Sutinku su daugelio čia pasisakiusių nuomone - šeimą ir jausmus išsaugoti gali tik dviejų žmonių pastangos. O tokie "Tu taisykis, o aš pažiūrėsiu, kaip Tau seksis..."

Už tokį požiūrį
Manevras su pavydo sukėlimu, manau, gali padėti. Vyrams šiaip jau būdingas savininkiškumo jausmas. Pajutęs, kad jo "nuosavybė" sprunka, dažniausiai puola vytis...

Parodyti, kad ne toks jis Tau reikalingas, kaip jis galvoja, irgi nepakenktų... Gerai čia merginos pataria - susibėgimai su draugėmis, grožio salonas, "prasinešimas" po parduotuves ir pasaulis prašviesės... Na, o jei vyro reakcijos ir nesulauksi, tai bent pati šiek tiek geriau pasijusi...
Papildyta:
QUOTE(egluteskarota7 @ 2008 12 19, 13:24)
aciu pasisakiusioms...
vaiku neturime. taip susikloste, kad ir kaip keistai nuskambetu - nebuvo laiko...
dar neparasiau, nemaniau, kad reikes ir kad tai gali buti is tiesu svarbu - kai pradejo viskas griuti - as blogai pasielgiau ir jis tai zinojo, todel dabar tenka tik man stengtis, o jis ir neturi stengtis, ta pripazint turiu...
Aišku. Bet kuriuo atveju, abejoju, kad nuolankumas ir nuolatinis mušimasis į krūtinę "aš kalta, aš kalta...", įneš kokių teigiamų pokyčių...