausmai, jau ju tikrai nebeapleisciau pati, nes iki tol tai nieko nedariau, kad juos saugot, cia savo kalte pripazistu.
o jis ką nors darė, kad išsaugoti santykius ir jausmų neužgožtų kasdienybės rūpesčiai?
P.S. o vaikų turite?
QUOTE(egluteskarota7 @ 2008 12 19, 10:27)
vyras sako, kad manes nebemyli, jausmai dingo ir kad reikia skirtis. prasiau suteikti sansa viska pataisyt, nes skirtis nenoriu. sako, kad ta sansa trumpam suteikia, nors netiki, kad as kazka sugalvosiu padaryti tokio, kas viska atstatytu.
kad manau tais zodziais viskas pasakyta...
ir bent as as, nematau vyro noro ka nors pakeisti
Nieko jis nebenori išsaugoti. Tik bando atrodyti geras ir atsikratyti atsakomybės - va , suteikiau tau šansą. Kas dėl to kaltas, iš šono pasakyti neįmanoma (visada reikia abi puses išklausyti), tik viena aišku - pati viena tu nieko nebepakeisi. Kaip kitos jau rašė - reikia, kad abu norėtų ir stengtųsi santuoką išsaugoti.
Matau vienintelę išeitį - bandykite kalbėtis. Daug, kol "prisikasite" iki tiesos....
Matau vienintelę išeitį - bandykite kalbėtis. Daug, kol "prisikasite" iki tiesos....
QUOTE(egluteskarota7 @ 2008 12 19, 09:27)
sveiki,
susituoke esame 7 metai. pries metus pajutau, kad santykiai darosi labiau tik draugiski, o ne kaip vyro ir zmonos. ir tai vyksta visose srityse - sekse, kasdieniniame bendravime. kartu nieko nebeveikem. vyras sako, kad manes nebemyli, jausmai dingo ir kad reikia skirtis. prasiau suteikti sansa viska pataisyt, nes skirtis nenoriu. sako, kad ta sansa trumpam suteikia, nors netiki, kad as kazka sugalvosiu padaryti tokio, kas viska atstatytu.
Zmogus arba myli arba ne
Papildyta:
QUOTE(zarazna @ 2008 12 19, 10:02)
bandykite kalbėtis. Daug, kol "prisikasite" iki tiesos....
QUOTE(egluteskarota7 @ 2008 12 19, 10:27)
sako, kad ta sansa trumpam suteikia, nors netiki, kad as kazka sugalvosiu padaryti tokio, kas viska atstatytu.
pardon. Aš truputelį katigoriškai - kam tau šis asilas? Jis, matote, sedės ant fotelio ir žiūrės tavo spektaklį "ale vyre, įsimylėk mane iš naujo". Tu nersies iš kailio, o jis išspjaus popkorną, atsistos ir sakys "nepatiko".
Alio!!!! Gal, daugiau išdydumo?
Eina šikt..
Asmeniškai, išgirdusi, kad manęs nebemyli, ramiai pasirašyčiau skyrybų dokumntus, leptelėjusi "kaip gerai, kad yra daugiau vyrų, kurie vis dar mane myli ir laukia"....
Man žiauru. Žiauriai žiauru.
Iškelčiau galvą, pasikeisčiau šukuosena, eičiau pasišokti, ir net minties neprileisčiau, kad jis man reikalingas. prisimink posakį "per prievartą mielas nebusi". Tavo šokinėjimai aplink jį tik juoką sukels. Bliamba, nesižemink tu. Nu garbės žodis.
Man atrodo,kad jis jau sparniukus kelia ir tu jau nieko nebepakeisi,nemanau,kad vien čia tavo kaltė.Jei jis norėtų gyventi,nekalbėtų,o keistųsi pats,bandytų kažką keisti.o dabar tau viską sukrauna
Pasiskaitau jusu daugumos nuomones-tai net keista
Sorry,bet tai nejau cia visos mamos tokios idealios,"be trukumu" ir tik vyrai visuomet kalti...Nesuprantu as tokio poziurio.Lengviausiai pasakyti-tai jei nemyli tai ir pasol nx...Jeigu taip lengvai gali "atsisakyti" savo zmogaus-tai idomu ar pati ji myli...
Savanaudiskai skamba labai
O as is patirties galiu pasakyti - reikia sukelti pavyda. Nesvarbu ar jis bus grystas realiais faktais, ar issigalvotas. Gali sau pati pirktis geles ir parsinest namo ir neskyt is kur gavai, gali vonioj su drauge uzsidarius kalbetis, gali veliau namo gryzti ir nesakyt kur buvai, aplamai reikia atrodyt laimingai, kasdien puostis. Vyrai juk medziotojai. Supras, kad " auka " baigia pabegt, vel puls medziot. Na, o jei ir pavydas nebepades - tada tikrai meiles neber
QUOTE(Stichija @ 2008 12 19, 10:40)
O as is patirties galiu pasakyti - reikia sukelti pavyda. Nesvarbu ar jis bus grystas realiais faktais, ar issigalvotas. Gali sau pati pirktis geles ir parsinest namo ir neskyt is kur gavai, gali vonioj su drauge uzsidarius kalbetis, gali veliau namo gryzti ir nesakyt kur buvai, aplamai reikia atrodyt laimingai, kasdien puostis. Vyrai juk medziotojai. Supras, kad " auka " baigia pabegt, vel puls medziot. Na, o jei ir pavydas nebepades - tada tikrai meiles neber 
QUOTE(Maidenana @ 2008 12 19, 10:30)
Iškelčiau galvą, pasikeisčiau šukuosena, eičiau pasišokti, ir net minties neprileisčiau, kad jis man reikalingas. prisimink posakį "per prievartą mielas nebusi". Tavo šokinėjimai aplink jį tik juoką sukels. Bliamba, nesižemink tu. Nu garbės žodis. 
QUOTE(Zuika27 @ 2008 12 19, 10:40)
Sorry,bet tai nejau cia visos mamos tokios idealios,"be trukumu" ir tik vyrai visuomet kalti...Nesuprantu as tokio poziurio.Lengviausiai pasakyti-tai jei nemyli tai ir pasol nx...Jeigu taip lengvai gali "atsisakyti" savo zmogaus-tai idomu ar pati ji myli...
atsisakyti savo žmogaus, o tuo labiau, jei su juo pragyvenai 7 metus, tikrai nėra lengva
Norit išsaugoti santykius reikia abiems to norėti, kalbėtis, bendrauti, užsiimti kažkokia bendra veikla, daugiau leisti laisvalaikį kartu už namų ribų ir t.t. O dabar ši situacija tikrai labiau panaši į cirką, o ne į abipusį norą išsaugoti santykius
Jei nėra abipusio noro, gali pagelbėti tik moters orumas, pasitikėjimas savo jėgom. Straksėjimu aplink tokį vyrą orumo neparodysi
QUOTE(Zuika27 @ 2008 12 19, 11:40)
Visi yra su trkumais. Iki vieno. tame tarpe ir vyrai. Tik jiems kazkodel taip neatrodo. kaip tu gali ka nors priversti tave myleti.
O tai yra vienintele iseitis. gal, ne "pasol nx", bet "gerai, eik kur tau geriau"...
Siaip, mano giliu isitikinimu, tas vyriskis jau turi "pakaitala"....