Įkraunama...
Įkraunama...

kaip susigrazinti vyro meile

QUOTE(Zuika27 @ 2008 12 19, 11:02)
schmoll.gif  nedariau tokiu dalyku ir nesiruosiu to daryti...Normalus suauge zmones kalbasi tarpusavyje,o ne kazkokias intrigas rezga...O puostis ir dziaugtis gyvenimu reikia visuomet,o ne tik tada kada vyras jau "bega"...Reikia gerbti vienas kita!!!Tik tuomet bus nuosirdus jausmai ir pilnaverte santuoka cool.gif

Nespjauk i sulini, kitaip gali tekti gerti wink.gif Na cia liaudies ismintis, ne mano.... Saunu kad esate stipri, bet mano atveju kalbejimas dave nulini rezultata, tai tada emiausi kitos taktikos, o meileje - kaip kare, leistinos visos priemones - ir melas, apgaule, intrigos, netgi burtai ( jeigu jais kas tiki ). As tieiosg suprantu temos autore. Galbut ji myli taip stipriai, kad be jo gyventi negali, gal ji be jo nusizudys, tai verciau padekim jai, o ne smerkim, ir vadinkim jai pati brangiausia zmogu asilu ar dar kaip, juk cia jos pasirinkimas buti su juo ar ne. As be saviskio buciau mirusi, uztat ji ir susigrazinau, atmusiau nuo kitos.
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2008 12 19, 11:23)
tai verciau padekim jai, o ne smerkim, ir vadinkim jai pati brangiausia zmogu asilu ar dar kaip, juk cia jos pasirinkimas buti su juo ar ne. As be saviskio buciau mirusi, uztat ji ir susigrazinau, atmusiau nuo kitos.

o aš manau, kad jai reikia padėti atgauti pasitikėjimą savimi, pamilti save 4u.gif
P.S. be vyro nemirštama mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiekvienam savo mirksiukas.gif Kiekvienas "kovoja" savaip...As taip pat nepatariau sokineti pagal jo dudele ir zemintis-tiesiog stengtis padaryti kazka malonaus kitam ne del to,kad itikti,bet del to,kad tu ta zmogu myli 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuika27: 19 gruodžio 2008 - 11:30
pabandykit isvaziuot dviese kur nors, pakalbeti, atsipalaiduoti ir tada kai pabusit dviese svetimoj aplinkoj, suprasit ar dar norisi (abiems!) buti kartu
bet teisingai auksciau minejo-to noreti reikia dviems, viena jus, deja, nieko nepakeisit
ir isvis ar bandete kalbetis, klaust del ko dingo meile? juk taip nebuna, kad viena ryta prabudes supranti kad nemyli...
Atsakyti
As siaip tiesa pasakius pritariu daugumai cia jau pasisakiusiuju...pasityciojimas kazkox...nenori jis nieko keisti,ir net kaip matyti pats nesistengia rolleyes.gif nenustebciau jeigu butu susirades kita moteri gyvenime,todel taip kategoriskai skelbiasi nemylys ir nori skyrybu g.gif o tas isbandymo periodas doh.gif dievuliukau tu brangus...cia dvieju zmoniu pastangos turi buti,o ne vienos tavo sokinejimas aplinkui kaip marionetei schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugniukas: 19 gruodžio 2008 - 12:13
QUOTE(wit @ 2008 12 19, 12:44)
pabandykit isvaziuot dviese kur nors, pakalbeti, atsipalaiduoti ir tada kai pabusit dviese svetimoj aplinkoj

wit, bet paziurek, jai statomos tokios salygos, kad ji viena pati turi aplink sokineti. ir apskritai, jai duotas "maziukas sansiukas trumpam" - tipo, jei per savaite ji "nepasitaisys", jis skirsis.. ir zinai kuom baigsis? kad santazuos visa gyvenima, ciut kas atsitiks - jis gales "mojoti" faktu, kad "taisykis, bloga mergaite, bo iseisiu".. zinai kuom kvepia? ogi tom, kad jai reikes kenteti kitas moteris, visoki zeminima, jo "laisva gyvenima", bo kitaip jis "iseis"... Man atrodo, kad amen santykiams.
Saltakraujiskumas, gera nuotaika, savo nuosavi pasimatymais su savom draugem, savo interesai, kavos puodelis su zaviu bendradarbiu, "karinis" makiazas, saves lepinimai - daugiau niekas nepades. O jei ir tas nepdes isaugoti seimos - bent jau autore pripras save lepinti ir jau bus "paragavusi" gyvenimo be sio zmogaus jam dar neisejus ir tas vienises gyvenimas neatrodys jai taip bauginanciai.
Gyvenimas kito interesais dar niekam nepadejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 19 gruodžio 2008 - 12:16
QUOTE(egluteskarota7 @ 2008 12 19, 09:27)

kaip padaryti, kad vel is naujo mane isimyletu ir viskas butu gerai?

su situo vyru nieko nebebus..buk tikra ir nebegaisk laiko..meile ne kokia baterija,kuria gali pasikraut issikrovus..nepasikraus jau niekas jums...
pabuk logiska mirksiukas.gif
Atsakyti
man visvien labai idomu ar jie turi vaiku g.gif nes jeigu ju nera-tai viskas sioje situacijoje paprasta- gyventi toliau ir dziaugtis ka gali is gyvenimo pasiimti..o jeigu yra g.gif biskiuka sudetingiau ... nes nujauciu,kad temos autore tikrai bus palikta su jais , o vyrelis pakels sparnelius ...
Atsakyti
QUOTE(ugniukas @ 2008 12 19, 13:19)
man visvien labai idomu ar jie turi vaiku  g.gif nes jeigu ju nera-tai viskas sioje situacijoje paprasta- gyventi toliau ir dziaugtis ka gali is gyvenimo pasiimti..o jeigu yra  g.gif biskiuka sudetingiau ... nes nujauciu,kad temos autore tikrai bus palikta su jais , o vyrelis pakels sparnelius ...

manau, jei butu vaiku - jau butumem zinoje apie si nuostabu fakta. Ir siaip, vyras taip rankomis nemoskotuotu.
Atsakyti
aciu pasisakiusioms...
vaiku neturime. taip susikloste, kad ir kaip keistai nuskambetu - nebuvo laiko...
dar neparasiau, nemaniau, kad reikes ir kad tai gali buti is tiesu svarbu - kai pradejo viskas griuti - as blogai pasielgiau ir jis tai zinojo, todel dabar tenka tik man stengtis, o jis ir neturi stengtis, ta pripazint turiu...
Atsakyti
QUOTE(egluteskarota7 @ 2008 12 19, 12:24)
dar neparasiau, nemaniau, kad reikes ir kad tai gali buti is tiesu svarbu - kai pradejo viskas griuti - as blogai pasielgiau ir jis tai zinojo, todel dabar tenka tik man stengtis, o jis ir neturi stengtis, ta pripazint turiu...

jei nemanei, kad tai gali būti svarbu, tai gal išties nieko tokio neprisidirbai. Nebent buvo neištikimybė.
Bet kokiu atveju, jei tokių santykių priežastis ta tavo klaida, tai jis tau neatleido. Ir neatleis. Kad ir kaip tu besistengtum. O klaidas visi daro. Nesam šventieji. Jei jis tai suprastų, jau būtų atleidęs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beatriukas: 19 gruodžio 2008 - 12:30
Sutinku su daugelio čia pasisakiusių nuomone - šeimą ir jausmus išsaugoti gali tik dviejų žmonių pastangos. O tokie "Tu taisykis, o aš pažiūrėsiu, kaip Tau seksis..." schmoll.gif Už tokį požiūrį box.gif
Manevras su pavydo sukėlimu, manau, gali padėti. Vyrams šiaip jau būdingas savininkiškumo jausmas. Pajutęs, kad jo "nuosavybė" sprunka, dažniausiai puola vytis... mirksiukas.gif Parodyti, kad ne toks jis Tau reikalingas, kaip jis galvoja, irgi nepakenktų... Gerai čia merginos pataria - susibėgimai su draugėmis, grožio salonas, "prasinešimas" po parduotuves ir pasaulis prašviesės... Na, o jei vyro reakcijos ir nesulauksi, tai bent pati šiek tiek geriau pasijusi...
Papildyta:
QUOTE(egluteskarota7 @ 2008 12 19, 13:24)
aciu pasisakiusioms...
vaiku neturime. taip susikloste, kad ir kaip keistai nuskambetu - nebuvo laiko...

Aišku. Bet kuriuo atveju, abejoju, kad nuolankumas ir nuolatinis mušimasis į krūtinę "aš kalta, aš kalta...", įneš kokių teigiamų pokyčių...
Atsakyti