Įkraunama...
Įkraunama...

kaip susigrazinti vyro meile

Nu tai rasyk iki galo - ka tokio iskretei, kad dingo vyrui meile g.gif Bet manau ne cia suo pakastas, cia tik dabar pretekstas vyrui iseiti ir dar be kaltes jausmo.. Paziurekit koks as geras, daviau sansa, o ji juo nepasinaudojo.... doh.gif

Visoms drinks_cheers.gif kad stengtis turi abu ir nesvarbu kuris "kaltas ar ne kaltas" Galima eiti i pasimatymus ( kaip senais gerais laikais ), isvykti i kelione ir t.t. cia tu tik viena turi zinoti jo silpnasias vietas ir virveles kurias tampyti galima....
Atsakyti
ax.gif tokia neaiški situacija...iš to, kiek parašyta, nieko neina suprasti unsure.gif ...pradžioje perskaičius pirmą postą pamaniau, vyras lohas-kam dėl tokio stengtis. Paskui autorė prisimena savo kaltes g.gif ...neaišku kokias: kojinių neišskalbė? namo per naktį negryžo? buvo meilužį įsitaisiusi ir vyras sužinojo? Taigi situacija kaip rūke, aklai patarinėt nemoku schmoll.gif ...jei manai, kad verta saugot šeimą-tai stenkis, bet pagalvok ar tikrai to nori? Ar tik įprotis būti kartu tau neleidžia paleisti vyro laisvėn, į kurią jis labai veržiasi. Beje, ir sulaikytas manau ilgai kartu nebus rolleyes.gif -norės vis naujų tavo pastangų, dėl kurių jam vertėtų su tavimi gyvent.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 12 19, 13:14)
wit, bet paziurek, jai statomos tokios salygos, kad ji viena pati turi aplink sokineti. ir apskritai, jai duotas "maziukas sansiukas trumpam" - tipo, jei per savaite ji "nepasitaisys", jis skirsis.. ir zinai kuom baigsis? kad santazuos visa gyvenima, ciut kas atsitiks - jis gales "mojoti" faktu, kad "taisykis, bloga mergaite, bo iseisiu".. zinai kuom kvepia? ogi tom, kad jai reikes kenteti kitas moteris, visoki zeminima, jo "laisva gyvenima", bo kitaip jis "iseis"... Man atrodo, kad amen santykiams.
Saltakraujiskumas, gera nuotaika, savo nuosavi pasimatymais su savom draugem, savo interesai, kavos puodelis su zaviu bendradarbiu, "karinis" makiazas, saves lepinimai - daugiau niekas nepades. O jei ir tas nepdes isaugoti seimos - bent jau autore pripras save lepinti ir jau bus "paragavusi" gyvenimo be sio zmogaus jam dar neisejus ir tas vienises gyvenimas neatrodys jai taip bauginanciai.
Gyvenimas kito interesais dar niekam nepadejo.

siaip tai as su tavim visiskai sutinku smile.gif mano ir charakteris toks kad jei taip pasakytu, tai butu galas visiems santykiams:)
bet kai paaiskejo veliau, kazko prisidirbo ji:) tai gal cia tiesiog baisus vyro nusivylimas ir tiek.. zinau kaip buna kai nusivili zmogum. sunku patiketi kad jis pasikeis, nuleidi rankas, nieko nebedarai , tiesiog stebi ar zmogus keiciasi, ar bent jau stengiasi... nezinau visu smulkmenu, bet manau kad jei jis nenoretu su ja gyvent , tai tiesiog jau butu isejes
Atsakyti
QUOTE(egluteskarota7 @ 2008 12 19, 13:24)
aciu pasisakiusioms...
vaiku neturime. taip susikloste, kad ir kaip keistai nuskambetu - nebuvo laiko...
dar neparasiau, nemaniau, kad reikes ir kad tai gali buti is tiesu svarbu - kai pradejo viskas griuti - as blogai pasielgiau ir jis tai zinojo, todel dabar tenka tik man stengtis, o jis ir neturi stengtis, ta pripazint turiu...

Zodziu, permiegojei su kazkokiu tipu, prisipazinai arba tave pripazino, o tavo vyras neatleidzia. Atleistu, bet jam sunku. Kitos baisybes buti negali.
Nu jau klok - kuom galesim, tuom padesim. Kiekviena situacija turi minimum 33 iseitis. ieskosim tinkamiausios.
Man pirmas ispudis susidare, kad tavo vyras yra toks egoistas-povas....

Bet bet kuriuo atveju, negalima statyti tokiu salygu ir negalima svaistytis zodziu "nebemyliu".

Reiskias taip: jei jis "myli" - tai ir kaip butum prasikaltusi, situacija butu buvusi kiek kitokia. Jis nevartotu zodzio "nebemyliu", sakytu kanors tipo "myliu, bet negaliu atleisti, daryk ka nors".

O cia - "nebemyliu". "duodu sansiuka", "maza", "trumpam".

Dar: gal tavo kalte isivaizduojama ir tu prieini prie saves kaltinimu del isyrusiu santykiu?
Na, vis delto, jei manai, esanti "prisidirbusi", tada padetu pokalbis. Bet ne apie tai, kaip tu sokinesi, bandydama jam grazinti jausmus tau, bet tokio turinio, kur butu aiskia is tavo puses isdestyta, kad savo kalte pripazisti, bet jeigu jis nebemyli tai ir sansu tau nereikia. ir pridurti, kad, beje, jeigu jis tave mylejo uz kazkokius veiksmus ir kai veiksmai staiga jo nepatenkino, jo "meile" isgaravo - tada tu visai nematai prasmes saugoti ta, ko niekada ir nebuvo. (nu taip. iseina taip, kad meiles ir nebuvo..... ) O gyventi su zmogum, kuris tau nieko nejaucia tau nepriimtina. Juk tai i kancia pavirs. Ir tau ir jam. Kol vaiku nera - eikit kiekvienas savo keliais, kurkite savio gyvenimus. Niekas jusu drauge nelaiko.
Zodziu. Visvien. Jei man pasakytu "nebemyliu" - kvapo mano salia to zmogaus neliktu. Nenoreciau saves ilgiau skaudinti ir ji kankinti savo prezencija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 19 gruodžio 2008 - 13:17
Ir siaip tikrai...butu gerai , kad autore pasakytu kodel vyras ant jos pyksta,nusivyle nebemyli ir tt...nes istikruju baisiai neaisku kas ten buvo.. g.gif

o kad ir paemus neistikimybe-jeigu nesugebejo atleisti-tai to nepadarys ir ateityje..yra tokie zmones kurie sugeba pamirsti ir nebepriminti,o kiti paprasciausiai to padaryti negali....ir tokiu atveju gali kad ir i 4ias dalis persiplest niekas nepades

QUOTE(Maidenana @ 2008 12 19, 10:23)
siaip, vyras taip rankomis nemoskotuotu.

visokiu ju buna doh.gif net tai nesulaiko...
Atsakyti
blogas mano elgesys - neistikimybe. ne vienkartinis nuotykis, o meiluzis...
jei kazkas mane smerks - suprantu ir jau pati suvokiau ir pripazsitu savo kalte ir visa kita... todel suprantu ir tai, kad vyras kol atleis arba vel pamils (jeigu taip nutiks) turiu tikrai pakankamai pasistengti as...
Atsakyti
QUOTE(egluteskarota7 @ 2008 12 19, 15:01)
jei kazkas mane smerks - suprantu ir jau pati suvokiau ir pripazsitu savo kalte ir visa kita... todel suprantu ir tai, kad vyras kol atleis arba vel pamils (jeigu taip nutiks) turiu tikrai pakankamai pasistengti as...

Na dabar aisku. is asmenines patirties: suzinojusi apie vyro meiluzes, ji tebemyliu. Bet tas keistas jausmas, kad esi "sarase" (paskambinimui, dovanom, sms`ams) atima toki "sparnuotuma". Meile lieka, taip, bet nebera upo, noro vystyti santykius, per trumpa laika dingsta zodis "myliu" is leksikono ir panasiai. Manai, kad taves jis nebemyli, kad buna su tavim arba is gailescio, arba is ipratimo. jau beveik priimi kaip fakta, kad tu jam nemylima moteris. jausmai siam zmogui nustumiami gyliai i sirdi, o sirdis uzrakinama. Manau, tavo vyrui tas pats, tik jis psikarsciavo, sakydamas "nebemyliu". Manyciau, jis pats dar nezino apie savo jausmus tau. Ir myli ir nekencia. Slykstus jausmas. Jam reikia vienam pabuti, susidelioti i lenteneles.
Jei gali kazkokias isvadas pasidaryti is sio - daryk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 19 gruodžio 2008 - 14:19

na tada is dalies ji galima pateisinti...
smerkt nera ko, visi mes klystam
o siaip siulau isiskaityti Maidenanos postus smile.gif labai daug tiesos ir protingai "moteriske" rapo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 12 19, 12:15)
Na dabar aisku. is asmenines patirties: suzinojusi apie vyro meiluzes, ji tebemyliu. Bet tas keistas jausmas, kad esi "sarase" (paskambinimui, dovanom, sms`ams) atima toki "sparnuotuma". Meile lieka, taip, bet nebera upo, noro vystyti santykius, per trumpa laika dingsta zodis "myliu" is leksikono ir panasiai. Manai, kad taves jis nebemyli, kad buna su tavim arba is gailescio, arba is ipratimo. jau beveik  priimi kaip fakta, kad tu jam nemylima moteris. jausmai siam zmogui nustumiami gyliai i sirdi, o sirdis uzrakinama. Manau, tavo vyrui tas pats, tik jis psikarsciavo, sakydamas "nebemyliu". Manyciau, jis pats dar nezino apie savo jausmus tau. Ir myli ir nekencia. Slykstus jausmas. Jam reikia vienam pabuti, susidelioti i lenteneles.
Jei gali kazkokias isvadas pasidaryti is sio - daryk.

bet visa likusi gyvenima taip ir prikaisios ir prisimins ta nuoskauda..kox gali buti gyvenimas.. rolleyes.gif jis nepasitikes ir itarines....susigadins abieju zmoniu gyvenimai...

o ir is kitos puses ziurint temos autore siaip sau meiluzio susirasti negalejo,galbut ja kazkas pastumejo link to.. g.gif bet jeigu is kitos puses pagalvojus kaip ji sako,kad myli vyra ir nenori jo prarasti,tai kam tada isvis rizikuoti ir atsidurti tokioje situacijoje...as suprantu vienkartinis nuklydimas..bet cia pastovus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniukas @ 2008 12 19, 15:43)
bet visa likusi gyvenima taip ir prikaisios ir prisimins ta nuoskauda..kox gali buti gyvenimas.. rolleyes.gif jis nepasitikes ir itarines....susigadins abieju zmoniu gyvenimai...

o ir is kitos puses ziurint temos autore siaip sau meiluzio susirasti negalejo,galbut ja kazkas pastumejo link to.. g.gif bet jeigu is kitos puses pagalvojus kaip ji sako,kad myli vyra ir nenori jo prarasti,tai kam tada isvis rizikuoti ir atsidurti tokioje situacijoje...as suprantu vienkartinis nuklydimas..bet cia pastovus... g.gif

cia galima vartyti kaip kam patogiau. galima kaltinti vyra del meiluzio, galima moteri - del jo uzsiveisimo.
Esme ne tame.
Man tokia nuojauta, kad vyras naudojasi tokia padetim.... g.gif
as nujauciu klasta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 19 gruodžio 2008 - 14:54

ar jis žino apie tai? g.gif

gerai kad pripažįsti kaltę, bet kodėl tu tik viena? Ar tavo vyras ponas aukščiausias kad prieš jį lankstytis? g.gif Ką jis darė dėl tavęs, kol tu lakstei? Nejau prašė to nedaryti, o tu darei? Galop tu pati turėjai suvokti, kad retas vyras prieš tokius dalykus akių neužmerkia. Jei jis nori skirtis, vadinasi jo gyvenime yra kita dailiosios lyties atstovė. Arba jis nori ramybės. Kas retai pasitaiko.

Aš žmogaus pamilti antrą kartą nesugebėčiau. Jeigu pridirbo vieną kartą, lauk to paties ir antrą kartą. Jeigu atsidūrei meilužio glėbyje būdama ištekėjusi, ar ne manai, kad dalis vyro kaltės yra? g.gif Nuo gero vyro moteris neieško užuovėjos kito vyro glėbį.

Aukščiau galvą ir nustok žemintis prieš kiekvieną stiprios lyties atstovą. Galop esi moteris, o ne jo gyvenime tarnaitė.
Atsakyti
QUOTE(egluteskarota7 @ 2008 12 19, 14:01)

AAaaaaaaa nu tai viskas aisku... Znajem, plavali wink.gif Tokiu atveju pavydo taktika tinka is dalies.... Siaip kas belieka - lieti graudzias asaras, atsiprasineti, prisiekineti kad myli, zadeti, kad to daugiau nebus ir t.t. , nu jei jau visai sazines neturi kaip as ax.gif , gali imituoti savizudybe, bandyma zudytis ar panasiai..... Siaip jam laiko reikia.... Bet jei per ilgai paliksi viena, neaisku ko prisigalvos... Geriau jau tyliai smirinek aplink ji , dusauk, verk, atsisakyk valgyt, gerti ir panasiai vaidink kankine, susigraudins ir atleis. Neveltui rusai sako " zalost silneje liuvi " ( gailestis stipresnis uz meile ). Vienu zodziu laikas, atgaila + gera vaidyba ir viskas bus thumbup.gif
Atsakyti